Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב מנהלים חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב חדש בתקציב של 150-180 אלף ש"ח.

מזדה 6 החדשה ?

פורד מונדיאו החדשה ?

טויוטה אוונסיס ?

מהם דגמים נוספים ומה מועדף ?

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך המון אפשרויות בטווח המחירים הללו (וקטרה, אקורד, 6, B4, C5, מונדיאו, 407 ועוד...).

תגדיר את הציפיות שלך מהרכב כדי שנוכל להמליץ לך על המכונית המתאימה ביותר.

פורסם
אני מעוניין לרכוש רכב חדש בתקציב של 150-180 אלף ש"ח.

מזדה 6 החדשה ?

פורד מונדיאו החדשה ?

טויוטה אוונסיס ?

מהם דגמים נוספים ומה מועדף ?

ראשית, עליך לציין ולפרט את דרישותיך מהרכב.

שנית, מהרכבים שציינת, המונדיאו החדשה נותנת את הכי הרבה בהכי מעט.

הרכב מאובזר באופן נדיב, מתקדם וחדיש ונראה יוקרתי יותר משאר הרכבים ברשימה.

טויוטה אוונסיס- מאובזרת באופן מחריד וקמצני, נראית פחות טוב.

מזדה 6- אופציה מעניינת, אך לטעמי פחות מהמונדיאו ובקרוב תיהיה ברשות 50% מעם ישראל.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

כמו שאני עובד בחברת ליסינג ואנחנו מהראשונים לקבל את הדגמים הנ"ל, אני אישית מאוד מאוד התרשמתי מהפורד מונדיאו החדשה. היא פשוט מרגישה יותר ממה שהיא. היא גדולה מאוד, ברמה של ב.מ.וו סדרה 5 , רחבה עם אבזור מפנק אפילו בגרסה הבסיסית . אתה יכול להוסיף בכ-20000 ש"ח לגרסת טיטניום (סאן רוף ג'אנט 17 חתך נמוך, נגיעות עור רבות בתא הנוסעים,

מערכת משודרגת SONY ומפתח התנעה חכם) כך שזה מגיע לתקציב שלך. חשוב לציין שכסטנדרט אתה מקבל את כל האבזור המקובל, גם בתחום הבטיחות ובקרת אקלים מפוצלת.

לגבי המזדה6, היא נורא יפה ומרשימה אך, היא עדיין קצת צעצועית כמו כל אחיותיה. אך חשוב לציין שיש שיפור גדול לעומת הקודמת.

בכל זאת אני ממליץ על המונדיאו, בהצלחה.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

בחודש הקרוב נוחתת השברולט מאליבו החדשה(ואני מתכוון לרכוש אותה ובזה לשדרג את זאת שברשותי).

היא לא פחות ממהפכה ענקית של GM בכל מובן אפשרי. כל עיתוני הרכב גומרים עליה הלל, הביקורות מעולות ונסיעות המבחן מניבות שבחים מקיר לקיר. גם עיתונאי הרכב המוערך הילל פוסק מידיעות אחרונות וכתבי רכב נוספים(ירחון אוטו ועוד) שבחנו את המאליבו מלאי שבחים. אין ספק שהיא תיתן הרבה יותר מהרכבים שנזכרו לעיל בכל תחום ועניין.

עלותה תהיה כנראה כ 167000 ש"ח אבל במחיר זה מקבלים רכב מדהים שעולה בתכונותיו וביכולותיו על רוב המתחרות במחיר דומה(המון רכב בפחות כסף). בארה"ב נקבע שכעת המאליבו החדשה עולה במעט על הטויוטה קאמרי ומשתווה להונדה אקורד.

אבזור מלא ועשיר(הכל כלול ואין מה להוסיף), מנוע אדיר כוח(וחסכוני), איכות נהיגה מהמעלה הראשונה ומעל הכל איכות הרכבה ויצור שלא נודעו עד כה.

אני ממליץ בחום לב.

ירידת הערך תהיה יותר מהירה מהמתחרות(אופייני לשוק הישראלי) אבל מדובר ברכב מנהלים מוצלח מאוד.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
בחודש הקרוב נוחתת השברולט מאליבו החדשה(ואני מתכוון לרכוש אותה ובזה לשדרג את זאת שברשותי).

