Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמקול ויתר נציל,זה רמקול עם רגישות גבוה יותר,שמנצל טוב ויתר את ההספק של המגבר.

לרמקול אם נצילות-(Sensitivity ) נמוך יותר חייבים הגברה רצינית יותר.

נתונים על הנייר לא תמיד משקפים את המציות.

עדיף לשאול במקום שאתה קונה אותם,או לשמוע אולי במפגשים, קומפוננטים שמחוברים ישרות ל HU.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

אוקיי סבבה, תודה.

היום רציתי להגיע למפגש, אבל חשבתי לעצמי - האם באמת יהיו שם אנשים "חובבנים", רגילים כמוני לגמרי, שיכולים לעזור?

כבר אמרתי שאני 'מפחד' מהמפגשים האלה - בעברי הייתי רוכב אופנוע (עד תאונה מצערת) והמפגשים האלה היו אסון, אנשים השוויצו ולא לימדו אף אחד שומדבר....

ברור שצריך ליפול על אדם נכון וברור שיש כאלה ויש כאלה, אבל למפגש הבא אני כבר אגיע.

שאלה אחרונה, אם יורשה לי -

HU. זה המיקוד שלי כרגע, זה מה שאני חושב שאני אקנה בחול, וכבר קיבלתי המלצות, ונראה לי שאני אלך על האלפיין (לא זוכר דגם, אבל יש כאן איזה מישהו שמוכר אותו ב-1900 וראיתי אותו בחול במאתיים חמישים)

שאלה - אין איזה HU נורמלי עם בלוטות מוכן בפנים?! להכל אני צריך להוסיף איזה מאה דולר רק לבלוטות?!

• תוכן חדש...