Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזרת תרמוסטט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחתימה טובה. העליתי בעבר כמה שרשורים בסוגייה הזאת של החזרת טרמוסטט לרכב אך עדיין אני מיתלבט כי אני שומע מכמה מכונאים שזה לא מזיק לרכב אבקש לקבל תשובה חד משמעית בבקשה אים להחזיר או לא שכחתי לציין מדובר על לגאסי 1.8 אוטומט שנת 90 קרבורטור האים ספציפית לסוג רכב הזה עלול להזיק נסיעה ללא טרמוסטט לרכב הוחלף רדיאטור חדש בעקבות היתחממות יתר תודה וגמר חתימה טובה לכולם.

imprza new age

פורסם

נסיעה ללא תרמוסטט גורמת להתחממות רכב איטית יותר, מה שמוביל לעלייה בצריכת הדלק ובלאי מואץ למנוע.

אפשר לחיות בלי, אבל אם כבר יש רדיאטור חדש ואין כל סתימה במערכת הקירור - שווה להחזיר אותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני הסרתי את הטרמוסטט ברכב שלי (סובארו 87 ), ואני מצטער על כך , הייתי צריך במקום להסיר אותו , להחליף אותו,

אני מתכנן השבוע להרכיב טרמוסטט חדש.

ואני רואה שהרכב לא מתחמם לטמפ' עבודה שלו כמו שהיה קודם , והצוק האוטומט כל הזמן עובד .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

עניין הטרמוסטט הוא לא עסק יקר,הייתה לי סובארו ליאונה שהטרמוסטט היה תפוס במצב פתוח,הרכב היה מתחמם לאט,ובחורף לא היה לי חימום במזגן,החלפתי טרמוסטט ב-120 ש"ח כולל מע"מ ועבודה,אני לא יודע אם זה יקר,אך באותו רגע הרגשתי על גג העולם,כשבחוץ היו 10 מעלות ואצלי באוטו היה חמים ונעים,שווה כל שקל,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...