Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יודע מהו הנוזל אשר מחליף את ציבעו, כאשר הוא בא במגע עם גזים CO בבדיקה דרך הרדיאטור. ?

לפני שבועיים קניתי את המכשיר שבתמונה, בדקתי איתו 5 מכוניות, וכבר עומד להיגמר לי החומר.

מבקשים על החומר בבקבוק הפלסטיק 120 ש"ח, לדעתי זה יקר מאוד. לאחר כל בדיקה אני שופך את החומר המשומש

גם אם ראש המנוע לא מעביר גזים למערכת המים, והחומר לא הופך לצהוב.

אני רוצה לנסות חומרים אחרים שישנו את ציבעם, כאשר אלקט גזים מהאגזוז לנסיון.

האם יש לכם רעיונות באיזה נוזלים להתחיל ?.

דוד.

בדיקת CO 001.jpg

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד, כבר נגמר החומר?

בכימיה אין לי מושג, אבל לאחותי יש! אני אדבר איתה ונראה מה היא אומרת.

רק שאלה קטנה , החומר לא מזהה CO2? (פחמן דו חמצני) הוא הרבה יותר עשיר בתערובת הפליטה מאשר CO (שאמור להיות פחות מ-0.5 אם הרכב תקין)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

היום בדקתי פיאט אונו ברש"לצ, הבעיה היתה התחממות בנסיעות ארוכות. במוסך אמרו לו שהבעיה לא בראש, כי הם עשו ראש לפני מס' חודשים. בבדיקה יצא החומר צהוב. כלומר כן עוברים גזים למערכת הקירור. המעניין הוא שהוונטה נדלקה ב-90 מעלות

והרכב לא מתחמם בנסיעות קצרות בעיר.

erezfed, לשאלתך בתקווה שהבנתי אותה נכון. כאשר בדקתי בחלק מהמכוניות כולל שלך (ראית), לא היתה דליפה מראש המנוע.

החומר שינה מעט את ציבעו למעט ירוק,אבל לא צהוב. שאבתי גזים מהאגזוז למכשיר, תוך פחות מחצי דקה החומר הצהיב.

תודה לך, אמתין בסבלנות לתשובה מאחותך.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד, החומר המקורי ששייך לערכה, ומהווה אינדיקטור להימצאות CO2 הוא כנראה ברומטילן בלו (כחול).

אינדיקטורים נוספים שיכולים לשמש לזיהוי CO2 הם פנול רד או ניוטרל רד (שניהם כפי שהבנת- בצבע אדום).

לשני החומרים טווח PH (חומציות) זהה.

אחותי תארגן קצת חומר, אנחנו נעשה קצת ניסויים במעבדה שלה, ואחזור עם תשובה יותר ברורה לכמה החומר הזה יעיל.

יש גם עניין של נגישות (מכירת החומרים לקהל הרחב).

אחזור עם תשובה בהקדם האפשרי שאוכל , ייתכן רק בשבוע הבא כי חוזרים הבייתה סופ"ש.

ארז

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...