Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח של רטיבות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום צריך עצה על דרך ניקוי המושבים ברכב .

למושבים יש ריח חזק של רטיבות למרות לא נרטבו ולא באו במגע עם מים .

ריססתי עם מטהר אויר אבל זה טוב בדיוק לחמש דקות ,מישהו יודע אולי על חומר מיוחד או איזה דרך לנקות אותם .

תודה

גלעד מירון

פורסם

אפשר לפרק את המושבים, כמה שעות בשמש אני בטוחה שיועילו להם לאחר הקירצוף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רק שתדע חומר לניקוי שטיחים ביתיים , כמעט הרס לי את השטיח ברכב וגם לא ניקה מי יודע מה, תקנה חומר יעודי לניקוי ריפוד לרכב אני השתמשתי ב TUFF STUFF חומר פצצה שלא הרס את הצבע וניקה פיקס, אבל תמיד לבדוק בפינה נסתרת

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

במידה ועדיין לא פתרת את התעלומה, אנא קרא את השורות הבאות.

כמו שכתבו לפני כן,לא בהכרח הריח מגיע מהמושבים, כדאי לבדוק את מקור הריח. מן הסתם הריח נובע ממים עומדים, שגרמו לרטיבות. לדעתי המים ככל הנראה הם מים שמגיעים מצינור הניקוז של המזגן. יתכן מצב בו צינור הניקוז של מי המזגן (שמגיע עד לתא המנוע) ניסתם, כך שהדרך היחידה שהמים מוצאים הינה בחזרה לתא הנוסעים. בד"כ הם זורמים אל מתחת לשטיח הקידמי.

כדאי לבדוק.

• תוכן חדש...