Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשעה טובה רכשתי רכב, ועכשיו אני מתפנה לעניין החלפת הרדיו דיסק.

אני מעוניין ברדיו דיסק, כאשר איכות השמע מאוד חשובה, ואני רוצה שיהווה גם דיבורית BLUETOOTH (לא אופציה למתאם, שיגיע as is כדיבורית).

בדקתי קצת באינטרנט וראיתי את הדגם שבכותרת.

נכנסתי לחנות ליד הבית ושאלתי בנושא, הבחור אמר ש"הוא לא ממליץ" לערב דיבורית ורדיו דיסק - אך לשאלה למה לא ענה.

רציתי להתייעץ בנושא, לשמוע תגובות (הרצתי חיפוש ולא מצאתי שום ת'רד מתאים).

בעניין התקציב - גמיש קצת, באיזור ה-2K.

תודה.

חן.

פורסם
נכנסתי לחנות ליד הבית ושאלתי בנושא, הבחור אמר ש"הוא לא ממליץ" לערב דיבורית ורדיו דיסק - אך לשאלה למה לא ענה.

חן.

כל אחד והשריטה שלו , אני לא רואה שום סיבה לא לשים רדיו דיסק עם BT , נכון יש מכשירים זולים בשוק שייש להם BT אבל איכות הסאונד על הפנים אבל גם יש מכשירים טובים כמו הפיוניר וגם יש דגם לבלאופנקט עם BT ובאמת שלא חסר ודרך אגב ה BT עובד פשוט נהדר !

פורסם

לפני שבוע רכשתי Pioneer DEH-P65BT

עובד פשוט נהדר,מתחבר לטלפון בצורה אטומטית,פשוט תענוג.

יש אפילו חיוג מקוצר במכשיר....

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

טוב, לאחר בדיקת האפשרויות, Pioneer למיניהם כנראה קצת יקר, וגם הבנתי שבסדרות האחרונות שלהם הייתה ירידה משמעותית באיכות.

המליצו לי על JVC KDBT1, מה אתם אומרים? המחיר, אגב, שהציעו לי הינו 2200 ש"ח - מבדיקה בזאפ ראיתי שהמחיר הינו 1830 למכשיר מיבוא פרללי ו-1975 של היבואן הרשמי (אפריל טקליין) ועם 3 שנות אחריות.

עכשיו, לגבי קומפומנט ומגבר.

חשובה לי מאוד האיכות ורמת דיוק של הרכיבים, נאמנות למקור, סאונד "אמיתי".

המליצו לי על חברה בשם Zapco. לומר את האמת, עד לרגע ההצעה לא שמעתי עליהם. בדקתי, קראתי, גם בפורום, הבנתי שנחשבת לאחת החברות הטובות בעולם, שמייצרת מוצרים איכותיים.

מה שכן, לא הצלחתי למצוא באינטרנט מקומות שמוכרים מוצרים שלהם - כך שלא הצלחתי למצוא השווה למחירים שקיבלתי.

מדובר על מגבר מדגם Zapco i-force i-450 - הוצע לי ב-1500 ש"ח. באתר הרשמי של Zapco מופיע מחיר Retail של 399$ - אבל הבנתי משיטוט בת'רדים פה שזהו לא מחיר שוק מדוייק.

סט קומפונט Zapco i-force i-5.2 - הוצע לי ב-900 ש"ח. מחיר Retail באתר הרשמי של 300$.

התברר לי שהסט מורכב אצל חבר שלי ברכב (המצחיק, אותו רכב אפילו - פיאט פנדה, כך שהאקוסטיקה זהה. שמעתי אותו, נשמע סאונד טוב יחסית, מדוייק - כמה שאני והאוזן הלא מקצועית שלי מסוגלים להבחין.

מה אתם אומרים על שני החלקים? בסך הכל חורגים טיפה מהתקציב שלי, אבל עבור רכיבים איכותיים שעונים על הדרישות שלי אני מוכן להשקיע את הפער.

דבר נוסף, סאב וופר. באיזור ה-1000 ש"ח, אני מחפש בהתאם סאב מדוייק בתגובותו שלו, עם באס נאמן למקור - הוצע לי סאב של Kicker, לצערי הרב אין לי דגם מדוייק - 12", 400 ואט RMS בתיבה מקורית של Kicker. מה אתם אומרים עליו? אם ניתן לדעת על מה התכוונו ללא הדגם המדוייק. תנו הצעות אחרות גם אם יש לכם. אגב, הסאב צריך להיות לא גדול יותר מדי - הבגאז' בפנדה מצומצם וזה בלשון המעטה...

אגב, כל החבילה הזאת, כולל התקנה וחיווטים הוצאה לי ב-5800 ש"ח.

כאשר אני יודע שאת ה-HU ניתן להשיג בכ-200 ש"ח פחות - השאלה בכלל אם שווה לקנות במקום אחר אותה ואת שאר הרכיבים במקום אחר, בשביל 200 שקלים.

תודה לכם, מראש, על כל העזרה.

עד עכשיו הפורום היה לי לעזר בכל דבר שנזקקתי לו, התרשמתי!

שבוע טוב.

פורסם

על הנייר הרכיבים הם טובים השאלה בפועל עד עכשו ממה ששמעתי על זפקו הם רק דברים טובים לומר לך רוץ ליקנות אני לא אגיד אני אמליצ לך אם תוכל לשמוע את הרכיבים בפעולה או חלק מהם ואז להתרשם אם לקנות או לא.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

לא מכיר את הספציפי הזה, אבל ניראה לי שעדיף עם מתאם..אבל אולי לא , לא יודע, בכל מקרה אצלי בניסן טידה יש דיבורית מובנית וזה עובד אחלה , אין רעשים סטטים והסאונד מצויין, אנשים לא מאמינים לי שאני בדיבורית בכלל, בניסן זה עובד עם מתאם קרי , יש קופסא (מותקנת בתא המטען ) עם כבל ליחידת הראש ועוד כבל למיקרופון.

מתחבר מיידית לטלפון , יודע לדלג בין טלפונים בלי בעיה.

בקיצור אם זה של פיונייר קרוב לוודאי שזה עובד טוב..

• תוכן חדש...