Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני בעוד שבוע - שבועיים רוצה להיכנס למוסך לא מורשה כדי לטפל בנזילות שמן מהמחזירי שמן בין הגיר למנוע,

ואני רוצה לדעת כמה מחזירי שמן יש בין הגיר למנוע (יש משם הזעות שמן מנוע) כמה מחזירי שמן יש וגם מה העלות של העבודה והחלקים, אני ירכוש את המחזירי שמן המקוריים ויפנה למוסך לא מורשה כדי לעשות את העבודה.

מה אני צריך לקנות איזה חלקים חוץ ממחזירי השמן?

יש סיכון בזה שמוסך לא מורשה יטפל במחזירי שמן זאת אומרת יש סיכון בכללי לגיר/מנוע עקב הטיפול?

כמה זמן הטיפול?

כמה יעלו לי כל החלקים שאצטרך ליקנות ומה העלות לעבודה לא כולל חלקים במוסך לא מורשה לטיפול במחזירי שמן?

מאזדה לאנטיס 97 אוטומט 1.8

תודה.

פורסם

יש מחזיר שמן אחד בד"כ בין המנוע לגיר,מכונה גם מחזיר שמן אחורי.

כדי להחליף אותו יש לפרק מנוע /גיר ולהוריד אחד מהם בשלמותו כדי לאפשר גישה למחזיר השמן.

עלות מחזיר השמן נמוכה אבל העבודה פה היא העלות הכבדה ויכולה להגיע ל-600-700 ש"ח ללא עלות המחזיר וללא מע"מ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם לי היתה הבעיה הזאת במזדה 98 שהייתה לי מחזיר השמן עולה 40 ש"ח אבל עיקר העלות היא כמו שאמרו 600 ש"ח אני תקנתי את הבעיה שבמהלכה פורקה השייבה שמחברת את האגזוז עם המערכת הפליטה מה שגרם לרעש מאוד חזק בלחיצה על הגז ובכל זאת נשארה לי הזעה קטנה מהאזור לסיכום אם זו רק הזעה אל תתקן אצלי זו הייתה נזילה ואים תחליט כן לטפל בזה תדאג לעשות זאת במוסך שמבין מה הוא עושה כי העבודה מורכת וכוללת פירוק הגיר מהתושבות.

בברכה ליאור.

פורסם

לפרק גיר מהתושבות זאת לא בעיה לכל מוסך שיש ליפט וכלים... הבעיה היא שאם אפשר לדפוק משהו בזמן העבודה..

אני מכיר מוסך טוב בבאר שבע שהוא כניראה יטפל בזה..

זה לא בדיוק הזעות כאילו בחנייה אין טיפה אחת של שמן כי כל השמן נוזל על הגשר והכל למטה רטוב בשמן.

המנוע לא שורף שמן אם אני נוגע למטה אז ממש הכל הרטוב משמן, וכניראה המחזיר נישחק וממש עומד להיפרץ.

פורסם

המוסך אולי מתכוון שמחזיר הנוסף הוא מחזיר השמן של תיבת ההילוכים.

אפשרות נוספת, יש רכבים שמחזיר השמן מורכב על תושבת מעין חצי ירח על הבלוק מנוע ואז יש גם צורך להחליף את האטם מאחורי תושבת זו או לבטל נזילות ממנו עם סילקון יעודי.

פורסם

אם מדובר ברכב בעל תיבה ידנית כדאי לשקול את החלפת המצמד וחריטת גלגל התנופה, ברכב אוטומטי אין צורך בפעולות נוספות למעט בדיקת תושבות המנוע הרגישות גם כך במאזדה.

• תוכן חדש...