Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת שהיה לי עצוב לקרוא את זה וגם כעס לא קטן התעורר בי.

אני מקווה שלאדם שקנה את הרכב, יש גם מספיק כסף לעו"ד טוב שיעשה את העבודה בצורה מעולה, כי יש פה CASE לא קטן.

בהצלחה.

פורסם
סיפור דומה קרה לפני 15 שנה,כשהגיעה לארץ האלפא 33 1.7 16V.

בנוסף לכך שהמכונית עצמה הפגינה אמינות ברמה נמוכה,הלקוחות קיבלו יחס מחפיר ומזלזל,תוך הטחת האשמות בלקוחות,שלפי טענת סמל"ת נהגו ברכב בפראות,מה שלא היה נכון.

מסתבר שכלום לא הישתנה בסמל"ת.

"שסתומים דביקים" - למי שזוכר את הכתבה בזמו בעיתון אוטו :wink:

כשיש לך מוצר עם דימוי בעייתי, ואמינות לא מוכחת - גבה אותו בשירות מעולה אם ברצונך לנסות לכבוש נתח שוק.

http://www.whatcar.com/NonCar/134555622.jpg

פיאט העולמית הבינה את המסר - ונותנת פה באירופה אחריות 5 שנים מפגוש לפגוש.

היבואן לא ממש עושה להם כבוד..

HFturbo

פורסם
כמו שלא קונים אלפא משומשת גם לא קונים אותה חדשה.

כמו שכתב הבחור "החלטתי ללכת נגד הזרם".

אז כנראה שיש סיבה שהזרם לא בוחר באלפא רומיאו.

ומאיזה סיבה בדיוק הזרם בוחר בסיוויק? לא תמיד הזרם צודק.

כמה אלפות בדיוק היו לך? ליתר דיוק כמה אלפות החזקת וגילית שהם לא אמינות? וסיפורי לדוד של השכן שלי הייתה אלפא ועשתה לו בעיות תשאיר לגן. אם התשובה לשאלות שלי היא אפס, אז מהיכן אתה יודע שלא בוחרים אלפא?

ROOONEEYY

פורסם
כמה אלפות בדיוק היו לך? ליתר דיוק כמה אלפות החזקת וגילית שהם לא אמינות? וסיפורי לדוד של השכן שלי הייתה אלפא ועשתה לו בעיות תשאיר לגן. אם התשובה לשאלות שלי היא אפס, אז מהיכן אתה יודע שלא בוחרים אלפא?

פליקס - אתה טועה.

לי הייתה אלפא סוד חדשה 82, זה היה הרכב החדש הראשון שלי.

היו לו לא מעט בעיות (רשימה חלקית מהזיכרון):

- המגעים החשמליים בסוויץ התקלקלו (תיקנתי לבד האומים השתחררו).

- מיסב לחץ של הקלאצ' הלך. הקלאצ' הוחלף "על הדרך" למרות שהיה חדש...

- החלון האחורי ירד ולא עלה יותר - תוקן במוסך.

- לעיתים הרכב לא היה מניע ללא שום סיבה נראת לעין

- מפסק הווינקר הפסיק להתפס באיתות לכיוון ימין (דחיפת המוט למעלה) והוא היה צונח עצמונית בחזרה לניוטרל.

- מוט ההילוכים זימזם בשילוב לחמישי (בעיה בשטנגות).

אז נכון זה היה מזמן ואין להסיק מכך בשום אופן לגבי המכוניות שהיום אלפא מייצרת. אבל סיקרי צרכנים שעורכים גורמים רציניים כמו JD POWER או ה'קונסיומר ריפורט' ממצבים את אלפא עמוק עמוק בתחתית.

פורסם

כי הזרם הזה *טומטם

עוד פעם התחלת עם השטויות שלך.

עזוב אותך , השרשור הזה ממש לא בשבילך!

להחזיק אלפא , החזקת ? אני בטוח שלא ..

נהגת באלפא ? אני גם בטוח שלא , כי אם כן מאוד מהר לא היית חוזר לפיסת אלוהות שלך שהזרם בחר בה..

אני אוהב מאוד לשמוע את החכמולוגים שלמישהו הייתה פעם אלפא שהעלתה חלודה.

