Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נושא מכוניות מצחיקות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מכונית, אבל לדעתי לוקח כאן את המקום הראשון בהליכה...

היה לאחי אופנוע, קאג'יבה 250, מנוע 2 פעימות, שלעתים מאוד נדירות המנוע בו היה מחליף כיוון בזמן שהוא בניוטרל ללא כל התראה. היית עוזב לתומך את המצמד ועף אחורה. באחת מהנסיעות שלי איתו, ניסיתי לעלות איתו עלייה תלולה בשטח. כשלתי בעלייה, המנוע כבה, ואז דרדרתי אותו לאט אחורה תוך כדי שאני נעזר בקומפרסיית המנוע הכבוי בשביל לבלום. באיזשהו שלב הוא הניע מזה, אבל מחוסר ריכוז לא הפנמתי את עניין ההנעה ולאיזה כיוון הוא הניע. הגעתי למטה. עכשיו הייתי נחוש הרבה יותר להצליח לעלות את העלייה.

נותן פולגז, זורק מצמד ו....

צ'רלי צ'פלין היה גאה בי.

קרה לי ולחברים הרבה עם הסנדות שלנו [אבל תמיד שמנו לב]

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כולם פה הלכו לצד "הערסי" של המכוניות המצחיקות אבל אחת כזו עוד לא ראיתם.... באזור בית ינאי/ישובי עמק חפר, ישנה סיטרואן מדגם "ויזה" שנת 80+ שכולה עטופה בדשא:shock::shock: באמת!! דשא דשא, ובנוסף על הדלתות תלויות עדניות עם פרחים!! ושזה יהיה ברור שאת הרכב ראיתי בנסיעה!! לא עומד במקום חלילה, בנסיעה!! זה משהו מדהים הרכב הזה, פשוט גינה על גלגלים.:lol:

ראיתי אותה נוסעת הרבה פעם בנתניה.

פשוט ענקית. גאון מי שעשה אותה.

בנתניה, חיפושית כחולה עם כנף בגודל החיפושית. בלי הגזמה, פשוט לקחו שולחן חיברו לחיפושית. זה טוב לפיקניקים, שמים על זה בשר, מחממים מנוע ועושים על האש. פשוט מגוחך.

פורסם
ראיתי אותה נוסעת הרבה פעם בנתניה.

פשוט ענקית. גאון מי שעשה אותה.

בנתניה, חיפושית כחולה עם כנף בגודל החיפושית. בלי הגזמה, פשוט לקחו שולחן חיברו לחיפושית. זה טוב לפיקניקים, שמים על זה בשר, מחממים מנוע ועושים על האש. פשוט מגוחך.

דווקא זה אני כמעט בטוח שמקורי. לא מבין בזה אבל ראיתי על הרבה חיפושיות כאלה.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
לפולו הזאת קוראים POLO ARLEKINO.

Polo Harlequin,אם כבר...

article_1.jpg

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
ראיתי היום עוד משהו מצחיק פיאט אונו שנת 92 בערך עם וילון מאחורה של הונדה חחחחח

זה כמעט מצחיק כמו יונדאי אקסנט פאמילי צבע שמפניה עם מדבקות אפורות של סמל הכוכב והכיתוב Mercedes-Benz בכל מקום, וכמובן מדבקה גדולה של סמל הכוכב על כל מכסה המנוע.

פורסם

ראיתי לא מזמן בפתח תקווה ,פיאט קופה כחולה יפייפיה עטורת סוסוני פרארי כסופים.

הסמלים נראו מקוריים.

בפנים היו מושבי עור שגם עליהם היה מוטבע הסוס הסורר.

כמו כן על ההגה היה לוגו של פרארי..

מישהו מכיר את החיה הנ"ל?

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...