Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נכנסתי למוסך וביצעתי טיפול לרכב לפני הטסט

בטיפול הוחלפו 2 בולמים אחוריים של KYB , פילטרי דלק רגיל +תחתון, שמן+פילטר, פלאגים, מסנן אוויר, גומיה לציריה,

קיבלתי אישור על תקינות מע' הבלמים, שגם היא עברה פתיחה וניקוי, הוחלף פנס איתות קדמי .

נסעתי מהמוסך שמח וטוב לבב על הטיפול, וחשבתי שצ'יק צ'ק אני בבית.

נכנסתי לקומפיוטסט , ולצערי הרכב נכשל, צמיג אחורי לא תקין , והאמת הוא עם חורים אז אני מבין שהכשילו אותי עליו,

ובאמת חבל שלא שמתי לב קודם.

הם הכשילו אותי על מס' דברים שטותיים לחלוטין!!!!!!!!!

פנס איתות לא עובד, ממש לא נכון במוסך שחזרתי האיתותים עבדו יופי טופי.

משהו על להחליף דוד קידמי כי הוא מרעיש, והאמת גם פעם שעברה אמרו לי את זה

והתברר שסתם היה צריך לחזק ברגים.

והדבר ההאחרון והכי לא נכון שצריך להוריד את המדבקה השחורה מהשמש בחזית השמשה זו מדבקה לא רחבה בכלל, שלא מזיקה לאף אחד, ובנוסף גם להוריד מהשמשה האחורית שגם היא שחורה (עם מדבקה),

שנה שעברה באתי עם אותו הרכב ואותם חלונות שחורים ולא ציינו את הדבר הזה בטסט , והשנה כן ,והשאלה שלי למה?!!!!!

גם הבעלים הקודמים של הרכב העבירו אותו טסט עם המדבקה, שוטר שעצר אותי לביקורת (לא פעם לצערי) לא העיר מילה על זה.

דבר נוסף:

הרכב עלה לארץ מהגולה בשנת 1991 , ורשמו אז ברישיון בסעיף של ההנעה 4X2 למרות שהוא 4X4 חוקי לפי מס' שלדה

והפלא ופלא כשבאתי לעשות טסט שנה שעברה שלחו אותי לחולון לעמדה 1 שינוי מבנה, והשאלה שלי שוב למה?!!!!!!!!!!

עד שהרכב היה בבעלותי היה רשום 4X2 והוא עבר טסטים לא אחד ולא שניים ,אלא 16 טסטים , ובאף אחד מהם לא התייחסו לסעיף שכתוב 4X2 ואצלי כן.

יש כאן פשוט קומבינה מגעילה , שאנשים צריכים לתת עליה את הדין זה פשוט ביזיון , בושה וחרפה. היתי צריך לקום ב4 בבוקר כדי ליהיות בין הראשונים בעמדה 1 כדי לבצע את השינוי הנ"ל , ואם תגידו נכון זה לא בסדר באמת צריך לשנות את הסעיף מ4X2 ל4X4 .אז למה דווקא עכשיו , מה קרה אחרי כל השנים ??????

אתם רוצים לאמר שמדבקת השחרה לא חוקית? אז איך אנשים כן עושים את זה ועוברים טסט? אם זה היה לא חוקי אז לא היתה תעשיה שלמה של זה ואנשים לא היו משחירים את החלונות , כי זה לא כמו צמיגים שקונים סט גדול יותר ולפני הטסט בבית מחליפים למקוריים. ברגע שאתה עושה ,זהו .

זאת סתם היטפלות ,כי את הרכב שלו הוא יעביר גם אם הוא ימרח זפת על החלונות.

אני לא בא להתבכיין , אני פשוט אומר שצריך להפסיק עם הקומביניות האלו. ועם ה "לחפש" הזה שעושים לבעלי רכבים קצת שונים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...