Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים לב שבתדלוק האחרון תדלקת 4.5 ליטר יותר. זה, יחד עם השימוש הפחות במזגן, אוויר קר יותר, ואולי שינוי קל בהרגלי הנסיעה, יכולים להסביר יופי את התופעה.

פורסם

קח את ממוצע התדלוקים שלי בתחנה הישנה , חודשים של תדלוק שם - הממוצע 14.2

קח את התדלוק הראשון בתחנה החדשה - ממוצע - 17.7 - זהו הבדל של 25 אחוז בדיוק .

עכשיו , שוב , אני חוזר , אני לא קובע חד משמעית שגיליתי את אמריקה , אבל אני כן מחפש את הסיבות לשינוי בצריכה , וחשוב לי לדעת האם זה בגלל מעבר לדלק אחר .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
שים לב שבתדלוק האחרון תדלקת 4.5 ליטר יותר. זה, יחד עם השימוש הפחות במזגן, אוויר קר יותר, ואולי שינוי קל בהרגלי הנסיעה, יכולים להסביר יופי את התופעה.

לגבי 4.5 ליטר יותר , אתה צודק , אבל זה מבט מזוית אחת , כי גם נסעתי הרבה יותר ק"מ .

יכול להיות שהתשובה באמת מורכבת ממספר גורמים ,

אויר קר

פחות מזגן

שינוי קל ובלתי מורגש בהרגלי הנסיעה

דלק איכותי יותר

מה תגידו על עוד חברים ותיקים כאן , כמו אייל למשל , שדיווח על שיפור של 50-70 ק"מ למיכל , אחרי שעבר לדלק אחר ?

האם גם אצלו זה אויר קר , פחות מזגן , ושינוי קל ובלתי מורגש בהרגלי הנסיעה ?

אם אני אתן לך בקבוק של אלכוהול בריכוז של 80 אחוז אלכוהול , 20 אחוז מים

ועוד בקבוק , עם 70 אחוז אלכוהול , 30 אחוז מים , האם תוכל להרגיש בהבדל ?

ומכאן אני שואל , האם יתכן שיש הבדל באיכות הדלקים , שמשפר את תצרוכת הדלק ?

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אתה לא יכול להשוות ממוצע של 7 תדלוקים לתדלוק השביעי

תשווה את זה לצריכה הכי טובה שהיתה עד עכשיו, או שתשווה ל7 תדלוקים נוספים

אתה יכול גם להשוות את התדלוק שלפני זה שבתחנה החדשה לשאר הקודמים ולראות שיפור של 16% בערך

אגב, למה ציינת שנשאר רבע טנק? בתדלוקים שלפני זה לא נשאר רבע? נראה לי שנשאר יותר אם נכנס לך בתדלוק הזה 34 ליטר ובקודמים רק 30

פורסם

מסכים איתך . מוקדם מידי לדעת .

אבל גם צריך להודות , שיש שונות גבוהה מידי בין התחנה הישנה לבין החדשה .

אוהבים אותך פולי.

פורסם

כשאני עברתי לדלק דרגון - הצריכה השתפרה מ 7 ק"מ לליטר בתוך העיר לבערך 9.

מחוץ לעיר הצריכה השתנתה מ 12 ל 13.

וזה נעשה בבדיקות לאורך זמן רב - בערך שנה, כשלפני כן הצריכה של 7 ק"מ לליטר נבדקה מיום שקניתי את הרכב - בערך 5 שנים אחורה.

ככה שבהחלט יש משהו בדרגון.

ד"א בירושלים אני מממלא בתחנת ניות.

פורסם

רק עוד כמה תידלוקים תדע האם יש הבדל,לבנתיים זה יכול להיות מכל מיני מישתנים.

אך בסה"כ הצריכת דלק שלך מאוד טובה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני עוקב אחרי התדלוקים בפוקוס, אמלא עוד טנק אחד ב"פז" ואז אתדלק מספר פעמים בד"דלק" ואראה אם יש שוני.

בקטנוע אני מתדלק כל יומיים פול טנק ב"פז" כאן אוכל לראות שינוי בטווח קצר יותר.

haters will hate

פורסם

מקרה דומה , שנבדק לאורך תקופה ממושכת , תידלוק ממושך וקבוע של חצי שנה לערך בתחנת דלק דור אלון , 30 ליטר מספיק +- ל350 קילומטר ... לנסיעה שרובה על כביש מהיר במהירות ממוצעת של 100 - 110 .

לאחר מכן ממש במקרה תידלקתי בתחנת דלק טן מחוץ לאשדוד , תידלקתי כרגיל 30 ליטר אבל ההבדל שעברתי על אותם הליטרים בסביבות ה430 קילומטר .... כבר יותר מחצי שנה אני מתדלק באותה תחנת דלק וצריכת הדלק לאותו כמות ליטרים נשארת קבוע סביב ה410 -450 קילומטר ....

דבר שרק מוכיח שמוהלים אותנו במים !!

פורסם
ידידי איירון מן

בשמחה .

עליך למלא את מספר הקילומטרים שעברת , ואת מספר הליטרים והנוסחאות כבר יחשבו את הצריכה .

אייל , האם אתה משייך את הצריכה המשופרת למעבר לדלק אחר ? גם אצלך אין עוד סיבות הנראות לעין ?

משום מה לא הצלחתי לפתוח את הקובץ אז בניתי קובץ משלי והוספתי גם ממוצע ימים בין תידלוקים

מי שמעוניין מוזמן להוריד,מקווה שהוא יעבוד טוב כי פעם ראשונה שאני עושה טבלה אם נוסחאות באקסל.

אם יש תגובות /רעיונות דברו.

מעקב צריכה.zip

פורסם

בעברי היתה לי 205 שממוצע הקילומטרים למיכל מלא עמד על 630 ק"מ לפול טנק ופעם הגעתי גם ל720. יכול להיות שהרכב עבר טיפול שהשפיע ישירות על הרכב(אם זה קרבורטור אז ניקוי קרבורטור ואם זה הזרקה אז שימוש בתוסף או ניקוי מזרקים?) אולי הבעיה הייתה לפני הטיפול האחרון ועכשיו בעצם המצב הוא נורמלי בלי קשר לתחנת הדלק?

פורסם

עשיתי טיפול לרכב לפני כחודש וחצי .

מאז תדלקתי מספר פעמים בתחנה הישנה .

לכן אני לא חושב שלטיפול יש קשר לעניין .

ספר קצת על הפיז'ו שלך , 620 למיכל ? מה אופי הנסיעה ?

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...