Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חודשים ארוכים של חסכון - הגיע הרכב - לא להיט היסטרי, אבל הוא שלי.

גולף 2002 אוטומטית בלה בלה בלה. לא מעניין.

מה שכן מעניין זה שהמערכת שלה ממש חרא. כמה חרא? ממש חרא.

אז בהיותי בר מזל ונוסע לחו"ל המון, החלטתי להשקיע. כמה להשקיע? כמה שצריך, אבל לא להשתגע.

אז אני בארה"ב עוד שבועיים, לחודש. יש לי זמן לעשות קניות.

דרישות? לא יותר מדי בכלל, אני לא רוצה אונצים בונצים ואני לא צריך שום דבר היי אנד. דברים פשוטים ואיכותיים:

4 רמקולים - קדמיים ואחוריים.

נגן - רדיו, אמפי3. עדיף וכדאי שיהיה בלוטות לסלולרי ויהיה נחמד איזה חיבור לאייפוד ננו דור שתיים שלי.

הכל ייקנה בארה"ב כנראה (מטעמי חסכון) והתקציב הוא 300$ בערך....

קצת על עצמי - אין לי שמץ של מושג בסטריאו לרכב - אני לא יודע מה ההבדל בין רמקול קומפוננט לרמקול 6X9 מעבר לצורה שלהם, אני לא רוצה סאב וופר כי אין לי כח לבאסים מופצצי אזניים. אני לא יודע למה ומתי שמים מגבר וכו וכו.... אז כל תגובה (שתתקבל בברכה מרובה) מתבקשת להסביר כמה שאפשר, בסיידר?

תודה לכולם.

פורסם

יום שבת יש מפגש מרכז - אולי כדאי שתגיע.

אתה תגלה שסאב וופר זה לא בהכרח מפוצץ אזניים כמו שגם מ6*9 אפשר להוציא מוזיקת סטייקים (אומצה אומצה חחחח)

לגבי חיבור לIPOD - יהיה לך אולי קצת יותר יקר לקנות משהו טוב - אבל גם משתלם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אהבתי את המוזיקת סטייקים.

בכל אופן - איפה המפגש? אני אגיע, יהיה נחמד לשמוע קצת...

העניין הוא שאין לי כל כך חשק להוציא איזה חצי מיליוין שקל (שזה שווה ערך ל4000 שקל בשבילי עכשיו)

על תוספות ותוספות. אין לדבר הזה סוף. אני מאד אוהב מוזיקה, אבל יש גבול להוצאות.

אייפוד? למה זו תוספת כל כך יקרה, ובמה זה כרוך?

ובנוסף - מה ההבדל בין רמקול קומפוננט לרמקול 6X9 מעבר לצורה וגודל?

תודה תודה

פורסם

היי בוקר טוב

אשמח להפנות אותך לדילר רמיני ואמין באזור לוס אנג"לס במידה ואתה מגיע לחלק הזה של ארה"ב

אצלו תמצא את כל מה שקיים מהזול ליקר בכל תחום הסטריאו לרכב מהחוט 1 מטר RCA ועד למולטימדיה היקרה ביותר

ממגוון כל החברות בעולם

דרך אגב זה מחסן שמשווק לדילרים בלבד

תוכל לרכוש אצלו אם תחליט דרך המלצה ממני

חזור אליי במידה ואתה מגיע לחלק המערבי של ארה"ב

בברכת חג שמח

earthquake sound frik

פורסם

אשמח לקבל הפנייה, למה לא?

בכל אופן, לפני כל הקנייה - אני רוצה לדעת יותר על כל התחום, על מה טוב ומה לא, מה הולך עם מה, מה אני צריך וכו.

ועם כמה שמפגש יהיה נחמד (מאד!) אני בטוח שהאנשים שמגיעים למפגש כזה הם "משוגעים" בתחום - וזהו תחביבי רציני אצלם.

אני מעוניין במשהו ברמה גבוהה - לאדם ממוצע לגמרי, שמעוניין בסאונד טוב בלי כל הצלצולים (המיותרים מבחינתי) מסביב - אני לא רוצה נגן שמראה לי שומר מסך האופן ג'י אל כשהוא מנגן לי.... זה לא מעניין אותי. (למרות שזה מגניב)

פורסם

גררר....

שכחתי לשאול - האם יש באמת הבדל ברמה במה שאפשר לקבל בארץ ב-300$ לבין מה שאפשר לקבל בארה"ב?

אם אני קונה בארץ אז יש לי החזר מע"מ, שזה 15.5% הנחה, ואם זה יוצא אותו מחיר אז אני מעדיף כבר לקנות כאן (לא צריך להתחמק ממכס וכו'...)

אני חושב שזה יוצא שווה אם המחיר בארה"ב הוא 25% פחות מהמחיר בארץ (מה שיוצא 40% פחות מהארץ אחרי החזר מע"מ).

