Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תידלוק מוזר היה לי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חוויתי את התידלוק הכי מוזר שהיה לי.

נכנסתי לתחנת דלק (כנראה) הייתי הרכב היחיד והמתדלקת היתה בחדרון שלה ולא הגיבה, ציפצפתי והיא יצא באה אלי, ואני אומר לה טנק מלא, 95, אשראי. שאלתי אותה האם המחיר של הדלק שרשום בצג שמעל ה - 95 הוא לפני הנחה או אחרי, היא אמרה אחרי. במקביל פתחתי את דלתית של פתח המילוי סתם כדי לזרז את התהליך, הבאתי לא את האשראי וזהו היא לא זזה אני מסתכל עליה לא מבין מה היא רוצה מסמן לה עם הפרצוף סימן של "מה?" ואז היא אומרת לי תפתח את הפקק של המכל דלק, טוב פתחתי היא מכניסה את הפיה ושוב מחכה בלי לומר כלום אני מחכה קצת ושואל מה? היא אומרת לי תגיד מה המספר של הרכב, טוב אני כבר זורם ואומר לה. הדלק זורם אני אומר לה שהמחיר של הדלק שבצג הוא לפני ההנחה, אז היא אומרת לי לא נכון, אמרתי תראי מה רשום עכשיו בצג היא ראתה מחיר נמוך יותר ממקודם והיא עשתה פרצום עקום.

התידלוק הסתיים היא מחזירה את הפיה למקום מביאה לי את החשבונית אני חותם והיא פתאום החליטה ללכת חזרה לחדרון שלה.

טוב לשמחתי גיליתי שהיא השאירה לי במתנה לסגור את הפקק של מכל הדלק והדלתית שמעל.

נסעתי לי עם הרגשה של תדלוק נחמד מאוד.

רק כדי לסדר את האוזן זה לא היה תחנה לתדלוק עצמי וגם לא חצי תדלוק עצמי.

מעניין אולי היא עצבנית על מחיר הדלק?

פורסם

באיזה תחנה זה היה?

זה נשמע כאילו הגעת לתדלק בתחנת רפאים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יכול להיות שהיא הייתה אחרי משמרת לילה מלאה הסנפות אדי דל וסולר. ממש מתדלקת זומבית, תגיד תודה שלא מילאה לך סולר המסטולה...

פורסם

רק כפרינציפ הייתי תוקע לה תלונה בתחנה שהיא עובדת בה, או בחברה שמפעילה את התחנה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

לא משנה תדלוק עצמי, מלא, או חצי מלא.

אני תמיד יוצא מהרכב, פותח מוציא ומכניס תצינור לבד, תאמין לי למתדלק זה יעשה רק נחמד במשמרת מלאה צפצופים דביליים ופרצופים עצבניים.

פורסם

האמת ששאלתי אותה האם היא חדשה והיא ענתה לי "מה פתאום" (אני ממש מאמין).

לגבי זה שהתחנה היתה ריקה זה בגלל שזו תחנה נסתרת בשעות שכנראה אנשים לא באים לשם, שאני חושב על זה אני תמיד הרכב היחיד שם כל שבועיים. אולי זאת באמת היתה תחנת רפאים (בצפון דרך אגב).

אני גם תמיד יוצא מהרכב, אני בדרך כלל מוודא שסגרו לי את הפייה של המכל כי רוב המתדלקים לא יודעים לסגור ועושים את עצמם סוגרים וכשאני אומר לאלו שלא הצליחו הם פתאום כאלו דרמטיים ואומרים "מה באמת".

מעניין זה קורה רק לי?

מיכו.

פורסם
לא משנה תדלוק עצמי, מלא, או חצי מלא.

אני תמיד יוצא מהרכב, פותח מוציא ומכניס תצינור לבד, תאמין לי למתדלק זה יעשה רק נחמד במשמרת מלאה צפצופים דביליים ופרצופים עצבניים.

אבל זאת העבודה שלו :?

באותה מידה אתה יכול לעזור למלצר לסחוב את הצלחות לשולחן.

יותר יעשה לו נחמד אם תתן לו טיפ אחרי שהוא עשה עבודה טובה, תאמין לי, מנסיון.

פורסם

נכון, כאשר הוא מתדלק בשרות מלא, ולא כאשר הוא נעצר על יד משאבה של תדלוק עצמי ומעוניין שכל העולם יעצור מלכת כדי שהוא יקבל שירות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה ההתרגשות...אין לך אשה? זה בד"כ קורה מס' פעמים בחודש לכל אשה שאני מכיר..:-) (הכוונה לחוסר ההבנה של ההתנהגות שלהם על ידנו המין הגברי)

בנות לא להעלב ..זה פשוט נכון.

פורסם

שאני אתחיל למנות לך את כמות הגברים שנעצרים במסלול השירות העצמי וצופרים בלי הפסקה, ולא טורחים להרים את הראש לכיוון המשאבה שכתוב עליה באותיות ברורות וגדולות "שירות עצמי".

ל'

פורסם

כבר ביקשתי לא להעלב...זאת לא הייתה הכוונה.

תגובתי כוונה להתנהגות המתדלקת שלא הייתה מובנת לפותח השרשור ולכן שאלתי אותו למה הוא מתפלא ?

פורסם

אתה עדיין אידיוט...

ודווקא הפעם היחידה שראיתי מישהו נוסע עם פיית התדלוק בפנים זה משום מה היה גבר, אז עשה לי טובה - אל תכליל.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אתה עדיין אידיוט...

ודווקא הפעם היחידה שראיתי מישהו נוסע עם פיית התדלוק בפנים זה משום מה היה גבר, אז עשה לי טובה - אל תכליל.

אדיוט תקראי את יודעת למי...

בתור אחת שמגיבה ככה את מחזקת את התגובה הקודמת שלי עוד יותר.

זאת הדעה שלי ואת לא חייבת לקבל אותה

פורסם
מה ההתרגשות...אין לך אשה? זה בד"כ קורה מס' פעמים בחודש לכל אשה שאני מכיר..:-) (הכוונה לחוסר ההבנה של ההתנהגות שלהם על ידנו המין הגברי)

בנות לא להעלב ..זה פשוט נכון.

אני דווקא מבין את אשתי כל הזמן. אולי הבעיה היא ביכולת ההבנה שלך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...