היא לא פחות ממהפכה ענקית של GM בכל מובן אפשרי. כל עיתוני הרכב גומרים עליה הלל, הביקורות מעולות ונסיעות המבחן מניבות שבחים מקיר לקיר. גם עיתונאי הרכב המוערך הילל פוסק מידיעות אחרונות וכתבי רכב נוספים(ירחון אוטו ועוד) שבחנו את המאליבו מלאי שבחים. אין ספק שהיא תיתן הרבה יותר מהרכבים שנזכרו לעיל בכל תחום ועניין.

עלותה תהיה כנראה כ 167000 ש"ח אבל במחיר זה מקבלים רכב מדהים שעולה בתכונותיו וביכולותיו על רוב המתחרות במחיר דומה(המון רכב בפחות כסף). בארה"ב נקבע שכעת המאליבו החדשה עולה במעט על הטויוטה קאמרי ומשתווה להונדה אקורד.

אבזור מלא ועשיר(הכל כלול ואין מה להוסיף), מנוע אדיר כוח(וחסכוני), איכות נהיגה מהמעלה הראשונה ומעל הכל איכות הרכבה ויצור שלא נודעו עד כה.

אני ממליץ בחום לב.

ירידת הערך תהיה יותר מהירה מהמתחרות(אופייני לשוק הישראלי) אבל מדובר ברכב מנהלים מוצלח מאוד.

מאיפה אתה יודע את זה?

מאיפה אתה יודע איזה גירסה יביאו ואיזה איבזור?

אולי יביאו גירסה פשוטה.. ולא מאובזרת..

אתה אפילו לא נהגת עליה וכבר האיכות נהיגה היא מעולה?..

עוד לא עשו לה נסיעת מבחן בארץ וכבר יש תוצאות..

חסכונית?.., אמריקאית חסכונית? זה חדש לי..

שלומי.

פורסם

לטענת DANNY66 אין שום בסיס כרגע מפני שהרכב לא הגיע לארץ עדיין.

אבל סביר להניח שהמונדאו תהיה טובה יותר מבחינת בטיחות אקטיבית ופאסיבית שזה אלמנט חשוב מאוד לרוכשי רכב כזה בפרט.

מבחינת רמת גימור ואיכות ייצור, אני עדיין חושב שיצרנים כמו פורד והשאר יותר טובים מהיצרן האמריקאי.

מבחינת מנוע, זה לא חכמה לדחוף הרבה סמ"ק , אלא החכמה היא לייצר מנוע יעיל וחסכוני.

טויוטה קאמרי והונדה אקורד עם כל הכבוד , הן לא אינדיקציה בכלל להשוואת קטגוריות דומות. יש הרבה יותר טובות מהן.

ay-ahzakot.co.il

פורסם
מאיפה אתה יודע את זה?

מאיפה אתה יודע איזה גירסה יביאו ואיזה איבזור?

אולי יביאו גירסה פשוטה.. ולא מאובזרת..

אתה אפילו לא נהגת עליה וכבר האיכות נהיגה היא מעולה?..

עוד לא עשו לה נסיעת מבחן בארץ וכבר יש תוצאות..

חסכונית?.., אמריקאית חסכונית? זה חדש לי..

כמי שמגיע מתחום המחקר, אינני נוהג להצהיר הצהרות ללא כיסוי ו/או לקבוע קביעות שאין להן סימוכין/תימוכין מוחלטים(עד כמה שניתן). אז ל 2 הכותבים המכובדים שמעלי:

1. אין גרסה פשוטה למאליבו החדשה. כל הגרסאות(גם זאת עם מנוע ה 2.4 ליטר מאובזרת מאוד)

2. הגרסה שנבחרה ליבוא פורסמה ע"י הילל פוסק שנזכר בדברים שלי לעיל. הוא היה אורחהּ של שברולט וב UMI אשרו לי טלפונית כי אכן כך הדבר(מנהלת מותג שברולט איתה שוחחתי). תגיע בהמשך גרסה עוד יותר מאובזרת אבל עלותה תהיה גבוהה יותר(כ 190000 ש"ח)

3. הבנת הנקרא ידידי. היא נבחנה ע"י 2 כתבי רכב בארץ(ניצן אביבי מירחון "אוטו" והילל פוסק מידיעות אחרונות) וע"י יותר מעשרה כתבי עת מקצועיים בחו"ל. הביקורות מהללות. נקודה!.

4. יופי, אז חידשתי לך. המאליבו שלי עם מנוע 3.5 ליטר, 217 כ"ס צורכת כמו מכונית עם 2000 סמ"ק בערך. כ 13.5-14.0 קמ' לליטר בנסיעה רגועה ושיוט על 90-100 קמ"ש (1500 סל"ד!).בעיר בנסיעה לא אידיאלית היא צורכת 7-8 קמ' לליטר.

