Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה טיפים מאיתנו הלקוחות אליכם המתדלקים:

• אני לא עובד בתחנה, וגם לא גר בה. קשה להאמין, אבל אני רוצה לגמור לתדלק ולצאת מה שיותר מהר. שאלות מיותרות, השהייית החשבונית עד שגמרת לסדר את כל המטבעות בקופה, או הסברים על מבצעי המתנות רק גורמים לי להתעצבן.

השאלות המיותרות לטעמך הם חלק מהעבודה של אותו מתדלק/מוכרן.

• בדרך כלל אני מתדלק בדיוק לפני המקלחת, אבל לפעמים לא. אנא נקו מדי פעם את ידיות התדלוק שלא אסריח מסולר כל היום.

משאבות מנקים בבוקר, אחרי 3 תדלוקים הן חוזרות להפיץ ריח של בנזין וסולר,בשרותים של התחנה יש לנו סבון ונייר לניגוב ידיים אפשר להשתמש בהן :-).

• שירות עצמי פירושו שאני משרת את עצמי. ככה, פשוט. סידור מינימלי: גהץ-תדלק-סע. אם אני צריך אותך בתהליך, זה לא שירות עצמי. זה שורף לי זמן יקר, והופך אותי ללא נחמד.

אתה לא צריך, לשם כך יש לך את המסלול לשרות עצמי, תכניס את כרטיס האשראי לשם תפעל בדיוק לפי ההוראות ולא תצתרך את עזרו של אף מוכרן או מתדלק.

בקיצור, לכל משאבה יש שני צדדים.

;-)

נמרוד

בהחלט 2 צדדים..

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עם כל הכבוד לכולכם,מה שאני כן מבין בו זה ויזות.וויזה פלטיניום זה חשבון של לפחות מליון שקל בבנק.בשביל לקבל ויזה כזאתי אתה צריך שיהיה לך מינימום מליון שקל בבנק והמסגרת שלך היא קצת יותר מ30 אלף כמו שאמרתם בערך עוד כמה אפסים.

ממש לא נכון, אתה לא מבין כלום בויזות וסתם זורק מספרים באויר

אשראי לא קשור לסוג הכרטיס. נקודה.

לקבל פלטיניום בסך הכל אתה צריך להיות אחד שבממוצע מוציא מעל 3000 שקל לחודש באשראי והכנסה מעל 11000 לחשבון

ואם אתה לא עושה אותו חוץ בנקאי זה תלוי ביכולת שיכנוע שלך מול פקיד הבנק.

בלי כל מיני אפסים ובילבולי מח.

לא רציתי להיכנס איתך על פרטי פרטים שאף אחד לא מחזיק מיליונים בעו'ש, לפחות תדבר מנסיון אם אתה כן מבין.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

פעם עבדתי בישראכרט ופלטינום דרש חצי מיליון שקל בחשבון (מושקע במשהו ככל הנראה).

כמובן שיש לקוחות שיוצאים מן הכלל, זה לא מחשב מחליט מי יקבל כרטיס אלא אנשים, ואותם אפשר לשכנע.

פורסם
כמה טיפים מאיתנו הלקוחות אליכם המתדלקים:

• אני לא עובד בתחנה, וגם לא גר בה. קשה להאמין, אבל אני רוצה לגמור לתדלק ולצאת מה שיותר מהר. שאלות מיותרות, השהייית החשבונית עד שגמרת לסדר את כל המטבעות בקופה, או הסברים על מבצעי המתנות רק גורמים לי להתעצבן.
  • וזה שזו חובת העובד , לא ממש עוזרת ללקוח
  • בדרך כלל אני מתדלק בדיוק לפני המקלחת, אבל לפעמים לא. אנא נקו מדי פעם את ידיות התדלוק שלא אסריח מסולר כל היום.
  • סיגריה זה מסוכן לבריאות. אם אני תופס אותך מעשן ליד המשאבה, זה ממש מסוכן לבריאות. שלך.וגם לא חוקי , ויכול להיות שאתלונן עליך
  • גם אני עבדתי לפרנסתי בעבודות מזדמנות שונות כשהשתחררתי מהצבא וכשהייתי סטודנט. אני יודע שזה לא הקריירה שבחרת לחיים, אבל בכל זאת תנסה לעשות לפחות כאילו שאיכפת לך. מה יקרה?

