Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. ברשותי מכונית מדגם שברולט אופטרה (המכונית עלתה על הכביש ביולי 2005).

2. לאחרונה המכונית איבדה מים, לאחר כמה פעמים שהמכונית נבדקה, נטען במוסף המורשה שיש נזילת מים דרך המנוע והם מחליפים את המנוע, במנוע חדש (לטענתם גם יש סימני התחממות במנוע, למרות שבפועל לא ראיתי סימנים כאלו בזמן הנהיגה).

4. ההחלפה מכוסה במסגרת אחריות היצרן.

3. אני לא מבין כלום במכוניות :

א. מה עלי לבדוק לפני/במהלך ההחלפה?

ב. האם אקבל אחריות על המנוע החדש? אם כן כמה זמן לדרוש אחריות?

ג. האם תהיה לי ירידת ערך? גם פורמאלית (מחירונים וכיוצא באלו) וגם מבחינת סחירות בשטח (פגיעה בביקוש לרכב).

ד. האם העובדה שהקלומטראז' מתאפס לא מוסיפה ערך לרכב?

פורסם

לחבר שלום,

ראשית לא ציינת כמה קילומטר עשה הרכב לפני החלפת המנוע - אני מניח שאם הרכב בן שנתיים אז לפחות 20000 ק"מ.

לעניות דעתי הנוגדת את עמיתי שזה הרגע טען שהערך של הרכב יעלה או ירד היא מוטעת...

ברכב ישן לדוגמה ערך הרכב יעלה... אני מאמין שאם אתה מתכנן למכור את הרכב ובנאדם שמבין עניין יבוא לבדוק אותו אתה תוכל לדרוש עליו מעט יותר ממחיר המחירון בהנחה שכפי שהמנוע חדש כך גם מרכב הרכב ושאר המכלולים הקוסמטיים - כלומר אם הוא מספיק שמור...

בברכה,

נמרוד

פורסם

הקילומטראז של הרכב הוא 29,000 קילומטר.

אם שמים לי מנוע מקורי חדש מהקופסא, מדוע לא מגיעה לי אחריות ארוכה על המנוע?

הרי זה למעשה כמו מנוע של מכונית חדשה?

פורסם

החלפת המנוע לא הופכת את הרכב לחדש. ישנם עוד מכלולים ברכב שיש להם בלאי מלבד המנוע.

האחריות הינה על הרכב כולו ולכן לא תוכל לקבל הארכה של האחריות על כל הרכב ובצדק.

לא ברור לחלוטין שתקבל מנוע חדש באריזה.

יתכן מאוד שתקבל מנוע משופץ שכבר היה מורכב באוטו אחר. (האחריות כוללת תיקונים ולכן לא מחוייב להחליף לחדש)

עשה כל מאמץ שיחליפו לחדש או לחילופין שיתנו לך אחריות מורחבת על המנוע.

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• תוכן חדש...