Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקי - למה, כמה ואיפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ציניות, אוי ציניות.

לפני שנתיים נסעתי בדצמבר, לא הייתה בעיה מבחינת שלג.

הכל עניין של מזל, שבוע לפני שהגעתי הייתה סופת שלג שהשתוללה במשך חמישה ימים ומנעה מאנשים לצאת ולגלוש.

עוד מילים ושוב לא הוספת כלום.

מקרה בודד, בשנה ספיציפית באתר מסויים איננו מלמד דבר.

ככלל, בשנים האחרונות החורף נוטה להתעכב וזה לא נדיר להיות בלי שלג בינואר באלפים.

יש סיבה טובה לכך שתקופות מסויימות עולות יותר כסף...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ציניות, אוי ציניות.

לפני שנתיים נסעתי בדצמבר, לא הייתה בעיה מבחינת שלג.

הכל עניין של מזל, שבוע לפני שהגעתי הייתה סופת שלג שהשתוללה במשך חמישה ימים ומנעה מאנשים לצאת ולגלוש.

אז כמו שהמזל שלך היה טוב, תאר לך כמה אנשים היו שטסו שבוע לפניך והמזל שלהם היה הכי רע שיש.

לעזעזל עם האוניברסיטה, מי אמר שצריך ללמוד?!

Back to the original - NC again.

פורסם

מזכיר לי טיול במרץ האחרון בו השתוללה סופה היסטרית במשך יומיים, ולא ראיתי יותר מ4 מטרים קדימה. תוך כדי שעיטה במהירות היסטרית במדרון עטור פודרה טרייה, קלטתי שאני לא רואה כלום קדימה, ויכול להיתקע במישהו בקלות. אז עצרתי, רק בשביל לקלוט שיש אנשים מאחורי. אני סבור כי מנוסה מבוהלת יהיה הביטוי שמתאר הכי טוב את ההתנהגות שלי באותו הרגע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

4 מטרים ראות זה טוב.

אני עליתי פעם לפיסגה במזג אוויר גרוע וראות אפסית. בקרונית שמיועדת להעלות 150 איש עם עוד... שישה.

הדבר הנכון היה לרדת עם הקרונית בחזרה.

כמובן שירדתי בסקי עם שלג עד הברכיים בלי לראות כלום.:loco:

הדברים האידיוטים שאתה עושה כשאתה צעיר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...