בקיצור, לכל משאבה יש שני צדדים.

;-)

נמרוד

ואתה גם צודק לגבי העובדה שצריך להראות שאכפת לך . כי עם כול הכבוד בחרת לקבל כסף מסויים (לא משנה עד כמה מעט) כדי לשרת אנשים , אז תעשה את זה טוב

ולאמיר , יכול להיות שאתה צודק , אבל אני פשוט רואה המון אנשים שבאים לסופר עם שני כרטיסי זהב , ומתחילים לחשב (ודווקה ליד הקופה) איזה מהם לתת . מה שמוליד את המחשבה שזה שלפני פשוט מלהטט בכרטיסים (אולי כדי שלא יחסמו לו ), ואני המסכן צריך להמתין עד שיזכר בחשבון הבנק שלו . אז אולי זה יותר בעיר שלי ולא באיזור המרכז . אבל דבר אחד בטוח . אם אין לך הכנסה מאוד גדולה , הדרך היעילה ביותר להמנע ממינוסים זה לחיות במזומן עם מה שיש . כשאני קונה משהו אני אף פעם לא קונה בתשלומים , אני מעדיף להמתין עד שיהיה לי הכסף ולקנות . מנסיון שלי (אבל אולי אני בזבזן כרוני:lol: ) .

אם למישהו יש DNA של חסכן כרוני שיכול לקחת כרטיס אשראי , הוא מוזמן לבקש מחיר על השתלה שלו אצלי :lol:

בברכה יהודה

פורסם
פעם עבדתי בישראכרט ופלטינום דרש חצי מיליון שקל בחשבון (מושקע במשהו ככל הנראה).

כמובן שיש לקוחות שיוצאים מן הכלל, זה לא מחשב מחליט מי יקבל כרטיס אלא אנשים, ואותם אפשר לשכנע.

שמע, הנפיקו לי פלטיניום דרך הבנק בלי שום מסכת שיכנועים והחצי מיליון היחיד שהיה לי זה החוב למשכנתא.

לאחר מיכן ביטלתי אותו כי דרך החברה בה אני עובד הנפיקו לי כרטיס ויזה בינלאומי רגיל חוץ בנקאי עם יותר הטבות ממה שהיו לי בפלטיניום (כי הוא שייך למועדון עיסקי)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שמע, הנפיקו לי פלטיניום דרך הבנק בלי שום מסכת שיכנועים והחצי מיליון היחיד שהיה לי זה החוב למשכנתא.

לאחר מיכן ביטלתי אותו כי דרך החברה בה אני עובד הנפיקו לי כרטיס ויזה בינלאומי רגיל חוץ בנקאי עם יותר הטבות ממה שהיו לי בפלטיניום (כי הוא שייך למועדון עיסקי)

זה לא אומר כלום , ולא מוכיח כלום . לפעמים הבנקאי שלך מחליט שיש לו רצון לתת פלטינום לכמה לקוחות , אז הוא אומר שהם לקוחות טובים שהעתיד לפניהם ובלה בלה בלה , והופ אתה מקבל פלטינום .

הבעיה היחידה עם כול כרטיסי האשראי , ובמיוחד הזהב והפלטינום , שאנשים מבחינה פסיכולוגית משכנעים את עצמם שהם באמת כאלו , ואז מתחילה הירידה .

היה לי בן דוד , שמירושה מסויימת עשה יד אחת עם קבלן ועם מאכר והונה את משפחתו , וקיבל פנטהאוס במקום די יוקרתי , כשבני משפחתו קיבלו דירות רגילות . הבעיה היחידה עם פנטהאוס שהוא דורש שיהיה לך את הכסף לרמת החיים המצופה ממך . ולו לא היה , הסוף שלו הוא שהוא חי במושב עם חובות עד היום מנסיון הפנטהאוס .

