Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עדיין לא פוטר אותך מלהתייצב למשפט.

ברגע שלא תופיע למשפט יקראו את גזר הדין שלא בפניך, ואז כבר הגעת לנקודת אל חזור מאוד בעייתית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז מה תוקף החתימה הזאת בכלל?

אם חותמים סבבה

אם לא חותמים זה אותו דבר כאילו כן חותמים, אז למה צריך בכלל חתימה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני בדר"כ עושה את ה"חוסר שליטה" ברכב במקומות כמו החניה של פיקוד העורף או במצליח או בחניה של המרכז טניס.

אם תציין באילו ימים ובאיזה שעות, תקל על מלאכת השוטרים שמחפשים אותך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אם תציין באילו ימים ובאיזה שעות, תקל על מלאכת השוטרים שמחפשים אותך.

אני אומר, יש להם דברים יותר חשובים לעשות.

אם יש שוטרים מספיק משועממים שבאים לחפש בשעות שאף אחד לא נמצא בחניון נטוש, בחור שמחליק קצת עם הרכב, שיבואו ויקחו לי את הרשיון.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

אם חותמים אז יופי ,קיבלת את הדו"ח ליד בצורה מכובדת משוטר שעשה/לא עשה את תפקידו אך אם לא תחתמו ותיגשו למשפט אז בעיני השופט זה לא יתקבל בעין יפה וזאת כי אתם "כאילו" והתנגדתם לשוטר או רציתם להפריע לו או כל שטות אחרת .

מה שכן רצוי מאוד לעשות (המלצת עו"ד ) הוא :

-שהשוטר יקרא לכם את מה שהוא כתב (כי הרי רובם אלופים בג'יבריש )

- אם יש לכם משהו להוסיף אז תדאגו לכך שהשוטר יוסיף את דבריכם לדוח לפני שהוא מוסר לכם (= קורע את הדוח מהפנקס ואז מוסר)

מעבר לכך פשוט לחייך (למרות שבא לכם לקלל את משפחתו שחייה וגם מתה ) ולומר תודה אפילו ,אחר כך כשאתם כבר בנסיעה ,אז תקללו אותו - אם אמרת כל שטות בפניו של השוטר זה יעבור לדו"ח ואז גם השופט יקרא :arrow:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אז לא משנה מסכים או לא פשוט לחתום יפה על הדו"ח?

ל', אני לא דיברתי על אי התייצבות למשפט אלא על אי חתימת דו"ח(במקרה של אי הסכמה כוויכול)

Boris.K

פורסם

החתימה על הדו"ח מהווה אישור קבלה שלו, ואינה נתפסת כאישור של שום דבר מהדברים שרשומים בדו"ח - היא רק מעידה שקיבלת אותו.

אם תסרב לחתום, השוטר יכתוב זאת במקום מיוחד שיש בדו"ח בשביל זה ויעביר אותו הלאה - את הדו"ח בכל מקרה תקבל, ולכן אני לא רואה סיבה לא לחתום (מה גם כמו שכבר כתבו כאן זה יכול לגרום לך להיראות קטנוני מול השופט לחינם).

בקיצור, עדיין תקבלו דו"ח גם אם לא תחתמו והעובדה שהשוטר היה בלי כובע לא מהווה עילה לביטול הדו"ח :wink::lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אין שום קשר בין חתימת/אי חתימת הדוח , לבין התייחסות השופט בתיק.

ברגע שאתה חותם על הדוח אתה מסכים עם מה שרשם השוטר ומתחייב להופיע במשפט , העדרות מהמשפט יכולה

להוביל לשני מקרים :

1. דחיית התיק לתאריך אחר.

2. כאשר אין נאשם בדיון או בה כוחו השופט יכול לפסוק על כך שהנאשם מודה במיוחס לו , ולקבל גזר דין כקבוע בחוק.

כנהג צעיר וחדש אתה יכול לקבל מקנס של כמה מאות שקלים ועד שלילה לשלושה חודשים.

אתה נתון לחסדי השופט

פורסם

ברגע שאתה חותם על הדוח אתה מסכים עם מה שרשם השוטר ומתחייב להופיע במשפט ,

לא נכון כלל וכלל.

אתה רק חותם שקיבלת את הדו"ח.

לצורך הענין זה בדיוק כמו שחתמת על מכתב רשום אצל הדוור.

ואם לא ידעת, כאשר אתה לא הולך לקחת מכתב רשום, מבחינת החוק, אין חובה שתיקח אותו ותדע מה כתוב שם. יש רק חובה לשלוח אליך ולהוכיח ששלחו. אם לא לקחת ולא ידעת ונשפטת שלא בנוכחותך, זאת כבר בעיה רק שלך.

כשתקבל עיקול על החשבון או אי חידוש רישיון כי לפני 3 שנים לא היית במשפט, אתה תזיע הרבה יותר לצמצם נזקים.

יש מעט מאוד מצבים בהם תוכל לבקש לבטל את פסק-הדין ולבקש להישפט שוב. (למשל אישפוז ארוך בבית חולים).

המחוקק חשב גם על אלה שאין להם כתובת: במקרה כזה מפרסמים בעתון את ההזמנה למשפט. (בעיקר בתיקים אזרחיים) זה שאתה לא קורא עיתון ולא מחפש את ההודעות הקטנות האלה - זה כבר סיפור אחר.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אין שום קשר בין חתימת/אי חתימת הדוח , לבין התייחסות השופט בתיק.

ברגע שאתה חותם על הדוח אתה מסכים עם מה שרשם השוטר ומתחייב להופיע במשפט ,

סליחה אבל אתה מטעה אנשים לפי דעתך האישית ולא לפי דעה מקצועית וזה חבל כי אחר כך אנשים סתם נדפקים בגלל אי חתימה או מילה שלא במקום .

אם אתה רוצה לקבל עובדות אז כנס למועדון סקאלה לפורום ייעוץ משפטי ותברר שם (דרך אגב העו"ד הוא מהמשפחה שלי - הוא העובדות בשבילי).

וחברה

מי שמחפש בעיות בקלות יקבל אותם (כמו שכתבתי -אי חתימה או לא להוסיף את מה שלך יש להגיד על המקרה בדו"ח )ולא משנה הגיל ,ייחוס או כל שטות אחרת .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

סליחה אולי לא ניסחתי כמו שצריך , ברגע החתימה על הדוח אתה בעצם מאשר את קבלת הדוח ומסכים שיש לך משפט בתאריך ובשעה המצויינת בדוח.

dkny2 חבר אני לא צריך שום עורך דין שיסביר לי את התהליך , במקרה אני פקיד בית המשפט ובמקרה אני עובד במדור תעבורה .

ברגע שאתה לא חותם על הדוח השופט שואל למה לא חתמת , והוא לא יחמיר עם העונש רק בגלל שלא חתמת .

אני לא מטעה אף אחד , תשאל את הקרוב משפחה שלך כי כנראה אתה זה שמטעה אנשים !

• תוכן חדש...