Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי סוויפט 94' הזרקה מזה שלוש שנים - אוטו מעולה.

לפני כחצי-שנה התחילו לו בעיות עם הגז.

הכוונה - כאשר האוטו בניוטרל ולוחצים על הגז רצוף

זה כאילו לוחצים עליו לסירוגין (האוטו חותך)

בהתחלה זה לא ממש הפריע בגלל שזה היה רק בהילוך ראשון וניוטרל

עכשיו זה ממש "הדביק" את כל ההילוכים.

הלכתי למוסכים ואמרו שזה ראש מנוע עשו לו שיפוץ -(עשה עד עכשיו 272K)

וזה רק החמיר - כל לחיצה על הגז גם "זורקת" שמן לפילטר אוויר ונפלט מהאגזוז

הלכתי למוסך אחר ועשיתי שוב ראש מנוע בגלל שגם הוא היה בטוח שזאת הבעייה

הבעיה עדין נשארה ואני לא יודע מה לעשות -

האוטו חותך בניסעה ו"זורק" שמן ...

האם יכול להיות בעיה חשמלית (או פלאגים או אינג'קטור ?) או שכדאי להחליף למנוע חדש ?

תודה לכל המשיבים !!!

פורסם

אם נכנס לך שמן בכמויות לפילטר האוויר משמעו אחד משניים: נשם מנוע סתום או רינגים גמורים (מנוע גמור) ושום ראש מנוע לא יפתור זאת.

פנה אל אחד המוסכניקים המומלצים ע"י הפורום (תוכל למצוא את הרשימה בפורום אוף טופיק) כדי לקבל אבחנה סופית. סיכוי גבוה שתצטרך להחליף מנוע.

פורסם

קודם כל, תודה רבה על העזרה. :-D

בסופו של דבר -

הוצאתי את הצינור נשם כדי לבדוק אם הוא באמת סתום בהמשך למה שכתבת ובהמשך להודעות אחרות בפורום.

תוך כדי פירוק גיליתי שלצינור מחובר ווסת כל שהוא בצבע שחור (כמו משרוקית כזאת שסותמת כיוון אחד של אוויר)

הוצאתי ובדקתי את הווסת מקרוב ולפי היגיון בריא - מסתבר שהוא הפוך :roll: ... וזה גרם ללחץ על המנוע

ולזריקת שמן לפילטר.

ובקשר לזה שהאוטו חותך אבא שלי המליץ לי לנקות את הפלאגים ואחד הפלאגים "קיצר" (הגוף החיצוני נגע עם הפנימי)

עכשיו האוטו נוסע וסוחב כמו בובה. 8)

• תוכן חדש...