Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בספר הרכב ישנה המלצה לביצוע הרצה.

אולם ההמלצה איננה חד משמעית, איך למשל אתם מפרשים את האמירה "המנע מסיבובי מנוע גבוהים"? כמה זה גבוהים? 3,000, 4,000, 5,000 או אולי 7,000?

אני החלטתי שגבוהים זה 3,500 סל"ד וכך העברתי 1,500 ק"מ מבאסים מאוד (1,000 שרשומים בספר + 500 להכנסה הדרגתית של הרכב לעומס מלא).

כנ"ל לגבי ההמלצה "יש להמנע מלחיצה חזקה על דוושת הגז" כמה זה "חזקה"? לטעמי מעבר לרבע מהלך זה "חזקה" אבל כפי שאמרתי ההמלצה מאוד מעורפלת.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על פי ספר הרכב במאגאן, הרצה משמעותה 1000 ק"מ בסל"ד שלא יחרוג מ 3500 , ומהירות שלא תעלה על 120 ק"מש.

לעניות דעתי מדובר ברכב לימון אשר טוב היה עושה היבואן לעצמו ולמוניטין שלו אם היה הולך לקראת הלקוח ואף מחיף את הרכב.

אך ישנם מספר יבואנים בארץ אשר אינם רואים את קצה האף שלהם , ובו ידם קוברים את המוצג שאותו הם מנסים לשווק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

למרבה הצער יש לפעמים הוראות סותרות בין מרכז המסירה, סוכני המכירות, וספר הרכב.

במקרה הספציפי שלי, כששאלתי בסוכנות (סמל"ת) האם הרכב זקוק להרצה, התשובה שקיבלתי הייתה שאין צורך כי הוא עובר במפעל.

גם כשקיבלתי בסוף את הרכב דרך הליסינג, שאלתי אם צריך הרצה ונעניתי שלא צריך (וכנראה הנהג שהביא לי את האותו קרע לי אותו ב 40 ק"מ הראשונים בחייו).

בספר הרכב עם זאת, יש הוראות ערטילאיות במקצת לגבי הרצה - צריך לנסוע במתינות 1000 ק"מ ראשונים, ושהבלימה עשויה להיות לא אפקטיבית כל כך בכמה מאות ק"מ ראשונים...

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

הצעה קטנה שעבדה במקרה דומה

רשום שלט קיצוני ביותר כמו

אלפא נגעת 130.000 הפסדת

עמוד בכניסה לסוכנות המכירות ביגאל אלון בתל אביב כל אדם שירצה להיכנס לסניף יחשוב פעמיים אני מבטיח לך שכעבור

חצי שעה המנהל בכבודו ובעצמו ירד לפגוש אותך בכניסה.

מקרה דומה ארע לחברי אם רכב שונה באשדוד בהתחלה לא היו מוכנים לדבר איתו כעבור 2 -3 לקוחות שרצו להיכנס לסניף ושבו על עיכבותם ירד המנהל לפתור את הבעיה.

אין כמו CARS FORUM

פורסם

אני לא חושב שיכולים לעשות לו משהו כל עוד הוא לא בתוך הסוכנות עצמה אלא מחוצה לה.

אבל אני לא אתפלא עם למנהל הסוכנות יש קשר עם כל מיני מאפיונרים אי שם למעלה שיבואו ויטפלו בו.

פורסם

אם הוא ממש מתעקש הוא יכול לבדוק עם המשטרה אילו אישורים הוא צריך לפגין (זה סוג של הפגנה), ואז גם אם מנכ"ל סמל"ת יעמוד על הראש לא יהיה אפשר לעשות לו כלום !

לדעתי במקום למהר ולמכור את האוטו האיש היה צריך לפנות לעו"ד ובמקביל לתקשורת הפרסום הרע והחשש מתביעה היו עושים את שלהם וסמל"ת היו ממהרים להגיע להסכם. האיש היה חוסך את ההפסד הכספי ונהנה מאוטו מיוחד שלא רואים כל יום.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

מקפיץ,

רבותי עדכון מעניין,

היום רפרפתי לי במדור הכלכלה של ידיעות אחרונות ובעמוד 20 שעוסק בנושא ה"רכב", מצד ימין יש כתבה קטנה של בני ברק.

"אלפא: מכונית ספורט שאסור לנהוג בה מהר

-----

האם אלפא בררה היא מכונית ספורטיבית או משפחתית רגועה שאסור למתוח את איבריה יותר מדי?

זו תהיה אחת השאלות שהן יצטרך להכריע בקרוב בית משפט השלום בתח אביב, בתביעה שהגיש ד"ר אורי גייגר נגד היבואנית אלפא-רומיאו, סמל"ת.

ד"ר גייגר התאהב במראה של מכונית הGT הגדולה וביולי האחרון רכש לעצמו בררה כזאת מודל 2008, עם 260 כ"ס, תמורת כ454אלף שקל.

אבל כמה חודשים לאחר שרכש אותה נאלץ לדבריו היפטר ממנה בגלל שרשרת של תקלות, ומכר אותה במחיר הפסד 139 אלף שקל מתחת למכירון."

הכתבה ממשיכה, אין לי כוונה להמשיך לרשום את הכל, מי שרוצה שיקנה עיתון :lol:

עמרי.

פורסם
חבל.

בדיוק קראתי סיפור על אחד שהלך לו מנוע בקורולה 2003 , שנתיים אחרי גמר אחריות, ויוניוון מוטורס החליפו לו מנוע קומפלט חינם.

כנראה שזה ההבדל בין היבואנים שקובר את המותג.

כל הכבוד לטויוטה... אני לא שמעתי על הסיפור הזה אבל זה כל כך נעים לשמוע שיש סוכנויות או יותר נכון חברות

שהבינו סןף סוף שהשרות הוא 90% מהמכירה, ואני עד לא מזמן הייתי בעסק.

רציתי לציין עוד חברה לדוגמא של שרות טוב לא מתחום הרכב

חברת "מדגל" ( ברזים ). אני גר בשכירות והלך הברז. הרמתי טלפון ובשניה בלי להתווכח הבחורה שלחה לי את החלק

החדש.לקח יומיים לחק להגיע . את האמת לא ציפיתי . אותי הם קנו לתמיד...

אם יש פה מישהו מהחברה הנ"ל אז תודה.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

בהחלט יפה מאוד מצד יבואן טויוטה ואולי זו מדיניות יצרן. אלא שאפילו מקריאה בפורום הזה, מדובר על יותר ממקרה אחד, אם להיות עדין, כך שלמעשה המדיניות הזו היא בלתי נמנעת. באלפא לא זה המקרה והשאלה אם זה בגלל שהם אינם מוכרים הרבה, או שפשוט מדובר במכונית של "יום שני" שווה בירור.

פורסם
אם כבר לכתוב מכתב אז

לכתוב אותו ל לוקה דה מיאו-מנהל השיווק של קבוצת פיאט העולמי. בינהם הוא אחראי על אלפא רומיאו.

מעניין מה תהיה תשובתו של מר לוקה דה מיאו, על היחס המחפיר של סמל"ת ללקוח שרכש רכב חדש אך פגום

ב 450K ...ש"ח.

בהצלחה.

אף אחד לא שם לב לזה שכשקונים אלפא מקבלים "חתול בשק"? אפילו למנהל השיווק שלהם קוראים לוקה דה מיאו (ומה זה מיאו אם לא חתול?:-)) ..

ועכשיו ברצינות בהצלחה בתביעה,לפותח השרשור.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...