Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[סרט] ספיישל אטלקיות + מסע של TVRS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
סתם מעניין - מישהו יודע איזה רכב/ים יש לקלארסון?

פעם אחרונה ככל שידוע לי הוא החליף את הפרארי 360 ל מרצדס SL 500 AMG קבריולט (SLK).

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

פעם אחרונה ככל שידוע לי הוא החליף את הפרארי 360 ל מרצדס SL 500 AMG קבריולט (SLK).

:shock: .

הוא אכן החליף אבל מה שרשמת הוא עירבוב בין 3 דגמים שונים... אין SL500 AMG, אין שום קשר בין SL לSLK. הרכב הוא SL 55 AMG. מנוע 5.5 ולא 5.0. 5439 סמ"ק אם רוצים לדייק :wink: . מול ה SL500 בעלת ה 4966 סמ"ק.

גיא, מדייק.

פורסם

הוא אכן החליף אבל מה שרשמת הוא עירבוב בין 3 דגמים שונים... אין SL500 AMG, אין שום קשר בין SL לSLK. הרכב הוא SL 55 AMG. מנוע 5.5 ולא 5.0. 5439 סמ"ק אם רוצים לדייק :wink: . מול ה SL500 בעלת ה 4966 סמ"ק.

גיא, מדייק.

ועוד טעות קטנה, הוא החליף F355 בעלת חצי גג נפתח (אני לא יודע איך קוראים לגרסא המדוייקת) ולא 360. עוד רכב מעניין שמצוי בחניית משפחת קלארקסון הוא היגואר XJR.

ניר, מדייק קצת יותר.

second is the first looser

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גיא, מדייק.

אני לא אוהד של מרצדס בכלל, ומה לעשות תפסת אותי אם המכנסיים למטה :oops:

הרמן

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...