Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבא של חבר (מוסכניק) אמר את אותו דבר שהסתכל על האוטו תודה רבה!.

עריכה:

השאלה שלי אם אפשר לכוון את הכבל קלאץ או שצריך להחליפו?

אני לא בטוח לגביי כיוון הכבל,אך בוודאות כשהייתה לי בעיה כזאת בסובארו ליאונה אז סה"כ מתחתי את הכבל,

אני לא יודע לגבי פולו

פורסם

לאחי הגדול יש פולו ידנית שנת 2000.עוד לא הייתה לנו איתה בעיה כמו שציינת עם השילוב הילוכים. הרכב כמו כן יד שניה לא מהחברה,ואני נוהג עליו לעיתים תכופותמאוד וההילוכים מישתלבים חלק. גם רוורס וגם ראשון אין בעיה עם כלום. למעשה זה רכב שבקושי היו לנו תקלות איתו. חוץ מלהחליף מסנן אוויר למזגן,ואיזו חגורה קטנה שניקרעה במדחס ניראה לי,שהעלות שלה הייתה מינורית.

כניראה שבאמת נפלת על מוסכניקים חובבנים. אצלנו לא הייתה שום בעיה אלא אם כן הבעיה שאתה מציין היא עד שנת המודל 2000 כי שלנו 2000 ואין בעיה בכלל בהילוכים.

התגובה מופנת לdorki

פורסם
כניראה שבאמת נפלת על מוסכניקים חובבנים.התגובה מופנת לdorki

חובבים - חובבים אבל מועסקים במוסך המרכזי... :evil:

בניסיון כיוון שנעשה, אחד החובבים ישב על כיסא הנהג, הרכב הורם על ליפט, הם הפעילו מנוע, "האיצו" ועשו סימולציית העברת הילוכים.

באותה העת, חובבן שני היה מתחת לרכב כשהוא מכוון את השטנגות. התוצאה - ראשון משתלב חלק ורוורס חורק.

פורסם

כפי שכתבתי בהתחלה חובבים !

לכיוון מערכת העברת ההילוכים יש להעזר בציוד מיוחד של הייצרן לצורך כיוון מדוייק.

לא כולם יודעים להשתמש בציוד זה ולא יודעים על קיומו ובטח לא בדקו בספרות הייצרן.

ראה תמונות של חלק מהכלים הדרושים.

N34-0136.png

N34-0185.png

N34-0186.png

איזה כייף לי :)

פורסם
לכיוון מערכת העברת ההילוכים יש להעזר בציוד מיוחד של הייצרן לצורך כיוון מדוייק.

לא כולם יודעים להשתמש בציוד זה ולא יודעים על קיומו ובטח לא בדקו בספרות הייצרן.

חבל שעובדי היצרן שעובדים על פס ההרכבה וגם אנשי המוסך המרכזי בי-ם לא שמעו על הכלים המיוחדים.

אילו חלק מהם היו שומעים על ציוד הפלא הזה - אז ההילוכים ברכב היו משתלבים חלק.

פורסם
מה לא הבנת בדיוק?

זה חלק מתחת לידית הילוכים, הידית הילוכים מוסעת על ידי שני מסילות ממתכת ואם אני לא טועה שוב השטאנגות זה החלק שמקטין את החיכוך .

ככה זה אצלי בפולו בכל אופן.

צודק זאת מחלה של הפולואים צריך להחליף את החלק הזה. האם יש לך חופש גדול מהמוט הילוכים?

ay-ahzakot.co.il

• תוכן חדש...