אני עבדתי בשוק ההון שנים , כך שאני מכיר המון אנשים שיש להם פלטינום ורולקס ואמיאד , ולא נעים לומר , שאם גילגול הכספים יעצר יום אחד , חלק אדיר מהם עלול להיות הומלסים ברחובות (אם הם לא יצליחו להבריח כסף) , יותר מהר ממה שתספיק לומר הומלס .

במדינת ישראל דהיום שכולם מגלגלים חובות , לבוא ולומר יש לי כזה וכזה , לי נראה טיפה חשוד , אבל אולי זה האנשים והמקומות שבהם אני מסתובב

ולכול אלו שדיברו על כרטיס דביט , בדקתי באתר של וויזה , מדובר על כרטיס שאתה מטעין בו עד 1000 ש"ח בדואר , והוא תקף לתקופה מסויימת , ואתה לא יכול לשלם איתו בתחנות דלק . אז אם מישהו יכול למצוא את המודעה או פרטים על כרטיס שאוכל לשכנע את הבנקאי שלי אני אודה לו

בברכה יהודה

פורסם

לא צריך להגיע ל"דביט". חברת ישראכרט מנפיקה כרטיס בשם DIRECT אשר מקבלים אוטומטית בעת פתיחת חשבון במזרחי-טפחות במקום כרטיס משיכת מזומנים רגיל. אין עליו שום עמלה למעט דמי הגבלת אחריות בסך של כ-40 ש"ח לשנה. כמו -כן לא צריך להפקיד שום כסף ואין שום חשבון ווירטואלי. הכרטיס הנ"ל הינו כמו שיק, רק אלקטרוני ומיידי. בעת השימוש בו הוא מתחבר למסוף, ובמידה ויש לך יתרה חיובית בחשבון, או אף יתרה שלילית, אך בתוך מסגרת האשראי - הוא מבצע את העיסקה. לפי הידוע לי רוב התקלות שהיו בו נפתרו, רק שיש לדעת שאת שווי העיסקאות המיומיות רצוי לבדוק כ-3 ימים לאחר העסקה - אז הם מעודכנים. ההגבלות שיש לו לפי הידוע לי: א. כמובן אין קרדיט או תשלומים. ב. במידה ואין חיבור לקו טלפון, או שיש בעיה בשרת של ישראכרט - אי אפשר לקנות. ג. בסונול אפשר לשלם רק אם כבר ביצעת תידלוק, לפני תדלוק הוא לא מאשר עסקה. ד. באלון/ית עד 99 ש"ח ביממה. ה. השרכת רכב לא מקבלת אותו בתור ערבות לרכב.

פורסם

יהודה,

גם אני מהמלהטטים עם כרטיסי האשראי.

לפני מס' שנים, הלכתי להוציא רישיון בינלאומי במ.מ.ס.י. - אמרו לי תוציא ויזה דרכנו תקבל רישיון חינם. מלאתי טפסים קבלתי רישיון חינם הויזה הגיע עם שליח. אלא מה, שאם אני לא קונה בויזה לפחות ב-1,000 שקל בחודש או 6 פעולות, אז אני משלם בסוף השנה כמה מאות שקלים עבור הכרטיס.

מאז יש לי רשיונות חינם כל שנה, אבל בכל פעם שאני באחת מרשתות השיווק, אני מבקש את הבמבה/עיתון וכד' לחשב בנפרד ומשלם בויזה. כך כל חודש יש לי לפחות 6 פעולות וחיוב של בערך 20 ש"ח עבור קניות שונות.

אם אתה עומד מאחורי בתור, אתה תמיד תראה אותי מלהטט קודם ויזה ואח"כ את עיקר הקניה בכרטיס אחר.

