Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני מעוניין להרכיב מערכת ברכב ומבקש את עזרתכם התקציב שלי הוא 2500 +/- ש"ח. חשבתי על מגבר 4 ערוצים בתקציב של 1500 ועוד 1000 לקומפוננט.

ביצעתי חיפוש וקראתי לא מעט על מגוון חברות ברור לי שבתקציב הנ"ל אני לא אשיג את ה-TOP אני מחפש משהו טוב ואמין שאפשר להנות מהמוסיקה.

אשמח אם תעזרו

בתודה מראש

מיקי

Veni Vidi Vici

פורסם

ראיתי מורל הייבריד ביד שניה כדאי לך לבדוק, הבחור דורש 1200 ש"ח וטוען שהם בשימוש 3 חודשים, במחיר הזה לא תמצא משהו טוב יותר.

פורסם

קח בחשבון שהקומפוננטים המדוברים לא ינגנו כמו שצריך בלי מגבר שיראה להם פתיחה מהי.

ברצינות, אל תתפשר בקשר למגבר. (ע"ע זבל סיני זול, ע"ע פירלס, ע"ע קול-רחוב)

פורסם

לנזר וליטניג לא זבל סיני, וכמובן גם לא ה- TOP אבל מהשהו באמצע. זה מה שניכנס לו בתקציב, כל עוד זה לא משומש.

נדמה לי שיש פה מישהו בפורום עם שילוב של הדוטק והלנזר, הוא יוכל לכתוב איך זה נשמע עם הוא יקרא את ההודעה.

2pac

west side

פורסם
לנזר וליטניג לא זבל סיני, וכמובן גם לא ה- TOP אבל מהשהו באמצע. זה מה שניכנס לו בתקציב, כל עוד זה לא משומש.

נדמה לי שיש פה מישהו בפורום עם שילוב של הדוטק והלנזר, הוא יוכל לכתוב איך זה נשמע עם הוא יקרא את ההודעה.

מתישהו בהודעה שלי אמרתי שלנזר הוא ליטנינג זה זבל סיני?

פורסם

מתישהו בהודעה שלי אמרתי שלנזר הוא ליטנינג זה זבל סיני?

אמרתה אל תתפשר אל המגבר...... זבל סיני וכו'.

כנראה התכוונתה לפרליס ופרוסאונד, אולי לא הבנתי אותך נכון... חפיפ.

יהיה בסדר אחי.

2pac

west side

פורסם

אני מכולם הייתי לוקח את הלנזר vibe 430

יש לי אותו !!!

אחרי שהיה לי את הליטנינג 300.4

הלנזר באמת נותן בן **** של סאונד ועוצמה שלא נדע!!!!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אז אתה אומר שהלנזר לעומת הלייטנינג משמעותי יותר טוב ?

או שאתה מדבר על שני האופציות הספציפיות האלה

אתה כמובן לא יכול התעלם מהעובדה שמדובר פה על מגבר יחסית חלש לעומת מגבר יחסית חזק

פורסם

אז הגעתם למסקנה מה יותר טוב??

לנזר או לייטנינג??

אני מבטלבט בין

L.A 400.4

L.A 300.2

מחיר:2200

לבין

LANZAR 220=75*2 RMS VIBE

LAZNAR 431=125*4 RMS VIBE

מחיר:2400

מה ייתם לוקחים?