Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לוחץ קלץ עד הסוף וממש קשה מאוד להכניס את ההילוכים אני ממש צריך להילחם עם התיבה בשביל שיכנסו

מה הסיבה לכך?:-(:-(

עכשיו חבר אמר לי שזה יכול להיות סיכוי גדול בכיוון של הגיר.

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם
נסה להחליף שמן גיר בתור פעולה ראשונית.

איך אפשר לרוקן את השמן שיש בתוך?..:?

פורסם

אם אני לא טועה אתה צריך להחליף את השטאנגות (מוטטות בעברית) בתוך תיבת ההילוכים (לא בתוך הגיר).

כל העסק הזה אצלי עלה 300 ש"ח כולל הכל מפירוקיה לפולו 95.

איזה שנה האוטו שלך?

פורסם

מנסיון עם הרכב (היה לאשתי, 1600, 1999, ידני, יד ראשונה):

לא ניתן לכוון את הגיר כך שיהיה שילוב חלק גם לרוורס וגם לראשון:

אם הראשון מכוון טוב אז הרוורס משתלב קשה עם חריקות רמות.

אם הרוורס מכוון אז הראשון לא משתלב.

ממעקב שערכתי גילית שהבעיה הופיעה בעוד כלי רכב מאותו הסוג.

מכיוון שהרכב שהיה בבעלותינו נרכש חדש לחלוטין - אז ניתן להניח שהבעיה לא נבעה מבלאי כלשהו או משמן גיר לא מתאים.

פורסם

אני מדבר על כל כניסת ההילוכים לא על הילוך בודד..כי אני מודע לבעיה זאתי.

פורסם

מה לא הבנת בדיוק?

זה חלק מתחת לידית הילוכים, הידית הילוכים מוסעת על ידי שני מסילות ממתכת ואם אני לא טועה שוב השטאנגות זה החלק שמקטין את החיכוך .

ככה זה אצלי בפולו בכל אופן.

פורסם

יכול להיות שצריך למתוח כבל קלאץ,לי הייתה פולו ששילוב לרוורס היה חורק,זה לא מעיד על תקלה בגיר,זה סימפטום מוכר בפולו ולא צריך לעשות מזה עניין,כל הסיפור, זה לשלב לרוורס לחכות איזה שניה שתיים ואז ההילוך נכנס חלק,

פורסם
DORKI' date=' הסיפור שלך הזוי. רוורס חורק זה אומר שהמצמד לא מפריד. מה בין זה ובין כיוון הגיר?[/quote']

חנן - הפרטים מדויקים, הרכב נרכש חדש מהסוכנות. כבר מהרגע הראשון היו לו בעיות בשילוב ההילוכים. המצב הטוב ביותר שהצליחו להגיע אליו במוסך היה - ראשון משתלב ורוורס חורק (אגב שים לב לתגובות נוספות בעניין מעוד חברי פורום).

נ.ב. באותה התקופה גם אני חשבתי שפולקסווגן זה רכב טוב ולא יתכן שיהיו תופעות כאלה ברכב ממוצא כזה. מאז שיניתי את דעתי, אני לא רוכש יותר את הזוועות המוטוריות שמייצרים בוולפסבורג.

פורסם
יכול להיות שצריך למתוח כבל קלאץ,לי הייתה פולו ששילוב לרוורס היה חורק,זה לא מעיד על תקלה בגיר,זה סימפטום מוכר בפולו ולא צריך לעשות מזה עניין,כל הסיפור, זה לשלב לרוורס לחכות איזה שניה שתיים ואז ההילוך נכנס חלק,

אבא של חבר (מוסכניק) אמר את אותו דבר שהסתכל על האוטו תודה רבה!.

עריכה:

השאלה שלי אם אפשר לכוון את הכבל קלאץ או שצריך להחליפו?

פורסם

ידידי ברכב שלך לא אמורה להיות שום בעיה לשלב הילוכים.

פנה אל מוסך טוב, מומלץ חבר הפורום מוסך רון (www.rongarage.co.il) כדי לפתור את הבעיה. יתכן והקלץ לא מפריד טוב, תיתכן בעיה במנגנון ההעברה עקב בוקסות שחוקות ויתכן והגיר דורש שיפוץ.

פורסם
חנן - הפרטים מדויקים, הרכב נרכש חדש מהסוכנות. כבר מהרגע הראשון היו לו בעיות בשילוב ההילוכים. המצב הטוב ביותר שהצליחו להגיע אליו במוסך היה - ראשון משתלב ורוורס חורק (אגב שים לב לתגובות נוספות בעניין מעוד חברי פורום).- נפלת על בעלי מקצוע גרועים.

נ.ב. באותה התקופה גם אני חשבתי שפולקסווגן זה רכב טוב ולא יתכן שיהיו תופעות כאלה ברכב ממוצא כזה. מאז שיניתי את דעתי, אני לא רוכש יותר את הזוועות המוטוריות שמייצרים בוולפסבורג.

בדיוק היום יצא לי לנסוע על טויוטה קורולה 2007 מה אוכל לספר לחברים...פשוט מלוכסני העיניים ואוכלי השרצים לא למדו עדיין לתכנן רכב כמו שצריך.

במהלך הנסיעה הרגשתי שאני נוהג על ריאו צה"לי שלא לדבר על עיצוב מזעזע.

שכחתי.. שבוע שעבר נסעתי נסיעת מבחן על לקסוס או לוקסוס אתה יודע למה זה דומה ? חיקוי זול של נבחרת החלומות של התוצרת הגרמנית BNW או מרצדס בנץ.

עזוב אותך מאמינות אצלי זה לא שיקול ברכישת רכב.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...