יתרון נוסף לכרטיס בינלאומי נוסף. כאשר אתה בחו"ל ורוכש עם כרטיס אשראי, המסגרת שלך יורדת בשוטף כל הזמן ומחוייבת כל מס' ימים, אבל היא לא מתחדשת מיד לאחר החיוב, אלא אחת לשבועיים. וכך יכול להיות שכבר שילמת עבור הרכישות ועדיין המסגרת לא התחדשה ואתה תקוע.

קרה לי בחו"ל לפני מס' שנים שפתאום אין אישור, ואפילו לא הבנתי למה (את ההסבר קיבלתי רק אחרי שחזרתי לארץ) הוצאתי כרטיס שני ותוך שניה היה אישור.

הבעיה שלנו היא לא כמה כרטיסי אשראי יש לנו, הבעיה של אלה שמסתבכים, היא לנהל כלכלה נכונה עם עצמם. גם עם פנקס צ'יקים אפשר ללכת לאיבוד ולאבד שליטה בחשבון.

משמעת עצמית לניהול נכון בחשבון היא המפתח ולא מס' הכרטיסים שיש לך.

לנהל כלכלה נכונה, זה לדעת להגיד לעצמך את זה לא קונים כי אחרת אחרוג מהיכולת שלי ואמצא עצמי מתפתל מול פקיד הבנק.

אני מאלה שלא רוצה לראות את הפקיד, לא רוצה לשמוע, ולכן לא חורג ממה שאני יכול.

אגב, את מסגרת האשראי שלי, אני קבעתי לעצמי ולא פקיד הבנק, והיא פחות ממה שאני יכול או ממה שהפקיד הציע.

גם בעסק שלי, לא ביקשתי מסגרת אשראי, אני לא משלם בדחוי מקסימום בצ'ק לשבוע הבא. אני חי במציאות ולא את יום המחר שבו כבר שכחנו מה יבוא ופתאום מוצאים בור פתוח בגלל שיכחה או שיקול לא נכון.

הבעיה שלנו שאנחנו שוכחים כל הזמן שחוץ מלקנות בחנות, גם יגיע חשבון חשמל/ארנונה/מע"מ/משכנתא/טלפון וזוכרים רק את הקניות השוטפות.

99.9 אחוז מהרכישות והתשלומים שלי הן בכרטיס אשראי, וככה אף פעם לא תהיה לי בעיה להסביר למס-הכנסה (אם יום אחד זה יבוא) מאיפה, איך ולמה. הכל רשום, הכל מתועד הכל על פני השטח.

ואגב, אני שונא מקומות שכותבים כרטיס אשראי בקניות מעל 20 שקל, אני בד"כ אחפש חנות אחרת ואשתדל לא לחזור לשם.

ולגבי כרטיס ה-CASH: אתמול אכן שמעתי בדואר שאינו מתקבל בתחנות דלק.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ל avisofy תודה . אם אני לא אצליח לשכנע את הפקידה למצוא לי משהו כזה אני אולי אעבור בנק

ולאמיר . כול הכבוד לך , העניין הוא שאתה בין הבודדים שמצליחים . רוב האנשים אינם כמוך . ולכן אני חושד . אישית אני לא רוצה להכנס לפיתוי (אני מניח שאצליח . אבל למה להכניס את עצמי מלכתחילה לפיתוי ? עדיף להמשיך על בסיס מזומן )

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, הכל ענין של משמעת עצמית

כשהייתי חייל בחובה חסכתי מהמשכורת הצבאית הסטנדרטית.

פחדתי ללכת לעבוד כמו הרבה חיילים אחרים - כי אסור לחייל לעבוד ללא אישור, ולא הייתי מקבל אישור.

אולי הייתי פחדן, אני גם מפחד להגיע למצב שהבנק יחסום אותי ולכן אני נזהר מלהגיע למצב שכזה.

מסכים איתך שמדובר ביעד שלרבים קשה להסתדר איתו. בינתיים אני מסתדר איתו.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מעדיפה את בסיס המזומן, נותן שליטה על ההוצאות בצורה הכי מדוייקת שיש.

אבל לעומת זאת יש הרבה חסרונות, תשלומים של ביטוח שצריך לשלם, חשבונות וכו'.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...