5. פורד הוא(גם) יצרן אמריקאי.....(!)

6.מנוע העל של המאליבו החדשה(3.6 ליטר) מצוייד בטכנולוגיה החדשה ביותר ומספק 252 כ"ס, מומנט אדיר ותיבה בת 6 הילוכים מהדור האחרון.

7.אקורד, קאמרי ומאליבו מככבות באותה קטגוריה ב 50 מדינותיה של ארה"ב....

פורסם

:wink:

כמי שמגיע מתחום המחקר, אינני נוהג להצהיר הצהרות ללא כיסוי ו/או לקבוע קביעות שאין להן סימוכין/תימוכין מוחלטים(עד כמה שניתן). אז ל 2 הכותבים המכובדים שמעלי: לגבי המחקרים שלך עם כל הכבוד אין כרגע שום בסיס לקביעת מועמדות כלשהי.

1. אין גרסה פשוטה למאליבו החדשה. כל הגרסאות(גם זאת עם מנוע ה 2.4 ליטר מאובזרת מאוד) גם המונדאו מאוד מאובזר, ראה שרשור ראשון שלי.

2. הגרסה שנבחרה ליבוא פורסמה ע"י הילל פוסק שנזכר בדברים שלי לעיל. הוא היה אורחהּ של שברולט וב UMI אשרו לי טלפונית כי אכן כך הדבר(מנהלת מותג שברולט איתה שוחחתי). תגיע בהמשך גרסה עוד יותר מאובזרת אבל עלותה תהיה גבוהה יותר(כ 190000 ש"ח)

3. הבנת הנקרא ידידי. היא נבחנה ע"י 2 כתבי רכב בארץ(ניצן אביבי מירחון "אוטו" והילל פוסק מידיעות אחרונות) וע"י יותר מעשרה כתבי עת מקצועיים בחו"ל. הביקורות מהללות. נקודה!. בתור מנוי אוטו , עוד לא ראיתי כתב שהכתיב רכב מסויים לטוב מסוגו, כל עוד שלא נעשה מבחן השוואה.

4. יופי, אז חידשתי לך. המאליבו שלי עם מנוע 3.5 ליטר, 217 כ"ס צורכת כמו מכונית עם 2000 סמ"ק בערך. כ 13.5-14.0 קמ' לליטר בנסיעה רגועה ושיוט על 90-100 קמ"ש (1500 סל"ד!).בעיר בנסיעה לא אידיאלית היא צורכת 7-8 קמ' לליטר.בולשיט! הרכב הזללן הזה צורך בצורה אופטימלית בעיר משהו כמו 6 לליטר בעיר ו10 במצב הטוב בבין עירוני. ואל תתוכח כי אני מכיר את הרכב הזה טוב מאוד ואת תקלותיו כקצין בטיחות בחברה די גדולה.

5. פורד הוא(גם) יצרן אמריקאי.....(!) ידוע , התכוונתי לאירופאי פעם הבאה אני אדגיש את זה שתבין אותי :wink:

6.מנוע העל של המאליבו החדשה(3.6 ליטר) מצוייד בטכנולוגיה החדשה ביותר ומספק 252 כ"ס, מומנט אדיר ותיבה בת 6 הילוכים מהדור האחרון. 6 הילוכים יש כבר מזמן אפילו בVW פולו ו252 סוסים מ3.6 זה לא כזה הישג .

7.אקורד, קאמרי ומאליבו מככבות באותה קטגוריה ב 50 מדינותיה של ארה"ב....מה שמתאים לארה"ב לא תמיד (אם בכלל) מתאים לנו

תראה אני לא בא להגיד שהרכב הזה זבל, אך בהשוואה לאירופאיות יש להן עוד הרבה מה ללמוד.

שייפסיקו קודם לייצר הרבה כפתורים (זולים) בדצבורד, ושיתחילו לבנות מכוניות איכותיות , מהנות לנהיגה ובטיחותיות לפי התקן האירפאי.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

1+

מונדיאו החדשה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
:wink:

תראה אני לא בא להגיד שהרכב הזה זבל, אך בהשוואה לאירופאיות יש להן עוד הרבה מה ללמוד.

שייפסיקו קודם לייצר הרבה כפתורים (זולים) בדצבורד, ושיתחילו לבנות מכוניות איכותיות , מהנות לנהיגה ובטיחותיות לפי התקן האירפאי.

