Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JBL 75.4 שאלה בקשר לחיווט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי סוף סוף מגבר המצויין למעלה ואני מתכוון להתקין אותו ועכשיו השאלה שלי

היא איזה עובי כבל + אני צריך. יש לי כרגע 8G כבל מבעלי הרכב הקודמים.

האם זה יספיק למדבר הנ"ל ? בתוכניות שלי לקנות עוד מגבר מונו בעתיד של בין 350-450 RMS

ולכן האם כדאי לקנות כבל יותר עבה? נניח 2G ואז לפצל אותו ל4GX2 ואם כן אז איפה אני קונה את הנעל פיצול?

ועוד שאלה קטנה. כבל REMOTE. כמה G רצוי שהוא יהיה במידה ואני מתכוון לחבר עליו גם שני מאוורים של מחשב

לצורך קירור המגבר?

תודה מראש :)

פורסם
2 ג'ייג' יהיה קצת מיותר לדעתי, 4 גייג' יספיק פה. ואז לפצל אותו ל2 של 8.

ולגבי הרימוט, 12-16 גייג' יספיקו. יש לך טבלאות מפורטות : http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

אבל לפי הטבלה המגבר הוא 400RMS כולל ו5 מטר כבל בערך ורשום שם 4G.

ולכן צריך 2G ולפצל ל2 של 4G בהמשך לא ?

ועוד שאלה קטנה אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מפצלים באזור המרכז ?

פורסם

אתה לא חייב מפצל.

פשוט תריץ כבל עצמאי למגבר הנוסף +פיוז עצמאי לאותו מגבר.

בנוסף, אם אתה מתכנן לחבר 2 מגברים +2 מאוררים לקירור המגבר אל תשכח לחבר גם מיני-ריליי על מנת להגביר את העוצמה החלשה של סיגנאל הפיקוד מהHU.

under construction..

פורסם
אתה לא חייב מפצל.

פשוט תריץ כבל עצמאי למגבר הנוסף +פיוז עצמאי לאותו מגבר.

בנוסף, אם אתה מתכנן לחבר 2 מגברים +2 מאוררים לקירור המגבר אל תשכח לחבר גם מיני-ריליי על מנת להגביר את העוצמה החלשה של סיגנאל הפיקוד מהHU.

מזה מיני רייל? אני לא יודע אחי.

ולמה לא עדיף פשוט פיצול זה חוסך מקום ועבודה לא ??

פורסם
היום קניתי סוף סוף מגבר המצויין למעלה ואני מתכוון להתקין אותו ועכשיו השאלה שלי

היא איזה עובי כבל + אני צריך. יש לי כרגע 8G כבל מבעלי הרכב הקודמים.

האם זה יספיק למדבר הנ"ל ? בתוכניות שלי לקנות עוד מגבר מונו בעתיד של בין 350-450 RMS

ולכן האם כדאי לקנות כבל יותר עבה? נניח 2G ואז לפצל אותו ל4GX2 ואם כן אז איפה אני קונה את הנעל פיצול?

ועוד שאלה קטנה. כבל REMOTE. כמה G רצוי שהוא יהיה במידה ואני מתכוון לחבר עליו גם שני מאוורים של מחשב

לצורך קירור המגבר?

תודה מראש :)

לי גם יש את המגבר הזה וחיברתי לו 4G, ומניסיון אני אומר שאין טעם לחבר מאווררים, אין צורך בהם, אצלי המגבר מותקן בפלטה הפוכה (מוסתרת) ככה שמהבאגז' לא רואים כלום, ואתה בטח מתאר שזה מקום קטן, ואין שום בעיה של התחממות או משהו כזה, ככה שאין צורך במאווררים.

• תוכן חדש...