Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי פג'ו 306 שנת 95 1600 סמ"ק 90 כ"ס פלוס מינוס.

רציתי לדעת אם תיהיה אפשרות להתקין מנוע גם 1600 סמ"ק אבל אחר! (המנוע הנוכחי עובד טוב, אני שוקל אפשרות לפרויקט...)

לדוגמה מנוע 1600 סמ"ק של פג'ו 207 150 כ"ס.

האם יש אפשרות? אם כן אז במה זה תלוי (אם תלוי)? אם זה יכול לגרור לעוד שינוים אחרים? ומה העלויות.

אשמח לקבל תשובה מפורטת וגם חוות דעת אם יש כאלה שכבר עשו שינוי כזה או דומה לו.

עומרי

Rover R25

פורסם

לדעתי המנוע ב 207 שונה מהותית מהמנוע ב 306. זה יצרוך הרבה שינויים והתאמות (וכאבי ראש). מבחינת הרישוי לא נראה לי שתהיה בעיה לאשר כי זה אותו נפח מנוע.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

נראה לי שיעלה לך יותר זול לשפר את שלך, החלפת בוכנות ודברים כאלה.

ופחות כאב ראש , זה בטוח.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

המנוע של ה 207 הוא מנוע שתוכנן ע"י ב.מ.וו בכלל ולא דומה לשום מנוע צרפתי מוכר. תצטרך להחליף תושבות או להלחים כאלו ולשנות את כל תא המנוע בכלל.

עזוב כאבי ראש. אם אתה מחפש כוח, תשתיל מנוע של 605 עם טורבו ותעשה התאמות, יותר ריאלי לדעתי. וגם ייתן תוצאות טובות יותר. או אולי מנוע 1800 .

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...