Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לחבר סאב של רכב עם מגבר של רכב שיריץ אותו(4 אוהם) עם אר סי אי ליציאת הסאב האקטיבי ברסיבר הביתי.

המגבר יקבל מתח מספק חיצוני. השאלה שלי מה אני עושה עם יציאת הREMOTE במגבר 4 אוהם?

תודה רבה

פורסם

אני לא הכי מבין...

אבל לא אמור להיות בעיה אם זה ככה + ל + - ל מינוס וזהוא...ורק תדאג שיתן לו עד 14.4 Vגג שלא יסרף..

עכשיו RCA מ ה ריסיבר למגבר שיתן לו את האוט והוא יגביר אותו...

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם
שלום

אני רוצה לחבר סאב של רכב עם מגבר של רכב שיריץ אותו(4 אוהם) עם אר סי אי ליציאת הסאב האקטיבי ברסיבר הביתי.

המגבר יקבל מתח מספק חיצוני. השאלה שלי מה אני עושה עם יציאת הREMOTE במגבר 4 אוהם?

תודה רבה

שאלה לי אלך.

1. איזה ספק בידיוק אתה מתכוון לשים? של מחשב? או שאני טועה פה ויש לך משהו שיתן ב 12 עד 16 וולט לפחות 15 אמפר.

2. אני לא בטוח אולי מישהו יתקן אותי אבל אתה יכול לגשר את הפלוס אם REMOTE ו כש תפעיל את הספק כוח שלך המגבר ידלק איתו ביחד. אבל בעיקרון המגבר שלך צריך לקבל בכניסת REMOTE זרם של 0.3 אמפר כש אתה מדליק את הרסיבר או ספק או הכל ביחד או מה שזה לא יהיה!

פורסם

אני מתכוון לקנות משדרות הר ציון בתל אביב ספק מתאים לדרישות המגבר. פשוט לפני שאני קונה הכל אני רוצה לוודא שזה יעבוד.

פורסם

miro123,

1. כמו שרומן כבר כתב לך, את הרימוט של המגבר אפשר לגשר ישירות לפלוס של המגבר. אפשרות נוספת היא לחבר את הרימוט דרך מפסק לפלוס של המגבר.

2. לגבי ספק המתח אתה צריך להקפיד שהזרם של ספק המתח יהיה מספיק גדול על מנת שיוכל להפעיל את המגבר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני עשיתי את זה עם ספק של מחשב חיברתי כמה פלוסים של 12V ואת השלילים שלהם.. בדקתי עם מכשיר והספק מוציא 12V ב45A אבל שהוא מחובר בפועל למגבר שיש פיתאום קטע של באסים שיורדים נמוך הוא מפספס חלק מהבאסים כי אין לו פריקה מהירה... כמו שקורה ברכב אבל בוולאיום סביר לסלון הוא מתפקד מעולה!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...