Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איכות וידאו במחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

איך אני יכול למטב את איכות הוידאו במחשב? דרך הביוס, זה אפשרי?

תודה לעונים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

כשאני רואה בטיוב, או פה, כשמביאים סרטים, התמונה נמרחת, יש ריבועי פיקסל, ובקיצור - לא רואים טוב כלל וכלל. לפי מיטב הבנתי ניתן לשפר זאת דרך הביוס, כמו את איכות הקול...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

בטיוב איכות הסרטים לא משהו בכל מקרה. איך נראים סרטי DVD שאתה רואה או DIVX ? האם גם שם יש בעיה כלשהי ?

האם התקנתה מקודדים חדשים ? נסה להוריד את K-LITE CODEC PACK.

אני לא חושב שיש קשר בין הביוס לאיכות צפיה בסרטים. איזה כרטיס מסך יש לך ? האם הוא מחובר טוב ? האם הדרייברים שלו מעודכנים ומותקנים כמו שצריך ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הקול - במחשב הישן שלי עשו לי מ- 64 MB של קול ל- 128 MB. ככה הטכנאי אמר. יכול להיות שאני טועה? כן. אז תקנו אותי.

פורסם

מה הקשר הגברה וכרטיסי קול?! אני לא משתמש במחשבים!! אמנם ישנה האפשרות, אבל אני לא מתעסק בחומרה. אני מתעסק בתוכנות מדי פעם, ותו לא.

אני יודע שלא קשור הביוס, אבל רק רציתי לשאול, כי שילמתי לו 100 ש"ח על בדיקה בלבד!! הוא עוד אמר שהלך לי המעבד והלוח אם, אבל זה כבר יותר מדי בשבילי אני חושב...

פורסם

המחשב נדלק והוא אמר לך שהלך המעבד והכרטיס קול?

תחליף טכנאי.

דחוף.

רוצה איכות טובה יותר?

תוריד קבצי וידאו מקודדים בפורמט איכותי ובאיכות טובה (DVD לדוגמא).

מרבית קבצי "וידאו-זורם" לא מהווים דוגמא לוידאו איכותי. אפילו לא קרוב לזה.

תוריד קבצי דוגמיות של קבצי 720P ותראה מה התוצאות.

באיזה מחשב וכרטיס מסך מדובר בכלל?

פורסם

מחשב - INTEL P2 זיכרון ליבה - 265MB CPU 450MHZ, כרטיס מסך לא ידוע.

• תוכן חדש...