Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לספקי אינטרנט (ADSL)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני מנוי לבזק-בינלאומי, וכך הדבר כבר כשנתיים וחצי.

אני שוקל לעבור לחברה מתחרה ואשמח לקבל המלצות לגבי ספקים ברמה של בזק-בינלאומי.

נ.ב.

רצון העזיבה הוא בגלל הקטנות הראש של החברה בעניין גבייה וחידוש מנויים.

תודה.

החיים הם סחיטה של המצערת.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברמה של בזק בנלאומי?? יש את ברק ואינטרנט זהב אני חושב...

אבל אם אתה מחפש ברמה הרבה יותר גבוהה יש את קווי זהב (012) ואת נטויז'ון.

Finger's gonna kill me.

פורסם

אחי,אל תעלב אבל אני לא מחשיב בכלל את בזק בינלאומי לחברת אינטרנט,ההתמחות העיקרית שלהם הם שירותי טלפון לחו"ל,וחבל שהם נכנסו לתחום האינטרנט כי הם פשוט תת רמה (אני מדבר מנסיון,לא מהירות,לא שירות ולא כלום,הם פשוט גרועים).

כל שאר החברות (קווי זהב,ברק,אינטרנט זהב וכו') הם פחות או יותר באותה רמה כאשר ממה ששמעתי דווקא ברק קצת יותר טובים,אבל עדיין לא ברמה היסטרית.

החברת אינטרנט הכי איכותית(מבחינת תמיכה טכנית,מהירות גלישה וכו') היא נטוויז'ן.

בתור אחד שהיה מחובר כבר ל-3 חברות שונות אני אומר לך שנטוויז'ן באמת בכמה רמות יותר טובה,זה גם לא כזה מפתיע מכיוון שנטוויז'ן זו החברה היחידה שמתעסקת רק בשירותי אינטרנט,בניגוד לשאר החברות שהעיסוק הראשי שלהם הוא שיחות לחו"ל (מה שפוגע לך במהירות הגלישה,אם תרצה אסביר לך למה).

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נדפקתי עם בזק בינלאומי.

עכשיו נדפקתי עם 012.

אין לי כוח לפרט אבל דע את זה: על כל דבר שהם מתחייבים לך, תדרוש שישלחו לך פקס חתום על זה.

הבטיחו לו משהו בבזק בינלאומי: אחרי זה אומרים לי שלא הבטיחו.

הבטיחו לי משהו ב012: אחרי זה אומרים לי שלא הבטיחו.

(כמובן אחרי שהם מחייבים אותי ורק אז אומרים: לא היה ולא נברא)

מעכשיו - על כל הבטחה אני דורש פקס חתום. מניא*ים.

אגב, לי לקח להתנתק משהו כמו 3 שבועות מבזק בינלאומי, אז בהצלחה! :?:x

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אקטקום.

http//www.actcom.co.il

או 1-800-300-123

מדובר בספקית האינטרנט הותיקה בישראל, והסוד השמור של רוב משתמשי המחשב והאינטרנט המקצועיים בישראל. :wink:

ולא, אני לא מחשיב אף אחת מהחברות שהוזכרו כאן כ"רציניות". הספקית שלי היא אמנם בערך רבע מהגודל שלהן אבל שווה פי עשרים.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
אקטקום.

http//www.actcom.co.il

או 1-800-300-123

מדובר בספקית האינטרנט הותיקה בישראל, והסוד השמור של רוב משתמשי המחשב והאינטרנט המקצועיים בישראל. :wink:

ולא, אני לא מחשיב אף אחת מהחברות שהוזכרו כאן כ"רציניות". הספקית שלי היא אמנם בערך רבע מהגודל שלהן אבל שווה פי עשרים.

זה היה המצב פעם.

בתור לקוח ותיק (מאוד) של אקטקום אני יכול להגיד שהם די הידרדרו בשנה האחרונה.

הם הפכו להיות "סתם עוד ספק".

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני יכול להמליץ על נטויז'ן. מהבחינה *הטכנית* להם יש את האנשים שהכי מבינים עניין בכל מה שקשור לרשתות תקשורת. (אני לא מדבר על נציגי שירות לקוחות, הם לא מבינים הרבה באף חברה, אני מדבר על האנשים שבאמת פותרים בעיות)

תעשה סקר שוק ותבחר בספקית עם המחיר הנמוך, כשהמתחרות הנחשבות הן: נטויז'ן, ברק, קווי זהב 012, אינטרנט זהב.

