Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי דעות לכאן ולכאן על התנהגות הכביש של הסיריון מחוץ לעיר, מכיוון ואנחנו עוברים לגור בגולן אנחנו זקוקים לרכב שנוסע בעיקר בינעירוני, ועושה את זה כמו פנתר ובחסכנות.

האם זה מוריד את הסיריון מרשימת האפשרויות?

האם כדאי בכל זאת לחכות עד כלות לסיריון 1600 שתוצע למכירה בתקציב 35K?

או שאולי יש המלצה לרכב 5 דלתות, אוטמאטית שתמודד בגבורה עם כבישי הגולן על בסיס יומיומי (חשוב לי החסכנות והבטיחות יותר מאשר הסחירות).

תודה מראש!

פורסם

האם כדאי בכל זאת לחכות עד כלות לסיריון 1600 שתוצע למכירה בתקציב 35K?

או שאולי יש המלצה לרכב 5 דלתות, אוטמאטית שתמודד בגבורה עם כבישי הגולן על בסיס יומיומי (חשוב לי החסכנות והבטיחות יותר מאשר הסחירות).

תודה מראש!

אין חיה כזאת- סיריון 1600,ידידי !

יש סיריון 1300 אבל לא חושב שבתקציב שלך.(35K,אם הבנתי נכון).

סיריון 1000 ממש לא תחזיק לך מעמד,קצת חיפוש בפורום היה מוכיח לך שרובן סביב 150,000 שופכות מנוע ובטח ובטח שאינן מתאימות לנסיעה בינעירונית אופיינית כמו הצורך שלך,אלא טובה בעיר,בזכות מנוע קטן,אמין וחסכוני מבחינת צריכת דלק ותו לא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אנחנו מעדיפים בכל זאת לקנות אוטמאטי ולא ידני.

אז מה, אז לא סיריון. מה כן? האם פז'ו 306 משנת 2000 היא אמינה דיה בעליות?

פורסם

לבד ברכב לא תהיה בעיה על בסיס יומיומי,

רכב כזה עם 3 נוסעים ומעלה ומזגן, זה פשוט עוול לעשות לו את זה, בטח שלא על בסיס יומיומי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למה אתם נעולים על אוטומט? ומאיפה המיתוס הדפוק הזה על מנועי 1000 בתור עגלות ? הפולו שלי מנוע 1000 עלתה את הגולן עם 4אנשים באוטו ומטען מאחורה ומזגן על 90-100 קבוע בלי בעיות בכלל

הייתי ממליץ לך לחפש רק ידני.אוטומט - מתכון לצרות (לעניות דעתי לפחות)

יום טוב לכולם

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מהסיריון לא חייבים לקפוץ ל306, שהוא אוטו מעולה לדעתי, אבל גדול משמעותית מהסיריון.

מה עם פונטו/איביזה/קורסה/פביה.

שהן עדיין מכוניות קטנות וחסכוניות, אבל מצד שני ללא תסביך הנחיתות של הסיריון הפיצית.

אני לא יודע אם דווקא מהסיריון הייתי מודאג מנפח המנוע, כי בסופו של דבר זה עניין של סבלנות, אם לא אכפת לכם לטפס בסבלנות בלי עקיפות וכו' אז גם מנוע 1000 יעשה את העבודה.

אבל מצד שני לסוע הרבה במהירויות וכבישים פתוחים ומפותלים עם חרג'וק קטן כזה אני לא יודע עם זה תענוג גדול.

אני ממליץ בחום לפתוח את הראש לגיר ידני, איזור הרמה הוא לא עמוס מן הסתם ולא ידרוש התעסקות מתישה עם גיר וקלאצ', וגם יתן לך יתרונות רבים (צריכת דלק, מחיר קניה נמוך, מחיר אחזקה נמוך ואורך חיים).

פורסם

איפה בגולן? כי יש הבדל עצום בין לגור במעלה גמלא לבין לגור בנוב.

ויש הבדל עצום בין לגור בקצרין לבין הנ"ל.

מבחינת העליות כמובן.

העליות לנוב עם מנוע 1000 הן בלתי אפשריות. לא ב100 ולא ב90, ואם תנסה לנסוע 90 בעליות האלה פשוט יתחמם לך הרכב בקיץ. העליות האלה קטלניות למי שלא שם לב למחוג החום.

