Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אימפרזה 2001 ובזמן האטה במהירויות נמוכות (למשל כשאני מתקרב לרמזור אדום ואני בערך ב20 קמ"ש מאט לקראת עצירה מלאה) אני שומע חריקות (כאשר החלון פתוח רק) לא ממש צורמות אך גם לא חלשות.

מה לדעתכם הבעיה ? וכיצד ניתן לטפל בה ?

ובלי קשר,

א. האם אתם מכירים מקום מומלץ להתקנת מרים חלונות אוטומאטי לאזעקה באזור חולון/ראשון/ת"א.

ב. אילו חלקים באוטו כדאי לשמן מדי פעם ? (צירים של דלתות ... מה עוד ?)

ג. על איזה סבון לרכב/ספרי לפלסטיקה/ספרי לריפוד/ווקס/מגבים לרכב אתם ממליצים ?

ד. כל כמה זמן כדאי לעשות ווקס לאוטו (מטאלי) משנת 2001 ?

ה. איך משתמשים במד לחץ אויר ? וכמה אמור להיות הלחץ בגלגלים

ו. אילו כבלי התנעה כדאי לקנות לאוטו שלי (ראיתי שיש בכל מיני עוצמות)

וזהו להיום חחח (-:

תודה מראש לכולם וחג שמח,

יאיר

פורסם

הרעש בהאטה או בלימה דורש בדיקה מיידית של מוסך כי יתכן והבעיה הנה ממע' הבלמים.

להתקנת מרים חלונות נסה אצל "אפריל טקליין" שברח' חומה ומגדל 22 ת"א (ע"י המסגר)

טל' 5376060-03.

כבלי התנעה מומלץ לקנות עבים (זרם גבוה 300 אמפר) כדי שלא יקרה שהכבלים דקים מדי, מתחממים מהר ואינם מעבירים דרכם את מלוא זרם ההתנעה ואינך יכול להניע רכב תקוע.

בברכת חג שמח - רפי לין :idea:

פורסם

חריקה בבלמים: כאמצעי התרעה על שחיקת בלמים מותקנת על הקאליפר לוחית מתכת קטנה שכשהבלמים שחוקים עד לרמה הכמעט מינימלית שלהם היא נוגעת בדיסק ויוצרת רעש של שריקה או חריקה, כדי שתדע שצריך להחליף את הרפידות.

סביר להניח שזאת הסיבה לחריקה.

בקשר לחלק מהשאלות האחרות:

ב. שימון: מומלץ לשמן כל ציר או חלק זז (דלתות, מכסה מנוע, תא מיטען וכו'), צריך לשים לב שלא לשמן חלקי גומי כי יש סוגים של גומי ששמן תוקף ומפרק אותם.

מומלץ לשים טלק על חלקי גומי כמו הגומיות שאוטמות בין הדלת לאוטו כדי לשמור עליהן מלחות(רק אם ממש יש לך כוח להשקיע).

ג. ספרי פלסטיקה: STP-SUN OF A GUN, לא נתקלתי במשהוא יותר טוב, ווקס:TURTLE WAX plus ptfe (בקבוק כחול כהה) מתאים גם לצבע מטאלי, מגבים: קח חברה מוכרת(בוש), בד"כ יותר יקר אבל עושה עבודה יותר טובה.

ד. המלצה לזמן אני לא סגור אבל תחפש בפורום דיברו על זה הרבה מאוד.

ה. מד לחץ אויר: יש הרבה סוגים, אני אישית ממליץ על זה שנראה כמו שעון עם מחוג אחד וצינורית קטנה שמתחברת וגלגל, בקשר לאופן הפעלה תשאל את מי שתקנה ממנו.

נתון לחץ אויר רשום לך בספר רכב ובנוסף יש גם או במכסה של פתח מילוי הדלק או על מדבקה בחלק האחורי של הדלת של הנהג.

ו. כבלי התנעה: עבים ולא יותר ארוכים מ2 מטר, מהסיבות שנתן רפי לין.

כל טוב

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם
חריקה בבלמים: כאמצעי התרעה על שחיקת בלמים מותקנת על הקאליפר לוחית מתכת קטנה שכשהבלמים שחוקים עד לרמה הכמעט מינימלית שלהם היא נוגעת בדיסק ויוצרת רעש של שריקה או חריקה, כדי שתדע שצריך להחליף את הרפידות.

סביר להניח שזאת הסיבה לחריקה.

כל טוב

לא רק !

אני החלפתי רפידות בלימה חדשות, ועדיין קיימות אצלי רעשים כמתואר.

הדבר נובע הדיסקיות בלימה שחוקות. חדשות תמיד זה טוב לקנות,אבל חריטה זה גם דבר דומה מאוד וזול בהרבה. (חריטת דראמים).

בקרוב אני יעשה...

I30 CW

פורסם

בדוק לחצי אויר תקינים אצל פנצ'רמאכר [לא בתחנת דלק] בחלק מהמיקרים העינין נפתר , באם לא, פנה למוסך.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

• תוכן חדש...