Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה או שלא, קניתי עוד פיג'ו 106 והפעם נפח 1.6 מודל 97 סנרוף, כאשר אני משלב ל-R הרכב נוסע רגיל. בשילוב ל-D ל-1 ול-2 ומתחיל לנסוע , לאחר שני מטר נשמעת דפיקה והגיר כאילו שולב ל-N. הוצאתי את השמן היה שחור משחור(צבע זפת), פירקתי את אגן השמן יש בו מגנטים עם ליכלוך בעובי 1.5 ס"מ. פילטר השמן היה סתום לגמרי. בתוכנית לקנות מסנן ושמן חדש ולנסות. אם לא יצליח יש בדעתי להפוך אותו לגיר רגיל. האם אחד החברים עשה את זה ?.

לא לדאוג, לא סידרו אותי קניתי את הרכב אתמול בידיעה שהגיר גמור.

האם מישהוא נתקל בתופעה שתיארתי ?. ולא חשוב באיזה רכב.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כדאי להמר ולנסות להחליף בעלות מזערית יחסית שמן ופילטר גיר אוטומטי ולנקות את אגן השמן כאשר מחליפים את הפילטר.

ככל הנראה לא החליפו לרכב הזה שמן גיר הרבה זמן ואולי אפילו מעולם לא.

אפשר לשפץ את הגיר /להחליף אותו כי הסבה לידני יכולה להיות פרוייקט יקר ולא משתלם בהנחה שצריך:

גלגל תנופה,קלא'ץ,משאבת קלא'ץ,גיר אחר,ידית הילוכים.

חוץ מזה אני לא יודע אם אחרי פרוייקט כזה הרכב יסע כמו מקבילו הידני או פחות טוב (רציתי לנסות ברכב הקודם שלי,מיצובישי לנסר ואמרו לי שחבל על הזמן והרכב לא ירגיש אותו דבר).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אצלי הייתה תקלה מאוד דומה שתחילת הנסיעה הייתה בסדר ותוך כדי הגיר פתאום נכנס לניוטרל

החלפת שמן ופילטר פטרו את הבעיה

colauti 9 אין סיבה שרכב אוטמטי שהחליפו לו תיבה לידנית לא יסע כמו מקבילו המקורי

בהנחה ששתי המנועים זהים

פורסם

החלפתי שמן ופילטר שמן, לא השתנה דבר. בינתיים הורדתי את הגיר.

לא הבנתי למה ספי ואחרים דיברו איתי בטלפון על קולר שמן, לגיר הנ"ל יש חיבור לשני צינורות מים. האחד לפלנג' המים ליד הטרמוסטט, והשני למנוע.

דוד.

• ספונסר פורום
פורסם

שני צינורות המים אכן מחוברים לקולר גיר,הבעיה יכולה לנבוע מבנד קדמי שבור או בעיה במחשב.

אורן

פורסם

אורן, ספי אמר לי שזאת לא בעיית מחשב ולא הוסיף, לי נראה שהבעיה יכולה לנבוע מבנד קדמי שבור. או מדיסקים מחליקים.

בינתיים אני מחליף לגיר ידני ומאוחר יותר אפתח את הגיר , אין לי נסיון רב בשיפוץ גירים אוטומטיים. אבל לפני כ-20 שבה שיפצתי שני גירים לבד בלי עזרה וללא ספרים.האחד היה של פיורי 3 שלי שהצליח,והשני דוג' דארט של איש צבא הקבע.

הגיר הראשון והאחרון ששיפצתי בתשלום היה של הדוג' דארט. לאחר השיפוץ הבחור נסע לבסיס בבאר שבע. צילצל אלי ואמר שהוא תקוע בכניסה לעיר, וכול השמן בורח בין הגיר למנוע. פירקתי שוב ומסרתי את הממיר מומנט לבדיקה בתל אביב, התברר שהיה סדק בגוף שנפתח רק כאשר היה מתחמם. החלפתי את הממיר, והאוטו נסע טוב כמה שנים עד שנמכר, מאז הפשלה החלטתי לא לשפץ גירים אוטומטיים תמורת תשלום. אני אפילו זוכר את החנות ממנה קניתי את הסטים לתיקון.

דוד.

עריכה, האם במקרה הזה סביר להניח שהממיר מומנט תקול, והוא זה שמנתק בהתחלת נסיעה ?.

אם כן אז מדוע הרכב נסע אחורה בלי בעיה ?. הרי הממיר מסתובב לאותו כיוון גם בנסיעה אחורה.

• תוכן חדש...