אם אתה הולך לגור בקצרין אז סביר שלא תהיה לך בעיה עם מנוע קטן, העלייה מתונה יותר.

אם אתה הולך לגור במעלה גמלא, אז ברוך הבא, תהיה שכן שלי. אה ו...מבחינת העליה לשם, אני לא ממליץ על מנוע קטן, בטח לא בקיץ. זה פשוט לא הולך.

פורסם

ב-35K או טיפה יותר אתה כבר יכול לקנות סיטרואן קסרה דיזל אוטומטית - גם חסכונית גם חזקה - אבל לא ממש סחירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
איפה בגולן? כי יש הבדל עצום בין לגור במעלה גמלא לבין לגור בנוב.

ויש הבדל עצום בין לגור בקצרין לבין הנ"ל.

מבחינת העליות כמובן.

העליות לנוב עם מנוע 1000 הן בלתי אפשריות. לא ב100 ולא ב90, ואם תנסה לנסוע 90 בעליות האלה פשוט יתחמם לך הרכב בקיץ. העליות האלה קטלניות למי שלא שם לב למחוג החום.

אם אתה הולך לגור בקצרין אז סביר שלא תהיה לך בעיה עם מנוע קטן, העלייה מתונה יותר.

אם אתה הולך לגור במעלה גמלא, אז ברוך הבא, תהיה שכן שלי. אה ו...מבחינת העליה לשם, אני לא ממליץ על מנוע קטן, בטח לא בקיץ. זה פשוט לא הולך.

מילים כדורבנות

זה שכל אחד שנסע איזה פעם אחת בחיים שלו ברמת הגולן על 90 -100 והכל היה בסדר , לא עושה אותו מבין גדול.

כמובן שתלוי מאוד איפה ברמת הגולן , אבל מבחינת העקרון , אני שגר ממש באיזור , ונמצא שם לא מעט

יכול להגיד שעל בסיס יומי אין בכלל מה לחשוב על מנוע 1000 .

עדיפות גדולה לידני כמובן , ולפחות 1400.

העליות שם ממש לא קצרות ובקיץ בחום של 37 מעולות - זהו מתכון בטוח לחמם את המנוע והגיר

יותר מהר ממה שאתם חושבים.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

תודה לכל המגיבים!

אנחנו הולכים לגור באזור נוב, אז אני מבינה שהסיריון אכן לא תצלח למשימה, למרות שאנחנו רק שניים ובפעם האחרונה עלינו בסובארו בת 12 (של אחד ההורים) בלי מזגן והסתדרנו... אבל בהחלט, זה לא היה תענוג או המלצה למשהו על בסיס יומיומי.

אנחנו נעולים על אוטומאטי בגלל ששנינו ממש ממש לא מסתדרים עם ההילוכים. בעלי בקושי עבר טסט על הילוכים ואני בכלל לא. עצוב, מגביל, וגם די פאטתי. אבל זו המציאות :oops:

אז יש המלצה לאוטו אחר?

הפונטו לא בטיחותית דיה, והפאביה לצערנו לא נכנסת בתקציב.

המלצה אחרת?

לא הבנתי למה ה306 היא נפילה. דווקא נראית לא רע.

פורסם

אם את רוצה לעלות לרמה למעלה על בסיס יומיומי, בקיץ עם מזגן ורכב אוטומט שומו שמיים, את בבעיה דיי רצינית.

בלי להגזים בכלל, כי אני גר שם (גם שם), אין לך מה לחפש עם מנוע 1600.

משפחתית גדולה עם מנוע 2000 תהיה בחירה הרבה יותר הגיונית ושפויה.

כי באמת יש בעיה לטפס עם רכב שמתאמץ עד למעלה לנוב. ורצוי לקנות רכב שלא יתאמץ כל כך. (שוב - לדעתי מדובר בחסכון בדלק אם תקני רכב עם מנוע גדול יותר).

ואל תתקרבי למוסכים שיש למעלה ברמה, כי הם מתחת לכל ביקורת. (עמכם הסליחה, זה נובע מנסיון...ארוך)

• תוכן חדש...