Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה אני צריך לדרוש עבור T SPORT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יאריס T SPORT, יד ראשונה, שנת 2003 עם כ 65,000 ק"מ.

האוטו במצב חדש, עם צמיגים חדשים (אותו צמיג שבא עם הרכב).

אני פשוט לא בעניינים כבר (פעם הייתי), ורציתי את חוו"ד לגבי המחיר.

תודה

פורסם

אחי הגדול מכר את היאריס האוטומטית שלו שנת 2001 עם 70 אלף קילומטר (מנוע 1300) ב8 אלף מעל המחירון שלה!! הרכב שלך נדיר מאוד, אם הוא מושקע ומטופל אישית הייתי מוכר בלפחות 5 אלף מהמחירון, כמה אתה פשוט יכול להיתמקח ולדרוש, ותאמין לי שגם אם תשים 10 מעל המחירון ייקנו אותו, הרכב הזה נימכר כמו לחמניות טריות, דוד שלי מכר את שלו מנוע 1000 ידנית שנת 2000 עם 90 אלף קילומטר ב5 מעל המחירון,

הרכבים האלו נימכרים לא פחות ממחירון ובדרך כלל מעל, זה מהניסיון האישי שלי עם 6 רכבי יאריס, דרך אגב איפה אתה גר? אוליי נסדר לך קונה בזריזות:roll::lol:

פורסם

עד כמה שאני יודע אין קשר בין התמכור של ה-TS ליאריס הרגילה...

אני מניח שהיא תמכר הרבה מעל המחירון (יד ראשונה, מטופלת, קילומטראז' נמוך יחסית ורכב נדיר עם ביקוש גבוה).

צודק?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אם האוטו במצב מופט הייתי מבקש 3-5 מעל המחירון.

יש הרבה חכמים שמפרסמים בסכומים גבוהים מעל המחירון ונתקעים עם הרכב..

ראיתי ב יד 2 יאריס TS, ויאריס רגילות שכיכבו שם כמה חודשים, עקב המחיר המאד משתלם לרכוש אותן!

נכון האוטו חמוד, מבוקש, תמורה גבוהה למחיר, אבל גם ככה הוא יקר מהמתחרות..

לאן לא שווה להשקיע כל כך הרבה על הרכב, בסכומים האלה ניתו להשיג כבר דברים הרבה יותר מעניינים.

* בנוסף בקרוב המחיר הולך ליפול בינואר, אז כדאי לנסות למכור עכשיו בלי עניים גדולות שתשלם עליהם עוד בהמשך.

פורסם

תרשום 10K מעל מחירון בהודעה.

כשיבוא הראשון שיציע 5-7 מעל מחירון, תמכור.

בהצלחה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...