Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לאחרונה קסארה מהדגם הפשוט ביותר - ויש בה שעון זמן ענקי במקום מד טורים.

האם יש אפשרות להחליף את לוח השעונים לכזה עם מד טורים? (לקנות אחד זאת לא הבעיה)

לתשובותיכם אודה,

דודו.

פורסם

בדגמים הישנים של רכבי PSA הספידומטר נשלט ע"י כבל ולכן לא הייתה בעיה (אני ביצעתי פרוייקט דומה ב-AX שהייתה לי).

בקסרה, יכול להיות שהק"מ נשלט ע"י חיישן ולא ע"י כבל לכן יכולה להיווצר בעיה.

מכיוון שאינני מכיר היטב את הרכב, אמליץ לך לפנות לפורום PSI בכדי לקבל תשובה מבעלי רכב דומה: http://WWW.PSI.CO.IL

פורסם

שלום רב.

שמי יובל ואני מנהל מעבדת האלקטרוניקה של המחוון ספידומטרים בחולון.

ניתן להתאים לך לוח עם מד סל"ד לרכב. ייתכן ותצטרך לחפש שעון זמן (אם זה חשוב לך), כי ברכבי קסרה עם מד סל"ד, יש שעון זמן דיגיטלי במרכז ה"דשבורד".

בהצלחה, יובל.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור, שוב רלוונטי.

ראיתי פרוייקט מעניין בפיאט פונטו, החלפת הפאנל של שעון הזמן בתוך מכלול השעונים המקורי של הרכב, והחלפתו במד טורים.

בהנחה ואני אוכל להשיג מכלול שעונים שיש בו מד טורים - האם יש מקום מקצועי באיזור הצפון שיוכל לקחת אחריות על התקנה שכזו?

שוב - מדובר בהחלפה של שעון הזמן במד טורים, לא בהחלפה מלאה של כל מכלול השעונים.

בתודה,

דודו.

• תוכן חדש...