Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדובר בוולו S-70 שנת 2000 משהו המליץ לי להתקין אינטר קולר בגיר בטענה שזה ישמור עליו ויוסיף לו באורך חיים.

קודם כול מה זה האינטר הזה ואים הוא כלכך מועיל למה הוא לא בא מהיצרן ,כדאי לשים מה עוד שהבחור אמר לי שהוא התקין והמחיר הוא כ700 ש"ח זה הגיוני?

תודה לעונים.

פורסם

מדובר במצנן שמן, יש שמרכיבים כזה בגיר לצורך קירור השמן בעת מאמץ והוא אכן מאריך את חיי הגיר. יש שמרכיבים יחידה כזאת גם לשמן הדיפרנציאל. המחיר הגיוני, רק דבר אחד לא הגיוני: הרכיבים האלה משמשים בעיקר ג'יפים כבדים סטייל מונסטרים/רכבי עבירות כך שאין לי מושג למה חבר שלך חושב שS70 צריכה כזה.

פורסם

חיפשתי דניאל חיפשתי,ואם שאלתי כנראה שלא מצאתי תשובה ,הרי לשם כך הפורום נוצר לא?

לקבל תשובות לשאלות שגם אם נשאלו ע"יי משתמשים נוספים בעבר לא מתאימים לכולם ,אבל אתה צודק לא רשמתי את הדגם אז: SE נפח 2435 20 שסטומים 140 כ"ס.

ושל החבר S-70 T-5 שנת 2000 .

פורסם

כאשר מנהל פורום "רומז" לך לחפש סימן ששאלות דומות נשאלו בפורום והנה הן חוזרות על עצמן.

הנה שרשור הדומה מאוד לשאלתך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1444787&postcount=1

הפורום נועד לשאול שאלות, כמובן, אך יש את גורם השחיקה. קרא את זה להבנת הנושא לעומק.

פורסם

יתכן והחבר התקין את הקולר,

מהסיבה הפשוטה שהגיר אצלו עובד קשה יחסית לרכב שלך -

110 כ"ס יותר על גיר זהה.

הרכב שלך לא חורך אספלט,

על כן לא הייתי אומר שיש צורך.

עם זאת, כתחזוקה מונעת - אפשר לשקול.

פורסם

low eider אתה טועה, לא רק ברכבי שטח יש צורך במצנן שמן.

באאודי שלי (שנת 86), במקור על הגיר האוטומט ישב קולר גיר, ואצלי היו רק 75 כוחות סוס, בוולוו יש פי שניים.

וגם בדגמים מסויימים של אאודי 80, מהשנים היותר מתקדמות ישב גם קולר שמן מנוע, ושוב, על מנוע של 75-80 כוחות סוס.

פורסם

רק שהוולוו היא רכב משנות האלפיים ולא משנות ה-80.

הטכנולוגיה שונה לגמרי.

במידה והיו ויצרן הרכב היה חושב שיש צורך בקולר במקור,

הוא לא היה חוסך על שימוש בו.

מה שכן - הגיר לא ידוע באמינות מי-יודע-מה,

ולכן יכול להיות שבאמת כדאי לשקול התקנה של אחד כזה,

"שיהיה בכל זאת".

פורסם

אז כדאי או לא כי אני יודע שהגירים במכוניות האלו כמו שכתב ידידי VOLVO 240 לא אמינים במיוחד שמעתי על הרבה שהלכו ב130K אני רוצה לשמור על הגיר ורוצה לדעת שאני לא עלול דווקה להזיק במקום להועיל מעדיף לשאול 4 פעמים מאשר להצטער,לא ככה ?

פורסם

מנסיון של ידידה עם S90 אחרי 230K ק"מ התחילו בעיות בגיר. בנוסף לשיפוץ הותקן גם מצנן.

מאז...כשנה יש שקט!

גם בלי מצנן הרכב עבר די הרבה ק"מ עד לשיפוץ הגיר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מנסיון של ידידה עם S90 אחרי 230K ק"מ התחילו בעיות בגיר. בנוסף לשיפוץ הותקן גם מצנן.

מאז...כשנה יש שקט! - לפני התקנת המצנן היה לך שקט לפחות 5-8 שנים נכון ?

גם בלי מצנן הרכב עבר די הרבה ק"מ עד לשיפוץ הגיר.

הרגב עשה 230K עם מצנן מקורי וזה מעולה, נראה לך שרכב עם מצנן נוסף יעשה יותר ק"מ ? סתם מיותר לפי דעתי מכיוון שהבעיות בגיר יכולות לצוץ עקב סיבות אחרות.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום חברים ,היתי היום במוסך המורשה \מרכזי ונאמר לי על ידי מנהל המוסך שייש קולר לגיר ,יש שני צינורות מיים שחורים ודקים יחסית שמגיעים לרדיאטור המרכזי ,כך התעלומה נפתרה יש לוולו S-70 SE שנת 2000 קולר מהיצרן .

תודה לכל החברים שענו למדתי המון מהתשובות ,השרשורים וההפניות.

• תוכן חדש...