Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה הגדולה - האם מבחינה משפטית יש להם עילה בעקבות קורס הנהיגה שהוא עשה?

קודם כל, מאיפה הם יודעים על זה? כי הוא סיפר? הם לא יודעים מה בדיוק הוא למד שם (אולי עצירה נכונה בלבד?).

פרט לכך, יש לרכב המון בעיות אחרות חוץ מהרעידות. מהן הטענות שלהם לגבי זה?

מעניין לדעת את תוצאות המשפט כשיהיו, מה השופט יקבל בתור "מזל נאחס" ובסדר מבחינתם שהחליפו תחת אחריות, ומה השופפט יחשוב שזה מעבר למקובל ויפסוק לפיצוי לטובת הבחור.

משהו אחד:

"). לבסוף נפטרתי מהרכב דרך הטרייד-אין של אלפא במחיר של 315000 ש"ח הנמוך ב 170000 ממחירון הרכב (כלומר הפסדתי 135,000 ש"ח במספר חודשים

החישוב פה נראה לי מוזר.

הוא מכר את הרכב לאחר 3 חודשים במחיר הפסד של 135K.

המחיר שהוא מכר נמוך ב 170K ממחיר המחירון.

כלומר הוא רכש את הרכב חדש מהחברה ב 35K מתחת למחירון?

Back to the original - NC again.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעניין הזה היה לי מזל:

לפני שנה וחצי, חיפשתי מכונית שתחליף את ה- A4 שלי (1998, יד ראשונה). מאחר ואני מחליף רכב מידי מספר רב של שנים , לא היה אכפת לי מירידת הערך הצפויה לרכב (אחרי 9 שנים כולם נטחנים) והבאתי בחשבון גם את האלפא 159.

קפצתי לסוכנות שברח' יגאל אלון בת"א.

אני: אני מתעניין ב- 159 אבל יש לי חשש מאמינות הרכב הצפויה.

אשת המכירות: אין לך מה לדאוג, היום אלפא זו רמה אחרת במיוחד בגיר ידני.

אני: האודי שלי ידנית, כך שמתאים לי לרכוש רכב ידני נוסף, אבל אני מוטרד מאמינות הרכב.

אשת המכירות: הרכב אמין ביותר.

אני: תהיו מוכנים לערוב לכך? תהיו מוכנים לרכוש את הרכב בחזרה אם יתגלה כ"לימון"?

אשת המכירות: אין דבר כזה אבל הרכב אמין בטירוף.

אני: אז תעמדו אחרי ההצהרה הזו ותנו לי ערבות כשלהי לאמינות הרכב.

אשת המכירות: אין דבר כזה, אבל הרכב אמין מאוד.

וכך נמשכה השיחה בלופ עד שנשברתי.

עם תחושת החמצה יצאתי מהסוכנות והחלטתי לוותר על הרכב.

סוף דבר: רכשתי פרימיום יפאני 6 צילינדרים, אמין בטרוף ("על באמת") וקיבלתי הפתעה שלא ביקשתי: היבואן מיוזמתו מסר לי הסכם קניה חוזרת שאיננו מותנה בדבר. לא בא לי על הרכב? אני לא זקוק לשום תירוץ, צריך פשוט להיכנס לסוכנות להגיד להם שאינני מעוניין ברכב והם יקנו אותו מיד בחזרה במחיר מחירון.

ככה זה שיבואן מאמין במוצר שלו. :mm_yeah:

פורסם
העיקר שכתוב להם בתחתית הדף "החשק לנהוג".

החשק לנהוג למוסך- אופס סליחה, החשק לגרור למוסך:lol:

פורסם

סיפור דומה קרה לפני 15 שנה,כשהגיעה לארץ האלפא 33 1.7 16V.

בנוסף לכך שהמכונית עצמה הפגינה אמינות ברמה נמוכה,הלקוחות קיבלו יחס מחפיר ומזלזל,תוך הטחת האשמות בלקוחות,שלפי טענת סמל"ת נהגו ברכב בפראות,מה שלא היה נכון.

מסתבר שכלום לא הישתנה בסמל"ת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש לכתוב מכתב תלונה חריף ביותר באיטלקית היישר להנהלת פיאט באיטליה ולגולל את סיפור היחס המחפיר שקיבל הלקוח, אם יש לבחור כח להתעסק עם זה אני אולי אוכל להפנות אותו למישהו שיעזור.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אם כבר לכתוב מכתב אז

לכתוב אותו ל לוקה דה מיאו-מנהל השיווק של קבוצת פיאט העולמי. בינהם הוא אחראי על אלפא רומיאו.

מעניין מה תהיה תשובתו של מר לוקה דה מיאו, על היחס המחפיר של סמל"ת ללקוח שרכש רכב חדש אך פגום

ב 450K ...ש"ח.

בהצלחה.

פורסם

כמו שלא קונים אלפא משומשת גם לא קונים אותה חדשה.

כמו שכתב הבחור "החלטתי ללכת נגד הזרם".

אז כנראה שיש סיבה שהזרם לא בוחר באלפא רומיאו.

פורסם

חסר לי הדף השני של תשובת סמל"ת.

אגב, למי שלא שם לב עבר שלב "מכתב האיומים" והצדדים פתחו בהליכים משפטיים.

גם אני התאכזבתי קשות ממותג אלפא/פיאט ועברתי לסובארו.

ובא לציון גואל

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
חסר לי הדף השני של תשובת סמל"ת.

אגב, למי שלא שם לב עבר שלב "מכתב האיומים" והצדדים פתחו בהליכים משפטיים.

גם אני התאכזבתי קשות ממותג אלפא/פיאט ועברתי לסובארו.

ובא לציון גואל

כנ"ל.

אלפא NEVER AGAIN.

פורסם

כמו שהיבואן הזה קבר במו ידיו את לנצ'יה מאז שהיבוא שלה עבר אליו מטלקאר.

עכשיו הוא גם עושה את זה לאלפא ...

סמל"ת רוצים בכח להפוך ליבואן של פונטואים ודובלואים במקום להיות יבואן של פנינים מאיטליה

הם ממש לא משכילים לעשות כך.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

כל מי שקורא את השרשור הזה ואומר לעצמו "איזה באסה, מה זה היה בא לי על בררה" יכול להתנחם בכך שמדובר במכונית מאכזבת מאוד מהרבה בחינות. נהגתי בבררה 3.2 ידנית ואמנם לא היו בה תקלות אבל היא הייתה פשוט מאכזבת. ביצועים נמוכים (עד כדי כך שהייתי בטוח בהתחלה שמדובר ב-2.2), צליל לא מרשים, נוחות ומרווח נחותים פי כמה משל ה-159 המצוינת (לא מפתיע אמנם, אבל יש לזכור שהבררה יקרה משמעותית) והתנהגות כביש מוזרה בהחלט.

בקיצור ולעניין - כנראה שמדובר בעוד רכב שעדיף להסתכל עליו מאשר לנהוג בו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...