נכון שזה רכב שידוע בעייתי באמינות שלו , אבל זה בא על חשבון דברים שהיפנים שלך היו מתים שיהיו ברכבם ה"מופלאים" שלהם

בכל מה שקשור לאיכות ואמינות , אלפא של היום זה כבר ממש לא אלפא של פעם.

מצידך שכל העולם יסע בסיוויק , זה כבר ידוע לכל.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

חבר פעם נתן לי לנהוג ב155 שלו. היא הייתה אדומה וזאת הייתה חוויה מענינת מאוד.

גם לא ידוע לי על יותר מדי בעיות שהיו לו איתה.

אם לא הייתי מפחד לצאת "מהזרם" גם הייתי קונה אלפא, כי זה לא אוטו שקונים עם הכיס, אלא עם הלב.

פורסם
זה רכב פשוט יפה.

זהו!

רק יפה.

אני לא חושב שהוא יותר נוח מגולף או פוקוס או זוועה חדשה אחרת.

א. אני לא מבין מה הקשר לעניין הנוחות כאן.

ב. אני לא מבין למה גולף או פוקוס הן "זוועה" בשבילך.

ג. כנראה שאני לא מבין הרבה דברים :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני רואה שיש כאן מי שלקחו את הסיפור על אלפא כהתקפה אישית.

יובהר בזאת שיש לי פינה חמה בלב לאלפא רומיאו, ביחוד לישנות יותר - אלו שלא התיימרו להיות "מכוניות מנהלים" אמינות אלא מכונות נהיגה הרבה לפני שב.מ.וו. הפכה את המונח הזה למוטו שלה. נכון, הן היו בלתי אמינות וחלקן החלידו את עצמן למוות אבל הן היו זולות (יחסית) לרכישה, פשוטות (יחסית) לתיקון וזולות (יחסית) לאחזקה. דבר אחד שבהן אלפא לא התפשרו באותם ימים הינה חדוות הנהג. מכוניות כמו הסוד 1.2 אף הביאו בשורה זו לכל נהג שיכל להרשות לעצמו סובארו 1300 והעדיף משהו קצת יותר מתגמל.

מאז חלפו הרבה מים עכורים בנהר הפו שבלומברדיה ולהוציא את ה-156 - עליה השלום - קשה לחשוב על מכונית אלפא מודרנית שראויה למסורת המפוארת של המותג.

כואב לי הלב לראות כיצד אלפא מתמחרים את עצמם למוות (כדי להיות ב.מ.וו. לא מספיק לדרוש מחירים של ב.מ.וו), מעצבים מכוניות שמסנוורות את העיין אך מאכזבות את החושים (כן, רוני, הבררה היתה מאוד מכזבת לנהיגה. היא אינה אותה מכונית שבה אתה נהגת כך שייתכן שישנו יותר מלימון אחד בצי של סמל"ת) ובוחרים בקפדנות מפיצים שגורמים לך לרצות ולברוח לוולוו הכי קרוב שיש.

אני אומר את זה בכאב אמיתי, אבל באופן ההתנהלות הזה לא תהיה תקומה לאלפא. חבל.

פורסם
א. אני לא מבין מה הקשר לעניין הנוחות כאן.

ב. אני לא מבין למה גולף או פוקוס הן "זוועה" בשבילך.

ג. כנראה שאני לא מבין הרבה דברים :wink:

התכוונתי לזה שלמרות שלדעת רבים זה רכב ממש יפה ומוצלח מבחינה ויזואלית, אין עוד סיבות להעדיף אותו על פני "מכוניות מהזרם" כמו שראיתי כמה אנשים מתייחסים לסיביקים (געוואלד) למיניהם ואחרות.

והקטע של זוועה הוא פשוט כי מטריף אותי הרבה פעמים לראות עד כמה אנשים הולכים עם הזרם כשיש אופציות טובות יותר (נו טוב, כאן ראינו מה קורה כשלא הולכים עם הזרם, אבל בדרך כלל פוקוסים וגולפים משעממים אותי למוות, בלי קשר לביצועים, אני מדבר על הסטייל וההרגשה הכללית)

לא עמדתי לכתוב רק "נוחות", אלא עוד כמה סופרלטיבים שונים, אבל מיהרתי ושלחתי את ההודעה בלי כל מה שרציתי.

