Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם..

אני מעדיף לשאול כבר כמה שאלות באשכול אחד, מאשר לפתוח על כל שאלה ואשמח לתגובות, ועזרה.

1. למה כשהמנוע קר ומתחיל את העבודה אחרי כשמונה שעות מנוחה (בלילה כשהוא חונה), הטורים גבוהים (ב 1400 סיבובים).

ובטמפרטורת החום המינימלית של הרכב הוא עובד רגיל על 900 סיבובים, ? למה זה קורה (מבחינה מכנית) והאם זה טוב ?

2. זה קורה ממש לעיתים רחוקות, אבל קורה. שבאמצע נסיעה המנוע פשוט נכבה, ההגה נהיה קשה לסיבוב (הגה כוח) וזה ממש מדאיג ומסוכן, אז במה יכול להיות הבעיה ? (כדי שלא אלך כתמים למוסך ושם יוסיפו 102 דברים שצריך להחליף!!) ישר ולענין במה הבעיה הנובעת ?

3. במנוע שלי יש לי מיכל לשמן הגוי, ולבלמים. (כמובן שגם שמן מנוע, מיים רדיאטורים,ונוזל לחלונות) אבל אין לי אייך לראות את כמות השמן גיר שברכב, עכשיו ההילוכים לא בדיוק נכנסים חלק כמו מרגרינה, ואני לא יודע עם זה קשור לשמן הילוכים ?

אשמח לתגובות ורעיונות לגבי המצב, תודה עדי

פורסם

1. כשאתה מניע את הרכב אחרי מנוחה ארוכה הטורים עולים עד 1100 או 1200 ואחרי כמה דקות הם צריכים לרדת ל900 ככה

שהמצב שלך נורמלי

2.באמת שאין לי מושג זה יכול להיות המון דברים כדי לך ללכת באמת למוסך.

3.שמן גיר אפשר לבדוק רק במוסך ככה שמתי שתלך לסדר את התופעה של הכיבוי תגיד להם שיבדקו לך את זה על הדרך.

בהצלחה!!!

פורסם

כדאי להחליף שמן גיר .כל שלוש ארבע שנים .

אם לא ידוע לך מתי הוחלף - החלף במוסך .

כאשר המנוע נכבה לפתע .

נתק חשמלי - אימבולייזר . או הצתה . מגע רופף .

אפשרות נוספת - סתימה חלקית במסנן דלק .

( צור קשר בפרטי )

- אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...