Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה ,

אני מתדלק בחודשים האחרונים בתחנת דלק "סונול" , קבועה , 2 מטר מהבית .

לפני 3 ימים , במקרה , תדלקתי בתחנת דלק "דלק" בירושלים .

אני מחזיק טבלת אקסל עם נוסחאות , המחשבת במדוייק את צריכת הדלק לאורך זמן .

לאחר תדלוק אחד בלבד בתחנה החדשה , צריכת הדלק השתפרה ב- 25% , והמיכל עוד לא ריק - ראו תמונה !

אין שום שינוי באופי הנהיגה , אני נוסע אותו יחס של נסיעות עירוניות ובינעירוניות .

לא ירדתי במהירות הממוצעת , כלום .

מה דעתכם ? האם יכול להיות מצב של איכות דלקים שמביאה לכזה שינוי ?

ישנה תמונה של מד הק"מ העכשוי , ואתם יכולים לראות שהמיכל עדיין רחוק מלהיות ריק !

וגם תמונה של צריכת הדלק הממוצעת בחודשיים האחרונים , שימו לב לשורה הסגולה - זה התדלוק בתחנה החדשה !

היתכן ?

PICT0008.JPG

New Picture (1)6.JPG

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

דווקא נראה שנסעת יותר ק"מ על פני אותה תקופת זמן - לא?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האם מותר לכתוב את שם התחנות ?

אל תחפז להסיק מסקנות ולפגוע בשם של תחנה, מתדלוק חד פעמי, שעל פניו גם לא נראה אופיניי לנהיגה שלך לדעתי.

התדלוק האחרון בוצע לאחר נסועה ארוכה יחסית לממוצע שלך. האם ייתכן שביצעת נסיעות בין עירוניות ארוכות שלא ביצעת בעבר ? אולי בשעות שונות ?

בכל מקרה אל תסיק מיד על דלק מהול בתחנה א' או דלק מזוקק בתחנה ב'.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אל תחפז להסיק מסקנות ולפגוע בשם של תחנה, מתדלוק חד פעמי, שעל פניו גם לא נראה אופיניי לנהיגה שלך לדעתי.

התדלוק האחרון בוצע לאחר נסועה ארוכה יחסית לממוצע שלך. האם ייתכן שביצעת נסיעות בין עירוניות ארוכות שלא ביצעת בעבר ? אולי בשעות שונות ?

בכל מקרה אל תסיק מיד על דלק מהול בתחנה א' או דלק מזוקק בתחנה ב'.

לא השתנה כלום בנסיעה שלי , לא רק שלא השתנה , אלא נסעתי לאותן מקומות בדיוק .

אני עם היד על הדופק בנושא צריכת הדלק , בתחילה חשבתי שמד הדלק נדפק , ולא הבנתי מדוע פתאום אני נוסע הרבה יותר למיכל , ואז פתאום , נפל לי האסימון , ונזכרתי שתדלקתי במקום אחר .

אני לא יודע מה לומר כי אין לי מעבדה ואני לא יכול לבדוק איכות של דלק , אבל בשבילי , לאחר חודשים בהם אני מתדלק באותו מקום , הספיקה לי פעם אחת במקום אחר כדי לראות את ההבדל העצום .

מה גם , שחייבים להדגיש את העובדה שהמיכל עדיין לא ריק !! יש לי לנסוע עוד .

רז , שים לב לכמות הק"מ הממוצעת שעברתי בחודשיים האחרונים (483) לעומת 604 לאחר תדלוק אחד בתחנה אחרת .

בכול מקרה , אני מתכוון להמשיך לתדלק בתחנה החדשה , על מנת לקבל תמונה ברורה יותר .

אוהבים אותך פולי.

פורסם

מדהים כמעט 18 ק"מ לליטר, זה יותר טוב ממני ואני מנסה לשבור שיאי גינס עם הקרבורטור שלי ולא מגיע לזה.

אתה ממלא עד שאתה רואה בנזין בצינור.?

אולי זה קשור לזה שאין צורך בהרבה מזגן בזמן האחרון?

בכל מקרה אשמח אם תעדכן גם בתדלוקים הבאים.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

עמית , אני מתדלק עד שהאקדח קופץ , ואז עוד פעם עד לקפיצה נוספת .

אני מסכים לגבי המזגן , בלילה אני לא מדליק , ביום כן . אבל גם עובדה זו לא יכולה להסביר פער כזה .

אני מתכוון להמשיך לבדוק .

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אם תשים לב הצריכה שלך הולכת ומשפרת לפי התאריך , במילים אחרות מזג האויר נעשה קר יותר ונעים הרבה יותר נוסעים הרבה פחות עם מזגן מאשר מלפני חודש אבל לא רק זו הסיבה. ככל שהאויר יותר קר ככה יש בו יותר מלוקולות חמצן מה שתורם רבות לתהליך הבעירה במנוע ולניצול טוב יותר של הדלק או בקיצור האויר הקר פשוט עוזר למנוע וחוסך לך בדלק .

דרך אגב אתה מרגיש שינוי בביצועי הרכב? בזמן שהאויר קר כל המוגדשים למינהם פשוט נהנים מזה , הקור משפיע היטב על הגדישה והביצועים .

פורסם

חשבתי גם על זה . אני יודע שבייחוד בצרפתיות , אויר קר משפיע על הרכב .

אבל שוב , האם ירידה בטמפרטורה , מביאה להבדל כזה ?

שלא תחשבו , אני לא משלה את עצמי , אני לא באמת חושב שמצאתי תחנת דלק שמוסיפה ניטרו בחינם לדלק .

אני גם לא מאמין שההבדל בין תחנה של סונול לזו של דלק היא כזו גדולה .

אבל , פרט לעובדה שתדלקתי באופן חד פעמי במקום אחר , אני לא מוצא סיבה שתביא לכזה שינוי .

אוהבים אותך פולי.

פורסם

גם אצלי ב GTI ובגולף הקודמת, ניכר שיפור משמעותי בצריכת הדלק לאחר מעבר לשימוש בדלק דרגון.

לפני כן הייתי מתדלק בדור-אלון.

מדובר על עוד כ50 עד 70 ק"מ נוספים למיכל דלק שזה לא מעט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ידידי איירון מן

בשמחה .

עליך למלא את מספר הקילומטרים שעברת , ואת מספר הליטרים והנוסחאות כבר יחשבו את הצריכה .

אייל , האם אתה משייך את הצריכה המשופרת למעבר לדלק אחר ? גם אצלך אין עוד סיבות הנראות לעין ?

Copy of צריכת דלק פיזו.zip

אוהבים אותך פולי.

פורסם

איך אתה טוען שיש שיפור של 25% בזמן שתדלק אחד לפני היתה צריכה של 1 ל 16.4 ובתדלוק בתחנה החדשה צריכה של 1 ל 17.7 ?

דבר שני, איך אתה טוען שהיו אותן נסיעות בזמן שעשית 604 ק"מ ב5 ימים, לעומת 488 ק"מ בשבוע לפני?

• תוכן חדש...