פורסם

אני מציע לכל הקופצים ומתלהמים נגד אלפא לנוח לקחת נשימה ארוכה ולחשוב קצת לפני כל הזוועות שאתם רושמים על אלפא

נכון היבואן הוא כנראה לא ראוי למותג והלוואי והיו קמים לו מתחרים אבל זה לא יקרה ודגמי אלפא הספורטיביים הם חלום מתוק של רובכם כי עדיין כולם פה חובבי רכב .

אז את היבואן תקרעו במילים כמה שאתם רוצים אבל לפני שמלכלכים פה על כל דגמי אלפא אל תשכחו

147GTA

GT 3.2

GTV TB

GTV V6

SPIDER

אלו מכוניות עם נשמה שמי שלא זכה להיות בעלים של אחת יכול להיות שלא ידע על מה אני מדבר .

בתקווה שתמיד יהיה לי רכב איטלקי ספורטיבי לתרפיה .

איציק

היו 106 ראלי MK2 ,פורד RS2000 ,פיאט קופה 16VT,אלפא ספיידר 1998,מרצדס slk 230

וכרגע MX5 כסופה ומדהימה שמעלה בי חיוך כל פעם מחדש

פורסם
באמת שהיה לי עצוב לקרוא את זה וגם כעס לא קטן התעורר בי.

אני מקווה שלאדם שקנה את הרכב, יש גם מספיק כסף לעו"ד טוב שיעשה את העבודה בצורה מעולה, כי יש פה CASE לא קטן.

בהצלחה.

קייס קטן או גדול, מי שיש לו סכום כזה להוציא על אוטו, יכול גם לקחת עו"ד, אפילו טוב.
פורסם

אז הזרם כנראה מטומטם, הולך קונה טויוטה קורולה בהזייה שמדובר על רכב אמין.

אבל אז מגיע מרפי, אומר לכולם "תראו כמה אתם כעיוורים הולכים אחרי עדר".

הנה, כל יומיים הולך פה עוד מנוע של טויוטה קורולה שגמעה פחות משנתיים על הכביש.

לפני שבוע וחצי ביקרתי אצל המשפחה של חברה שלי בצפון, גיליתי להפתעתי שברכב של דוד שלה(טויוטה קורולה) הלך מנוע.

משיחות שאני עורך עם חברים שעובדים בשלל החברות המחזיקות טויוטה כרכבי ליסינג, כבר שמעתי לפחות 10 סיפורים על רכבי טויוטה שהמנוע בהם פשוט שבק חיים.

כנ"ל גם מבעלי מוניות המחזיקים בטויוטה קורולה.

אבל כנראה שחוסר הפרסום של היבואן ושיטת ההצפנה של הנושא כדי לא לפגוע במותג האמינות של היבואן- עושה את העבודה.

בנושא סמל"ת כבר כתבתי בתרד' אחר על ההתנהלות הביזיונית שלהם.

למרות שמקריאה של הודעתו של פותח התרד' וכמובן קריאה של הסטוריית הטיפולים אני לא כלכך בטוח שהמקרה הנ"ל היא תוצר של בעיית אמינות של רכב כזה או אחר.

הנושא המרתיח הוא רק התשובות הלא הגיוניות של היבואן ודובריו.

אבל זה כבר נושא אחר, בעיית האמינות של אלפא נובעת מחוסר היציבות של היבואן בארץ וכתוצאה ישירה לכך הרכבים הגיעו למצבם שהם מוגדרים כנחלתם של המשוגעים לדבר בלבד.

כשלא מתנהלים נכון, שמתנערים מאחריות,שלא יודע לטפל ברכבים, שמפקיעים מחירים והלקוחות בורחים למוסכי חצר זה מה שקורה לרכב ומכאן הוא הופך להיות לא אמין בעליל.

זה בדיוק כמו כדור שלג שלא ניתן לעצירה.

אני מקווה שפותח התרד' ימשיך לעדכן אותנו במקרה ובהתפתחותו.

שיהיה לכולנו המשך שבוע נעים.

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...