Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב שבבוקר הטורים לא יציבים, כלומר, כאשר אני מניע את הרכב הסל"ד הוא 1000 אחרי 10 שניות הוא עולה ל1200 ואז יורד חזרה ל1000, וככה הוא ממשיך לעלות ולרדת בערך דקה או עד שאני מתחיל לנסוע, אחרי נסיעה של כמה דקות הטורים מתיצבים ב700 וככה זה נשאר כול היום.:?

פורסם

אם אתה לא נותן גז, והאוטו ממש קר בבוקר, אז הטורים עולים ויורדים קצת.

מה שתיארת בהמשך, שהסל"ד נשאר יציב במשך היום - נראה נורמלי.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לדעתי אין סיבה שדווקא אחרי 10 שניות יעלה מאיזור ה 1000 סלד, ל1200 סלד.

יתכן ויש גורם מפריע.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לדעתי אין סיבה שדווקא אחרי 10 שניות יעלה מאיזור ה 1000 סלד, ל1200 סלד.

יתכן ויש גורם מפריע.

דני

ניסיון העבר שלי, היה פעם חיישן טמפ' תקול. והאחרי שהוחלף הבעיה נעלמה (אבל מדובר על מצב קיצוני, לא כמו של פותח השרשור... עליות סל"ד קצת יותר עצבניות).

Skoda Fabia 2025 

פורסם

רציתי לציין שהזמנים שצינתי הם לא מדויקים ולא קבועים. יש ימים שזה לא קורה בכלל והסל"ד נשאר אל 1000 ויש ימים שהסל"ד עולה מיד או אחרי כמה שניות.

רציתי גם להוסיף שאצלי המד סל"ד דיגיטאלי, אולי זה קשור?

פורסם

1. נסה לעקוב אחרי התופעה.

2. האם זה קורה רק בהתנעת הבוקר?

3. האם האוטו עדיין באחריות?

4. בכל מקרה, שווה לך ללכת למוסך, שיחברו את האוטו לסורק, ותהיה לך תשובה יותר מדוייקת מאשר אפשרויות באינטרנט.

חג שמח!

Skoda Fabia 2025 

פורסם
מישהו?????????

התקלה לא תאותר בודאות על גבי המסך דרך המקלדת. יש לגשת למוסך מקצועי בעל ציוד אבחון מתאים או למוסך מורשה, ולנסות לאתר את התקלה. לא מן הנמנע שתאלץ להשאיר את האוטו במוסך לחניית לילה,לצורך בדיקה בבוקר , זאת בתנאי ובתקווה שהתקלה תקרה עת הבדיקה במוסך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה קורה רק בבוקר.

היום זה היה כך: 10 שניות ראשונות הסל"ד היה1000, אחרי זה במשך 40 שניות הסל"ד עלה וירד לסירוגין בין 1200 ל1000,

לאחר פרק זמן זה הוא התיצב על 1000, אחרי זה התחלתי לנסוע ואחרי נסיעה של בערך 3 דקות הסל"ד היה 800.

האם מצב זה נורמלי?

פורסם

היום הייתי במוסך מרכזי של טויוטה והם אמרו לי שזה מצב נורמאלי לחלוטין.

קיבלתי גם הסבר איך מערכת החימום של המנוע בטויוטה יאריס עובדת, אני אנסה להסביר בקצרה:

בהתחלה המנוע עובד 10 שניות על 1000 סל"ד אחרי פרק זמן זה חישן טמ"פ נכנס לפעולה ודוגם מה החום של המנוע, אם הטמ"פ נמוכה מסף מסוים המערכת מעלה את הסל"ד ל1200 אחרי כמה שניות היא מורידה את הטורים חזרה ל1000 ובודקת שוב פעם את הטמ"פ של המנוע אם זה לא טוב הטורים עולים חזרה ל1200, פעולה זו נמשכת עד שחום המנוע מגיע לטמ"פ העבודה האופטימלית, אחרי שהחום מגיע לטמ"פ האופטימלית הטורים מתיצבים על 1000 (בערך אחרי40 שניות) ומתחילם לעט לעט לרדת ל600-700 סל"ד.

• תוכן חדש...