Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנהג הוא אחי. כשהיה נהג חדש (היום הוא נהג צעיר,בן 21 עוד השבוע) הוא קיבל דו"ח על מהירות מעל המותר + שלילה לחודש. הוא קיבל אזהרה לשנתיים, שאם הוא יעשה עוד עבירה, ייקחו לו את הרישיון לשנתיים.

היום הוא קיבל דו"ח על כך שדיבר בפלאפון. אני מבין שהקנס הכספי הוא 1000 ש"ח, והנקודות הן 4 (?).

השאלה שלי היא האם ייקחו לו את הרישיון לשנתיים? או שיש אפשרות כלשהי להקל על העונש ולקבל אזהרה (שוב :roll:) או משהו דומה? (בקיצור, להשאיר את הרישיון אצלו).

ואל תטיפו לי שמגיע לו וכו', כי לא באתי להצדיק את זה שהוא דיבר בפלאפון, ואת זה שהוא נסע מעל המותר. רק מי שיודע שבבקשה יענה על השאלה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חושב שהאזהרה שהוא קיבל היא על עבירת מהירות בלבד.

כלומר, אם הוא יעבור עבירת מהירות כלשהי אז הוא יקבל שנתיים שלילה.

דו"ח של פלאפון - שישלם וישכח.

Back to the original - NC again.

פורסם

העונש הוא 4 נקודות, ו-500 ש"ח קנס. כל עוד לא הזמינו אותו למשפט, שישלם בשיא המהירות את הדו"ח, ושיקווה לטוב. (לא ניתן להוסיף עוד אזהרה...)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...