אגב, לחלקן יש עכשיו מבצע בשיתוף עם חברות הכבלים של 119 ש"ח לחודש כולל התשתית (למהירות 750). שווה בדיקה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
זה היה המצב פעם.

1. ישי צודק. רמת השרות של אקטקום ירדה משהו בשנה האחרונה.

2. עדיין אין מה להשוואת בינה לבין נטוויז'ן, 012 וכו'...כל מי שיש לו רשת ביתית מוזמן להרים טל' לנטויז'ן ולנסות להסביר להם שהראוטר לא מצליח ליצור קשר עם הRAS שלהם. או ל012. או בבזק בינלאומי. ואחר כך לאקטקום.

במילים אחרות: אם הינך הולך לחבר מחשב בודד - אקטקום לא תהיה הרבה יותר טובה משאר החברות. אם אתה רוצה לחבר רשת ביתית (בלי לשלם מחיר לקוח עסקי, כפי שהציעו לי בנטויז'ן) - רק אקטקום.

חוץ מזה, באקטקום מקבלים כתובת IP קבועה, כך שניתן להריץ אתר ביתי קטן ללא צורך בתרגילים מסובכים...

P.

פורסם
זה היה המצב פעם.

1. ישי צודק. רמת השרות של אקטקום ירדה משהו בשנה האחרונה.

2. עדיין אין מה להשוואת בינה לבין נטוויז'ן, 012 וכו'...כל מי שיש לו רשת ביתית מוזמן להרים טל' לנטויז'ן ולנסות להסביר להם שהראוטר לא מצליח ליצור קשר עם הRAS שלהם. או ל012. או בבזק בינלאומי. ואחר כך לאקטקום.

במילים אחרות: אם הינך הולך לחבר מחשב בודד - אקטקום לא תהיה הרבה יותר טובה משאר החברות. אם אתה רוצה לחבר רשת ביתית (בלי לשלם מחיר לקוח עסקי, כפי שהציעו לי בנטויז'ן) - רק אקטקום.

חוץ מזה, באקטקום מקבלים כתובת IP קבועה, כך שניתן להריץ אתר ביתי קטן ללא צורך בתרגילים מסובכים...

P.

אני מחוברת דרך אקטקום בחצי שנה האחרונה.

לצערי, בערך בחודש האחרון (במיוחד בימים האחרונים) איכות החיבור זוועתית- מיליון ניתוקים וחוסר יכולת להתחבר מחדש לדקות ארוכות (כשסוג השגיאה הוא לא שגיאה אצלי במחשב).

מספר פעמים צלצלתי לתמיכה ואמרו לי שזו "בעיה זמנית בשרתים שלהם).

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

לדעתי הוא מתכוון להתחבר עם מחשב בודד,ואז אין לאקטקום שום יתרון על אף חברה, וידידי אני מזמין אותך להתקשר לנטוויז'ן עם כל תקלה ותראה שיפתרו לך אותה,אני כבר עברתי מספיק חברות אינטרנט בשביל להבחין בהבדל (הגדול) ברמות של הטמיכה הטכנית והשירות,ונטוויז'ן בכלל לא נכנסת לאותה קטגוריה של 012,אינטרנט זהב וכו',היא הרבה מעל.

לגבי המחיר של החבילה,הכל תלוי בכמה אתה יודע להתמקח, אני יכול רק להגיד לך שאני התחברתי לנטוויז'ן לפני שבועיים (לקוח ממשיך לא לקוח חדש) לחבילה של 1.5M ואני משלם 400 ש"ח לחצי שנה (או בעיברית 66 ש"ח לחודש),כשבהתחלה הם הציעו לי רק חבילה במחיר 99 ש"ח לחודש.

כמו שאמרתי,תדע להתמקח אתה תוציא אחלה חבילה באחלה מחיר,לא תדע תשלם כמו כולם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מחוברת דרך אקטקום בחצי שנה האחרונה.