1.אני איש אקדמיה(חוקר/מרצה) בתחומי מדעי המדינה. ציינתי את משלח היד רק כדי להדגיש שאינני נוהג להכליל(לפחות משתדל), להיסחף לאכסיומות לא מבוססות, לקבוע קביעות נטולות בסיס וכו'. מאחר וכך טרחתי וקראתי, למדתי והשוויתי ושאלתי בעצת מי שתחום זה אומנותם באשר לדגם המדובר. שפע רב של מבחנים שנעשו למאליבו 2008 זמינים ברשת למאן דבעי. רק לשנס מתניים ולקרוא.

2. לא אמרתי שהמונדאו איננה מאובזרת. אני מחבב את המונדאו החדשה מאוד.

3. ירחון אוטו התייחס באהדה למאליבו. היא לא "הטובה מסוגה""(לא נטען כך בשום מקום) אבל היא מהווה כעת אלטרנטיבה מכובדת ללא רגשי נחיתות.

4.כשהניסוח של מגיב בפורום כולל קביעות כמו "בולשיט" או "אל תתווכח", אינני נוטה להתייחס עוד ברצינות למי שמאחוריהן. לא מכובד ובעיקר מעיד על הכותב(ולא על תכני הנכתב). אבל לגופו של דבר, אני נוהג קילומטראז' משמעותי מאוד במאליבו 2007 שלי מאז פברואר(שמונה חודשים+) ואני בודק צריכת דלק בכל תנאי הדרך כשלוש פעמים בשבוע. הנתונים שהבאתי למעלה באשר לצריכת הדלק אינם הערכה, ניחוש, גחמה וכו' אלא פונקציה של עשרות רבות של מדידות. לנתונים זהים הגיעו גם שניים מעמיתי שברשותם מאליבו(2005). אין לי מושג לאילו אקזמפלרים(פיקטיביים?!) מכוון "קצין הרכב" שלעיל).

5.כדי שתוּבן, כתוב בבהירות. נקודה.

6. ועדיין...תמסורת של 6 הילוכים, טיפטרוניק מבוסס מיחשוב מתקדם ו 252 כ"ס למנוע של 3.6 ליטר(לרכב שאיננו מוגדר או שייך לתחום הספורטיבי עפ"י הגדרה)...זה לא חדיש????

7. "כפתורים זולים"?. טרחת לקרוא את השדרוג שנעשה בשנת הדגם בה מדובר ואת החלפת כל הפלסטיק ברכב לפלסטיק באיכות מעולה?. יש לי תחושה ששוב הכללה על בסיס בורות ולא מידע/ידע.

מעבר לכך, ההכללה הסוחפת הקובעת שכל האמריקאיות עשויות עור אחד וכך יש להתייחס אליהן, פשוט מגוחכת. הקדילאק מכונית מדהימה וכך גם הקורבט. הביואיק איכותית ואמינה במידה בלתי רגילה וכו' וכו' וכו'. יש לשפוט כל דגם לגופו וגם אז היחס/טיפול של בעלי הרכב לאקזמפלר שברשותם, נושא חלק חשוב בהערכת אמינותו .

פורסם

לגבי המאליבו החדשה אני לא יודע הרבה יותר מאשר מה שצויין פה שגם אני שמעתי על זה, שאומרים שזה רכב מעולה עוד יותר מקודמו.

אך קודמו היה רכב גם מצויין בנסיעה עירונים צריכת הדלק היתה כ-1 ל- 8 וחצי 9, בין עירונית זה נע באיזור ה- 13 וקצת.

מה שטוב לדעתי במאליבו זה איכות המנוע,. נכון שהאיבזור לא הכי, והיציבות ואחיזת הכביש,. אבל המנוע אכותי ביותר. מנוע גדול חזק עם ביצועים מעולים במנימום צריכה.

אבל כמו שאמרתם. המונדיאו באמת חבל על הזמן. אך אני ההיתי הולך על המאליבו.. שריטה אישית

פורסם

תחילה, תודה לכולם .

בעיני דרישה ראשונה מרכב היא הבטיחות.

שנית אני מחפש רכב מרווח. (לפחות שיהיה מקום ל-3 ילדים מאחור)

בנוסף, נוחות נסיעה ונהיגה.

ואם חושבים הלאה, גם סחירות סבירה כיד שנייה.

פורסם

SUBARU B4 OUTBACK

נכון להיום הוזילו את הדגם הזה ב-13.000 ש''ח ל-151.000 ש''ח כדי שיתחרה במונדיאו החדשה.

לפי דעתי, זו ההזדמנות לקפוץ על בי4 סטיישן!!

subaru_outback.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...