מה אתם אומרים?

פורסם

תתחיל לבנות את המערכת מ HU ברמה טובה.אחרי זה קומפוננט נציל,שיוכל לעבוד יפה ללא הגברה.אחרי שתשמע את המערכת שלך,תבין מה אתה צריך באמת.לקנות דברים איכותיים,לאט, בקצב שלך.את המערכת שלי התחלתי ככה.הגב,אתה שומע כל מני כיוונים במוסיקה...או שמשהו מסויים?

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

תודה על התגובה.

מה שאמרת זה באמת מה שאני עושה, אבל בשינוי קטן - אני לא הולך על קומפוננטים (בינתיים, סתם יקר ואני לא רוצה להוסיף מגבר, קרוסאוברים וכו) אני הולך על 2-way או 3-way איכותי. ראיתי בחו"ל כמה פיוניר יפים, והדגש על יפים. אין לי מושג איך הם נשמעים.

אז כן, התחלתי לבדוק לגבי HU, ונראה לי שאני די אבוד כאן. יש כל כך הרבה דגמים וכל כך הרבה חברות שאני לא מצליח לעקוב. אבל זה יבוא עם הזמן.

בגלל שהדרישות שלי לא גבוהות מדי, חשבתי לחלק את הכסף כך:

200$ HU

200$ רמקולים - קדמיים ואחוריים.

אני כן רוצה גאדג'טים. ז"א - בלוטות , USB, שלט וכל הקישוטים. אבל לא ע"ח איכות....

מה אומר המומחה?

פורסם

HU - http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=cladxz775usb&store=&catid=317

תקח בחשבון שתצתרך לכוון את התדרים של רדיו.גם במעבדה יכולים לעשות לך את זה.

ועל קומפוננט לא היתי מוותר בקלות כזאת.אין מה לפחד מקרוסוברים,אחרי ההתקנה לא ממש תראה אותם :-)

פורסם

מעבר לקרוסאוברים, לא צריך מגבר בשביל הקומפוננטים?

האם יש צורך בארבעה קומפוננטים, או ששני קומפוננטים מקדימה ושני 6X9 מאחורה זה מספק?

המחיר של הקומפוננטים נראה לי בערך כמו המחיר של 6X9, כולל קרוסאוברים וטויטרים, אבל אני בטח לא יודע ככ על מה אני מדבר, כנראה יש הבדל רציני באיכות.

אז מה, אפשר קומפוננטים בלי מגבר? אני מבין שכנראה אפשר, אבל זה 'אפקטיבי'?

פורסם

הסט שלי (XTANT 5.25.) עבד יפה מאוד ללא מגבר ,על HU . הסט הנ"ל הוא מקביל להייבריד אוויישן.

לגבי 6X9 -אם יש לך מקום על מגש אחורי.

או אוופרים בדלתות של 6.5 -גם אופציה טובה.

לפני שאתה רוכש את הקומפוננט וסט אחורי,תוודה שהוא מספיק נציל.

מגבר תמיד אפשר להוסיף .

לא ממליץ ללכל על זול,כאחרי כמה זמן תרצה להתקדם.תשקיע פעם אחת.

פורסם

לי יש ברכב HU של PANASONIC שמוצהר 31X4 RMS (דגם CQC9801U) והוא מפעיל ממש ממש יפה סט קומפונננט קדמי ESK-570 של HERTZ.

חברים ששומעים את המערכת מבקשים לראות את הבאגז' כדי להווכח שאין שם מגבר קטן..

לגבי הקניה שלך , אני אישית הייתי מזמין מהתאר הזה - אחד הותיקים בעסק , שעושה משלוח חינם לכל יעד בארה"ב.

HEAD-UNIT

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17446

לגבי רמקולים ,

הייתי ממליץ לך קודם כל לשמוע. אחרי שתקבל פחות או יותר (אולי אפילו בדיוק) כיוון לסט או חברה תתחיל לברר..

לחלופין, אתה יכול לדפדף באתר שהבאתי לך ולחפש סט פחות או יותר בתקציב שלך ואז לשאול כאן איך הוא.. לי קשה להמליץ על משהו ספציפי כי אין לי כל כך התנסות עשירה עם סטים שונים ואני לא רוצה להטעות אותך בהמלצה..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

הבעיה שיש לי עם הקלאריון שהמליצו לי עליו כאן היא שהחיבור אייפוד ובלוטות עולים עוד איזה מאה דולר כל אחד.

נתקלתי בנגן של JVC שיש בתוכו כבר מקלט בלוטות וזה מקל ומוזיל עניינים. ברור לי שאין מה להשוות JVC עם CLARION, או לפחות כך נדמה לי.

אני אשמע בעצתכם, ואנסה לשמוע כמה שיותר רמקולים.

האם אנשים שמים קומפוננטים גם קדימה וגם מאחורה?

• תוכן חדש...