לצערי, בערך בחודש האחרון (במיוחד בימים האחרונים) איכות החיבור זוועתית- מיליון ניתוקים וחוסר יכולת להתחבר מחדש לדקות ארוכות (כשסוג השגיאה הוא לא שגיאה אצלי במחשב).

מספר פעמים צלצלתי לתמיכה ואמרו לי שזו "בעיה זמנית בשרתים שלהם).

ישנה בעיית תקשורת וותיקה וידועה בין RAS (יחידת התחברות) של בזק לשרתי התחברות של הספקים (חוץ מבזק בינלאומי...מוזר, לא?)

הבעייה גורמת לכשלים בחיבור מחדש בשעות הלחץ, אך כל עוד לא מתנתקים - הבעייה לא אמורה להפריע...כנראה בזק דואגת לתחרות הוגנת - כתמיד (פעם הם "דאגו" לבעיות בקווי המודמים של הספקים - וקיבלו על הראש)...

ניתן לבדוק את זה בקלות ע"י שימוש בחיבור דרך חייגן WOW: בד"כ כל פעם שלא הצלחתי להתחבר לאקטקום בחיבור קבוע, לא הייתי מצליח להתחבר לשאר הספקים (חוץ מ בזק בינלאומי, שמשום מה תמיד עבד :roll: ) בחיבור לפי הזמן...

לגבי תשובות של תמיכת אקטקום - כאשר דיברתי איתם בשפת אנשי תקשורת - היו ישר מעבירים אותי למח' הנדסה והכל היה בסדר. לפני שנה גם תכנאי תמיכה פשוטים היו בסדר, אך כנראה עם גידול כמות המנויים עשו שם הפרדת סמכויות...

לגבי תמיכה טכנית בנטויז'ן - לצערי אין ביכולתי לייחס צמד מילים "תמיכה" ו"טכני" לרוב האנשים שעובדים שם :(

פורסם

אני אישית מחובר לADSL מאז שהוא הגיעה לארץ

ואני מחובר דרך 012

אני דיי מרוצה מהם, מהשרות שלהם

מהמהירות שלהם וחוסר הניתוקים...

*חבר שלי מחובר לכבלים... דרך בזק

והם ממש גרועים... אין שרות בגרוש...

פעם היתקשרתי לשרות לשאול איך אני מתקין את המודם

אז הם אמרו לי שתזמין תכנאי הוא יתקין לך...

אז בשביל מה הם שם?

וב012 תמיד אני מקבל שרות מציון...!

פורסם

ישנה בעיית תקשורת וותיקה וידועה בין RAS (יחידת התחברות) של בזק לשרתי התחברות של הספקים (חוץ מבזק בינלאומי...מוזר, לא?)

הבעייה גורמת לכשלים בחיבור מחדש בשעות הלחץ, אך כל עוד לא מתנתקים - הבעייה לא אמורה להפריע...כנראה בזק דואגת לתחרות הוגנת - כתמיד (פעם הם "דאגו" לבעיות בקווי המודמים של הספקים - וקיבלו על הראש)...

:(

ת'כלס זה לא RAS, זה יותר מסובך. הם עובדים עם REDBACK שמדווח לשרת RADIUS. ככה הם מנתבים את ה"חיוגים" לספקים השונים. וזו מערכת שלא תפורה עד הסוף.

פורסם

:(

ת'כלס זה לא RAS, זה יותר מסובך. הם עובדים עם REDBACK שמדווח לשרת RADIUS. ככה הם מנתבים את ה"חיוגים" לספקים השונים. וזו מערכת שלא תפורה עד הסוף.

הכן כן (רק שמע' של בזק היא בכל זאת מבוססת על RASים של חברה שאת שמה איני רוצה להזכיר :))...ו"לא תפורה עד הסוף" זה המאט שניתן לומר על המע' הזאת :roll:

P.

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים :?

אני כבר שנתיים בבזק בינלאומי, ואין לי שום תלונה עליהם. התמיכה שלהם ענתה לי כמה וכמה פעמים אפילו ב2 בלילה, והסבירו הכל בצורה מאוד טובה, אין לי שום בעייה של ניתוקים, בקיצור על סמך ניסיוני ועל סמך ניסיון של כמה מחבריי הם חברה מצויינת.

• תוכן חדש...