Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב-זהוא כרגע הרכב שלי לשנה הבאה ואני הולך להתקין בבו את המערכת שלי הכוללת: hd פיוניר,קומפוננט מורל.

עכשו באה בעצם השאלה לחברי הפורום:

ברכב זה יש בדלתות מידים למטה וליד ידית פתיחת דלתות מקום לטויטרים.כך גם בדלתות הקידמיות והאחוריות.

אני מרכיב מקדימה את המורל שיש לי ואז מגיע איזה סוג אני מתקין בדלתות האחוריות,ועוד שאלה:

אם אני רוצה גם חיבור רמקולים במגש האחורי האם חיוות החוטים מתחבר לאחוריים בדלתות האחוריות או שאפשרי חיבורים ניפרדים.

אני בטוח שחלק מחברי הפורום מבין את כוונתי ,ואני מבקש תשובות עניניות אחרת אני עלול לעשות טעויות ולאכול אותה בהרכבה.

תודה מראש לכל מי שיענה.:roll:

פורסם

לא ציינת אם אתה שם הגברה וסאב אם אתה שם הגברה וסאב אז עוד סט קומפוננט מאחורה אמור ליהיות מספיק אם אתה לא הולך להשתגע ו6*9 סתם יהיה מיותר ,אם אתה לא מיתכוון לשים סאב אז 6*9 יעזור לך בימקום הסאב כמובן שזה לא יהיה כמו סאב

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני רואה שיש צפיות אבל אין תשובות,חבל.

אני לא הולך לשים סאב.

השאלה היא האם החיבורים לרמקולים במגש האחורי מיתחברים לדלתות האחוריות,ןאז בעצם כל הרמקולים האחוריים זה בעצם אותו רמקול ,האם זה החיבור הנכון או לא?

יש לי כרגע רמקולים של קנווד 6.5 אינץ 3 way .מה אומרים החברה?

פורסם

כתבת לא ברור בכלל.

נקודות ופסיקים היו עוזרים להבין יותר טוב.

רמקולים על המגש באים בחוטים בנפרד, כנ"ל לגבי רמקולים בדלתות.

שום דבר לא ביחד.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

רבותי אני מבין טוב וכבר הרכבתי מערכות בעבר לא פעם.

השאלה היא האם מחברים את הרמקולים של המגש האחורי לחוטים של הרמקולים בדלתות האחוריות?

מה שמביא אותנו לזה שכל הרמקולים האחוריים מהדלתות האחוריות הם בעצם רמקולים אחוריים.

כוונתי היא האם אפשרי לגרום באופן החיבורים שיהיו לי העצם 6 רמקולים ניפרדים בהולכה שלהם מה hd /

בתודה מראש

פורסם

אם אתה רוצה רמקולים מהמגש האחורי לרדיו פשוט תריץ חוטים חדשים

בכל מקרה ניתן לחבר לחוטים שמגיעים לדלת אך עדיף להריץ חדשים

אם אתה רוצה לחבר את הרמקול בדלת האחורית במקביל לרמקול במגש האחורי

ולחבר את שתיהם לערוץ ברדיו זה בלתי אפשרי מכיוון שהרדיו לא יעמוד בהתנגדות הנמוכה

מקווה שזה עונה לך על השאלות בכל מקרה שאתה שואל משהו תנסה להבהיר את עצמך

טוב כדי שיבינו מה אתה שואל

פורסם

נקודה למחשבה - לפני שבועיים התקנתי באופטרה (4 דלתות) מערכת. מסתבר שמקום הטוויורים לכאורה בדלתות (ליד ידיות הפתיחה) אינו מקום לטוויטרים, למעשה אותו פלסטיק אטום לגמרי. הנ"ל רק ליופי (!!!.....:shock:).

לבסוף חויבתי בהתקנת הטוויטרים על הדש.

לידיעתך.

פורסם

שמע. את האמת קשה להבין אותך וזה בגלל חוסר ידע שלך. אם אתה רוצה לחבר 4 רמקולים לרדיו דיסק שלך אז יש לך את כל החוטים. אם אתה רוצנ לחבר 6 רמקולים לאותו רדיו דיסק אז זה לא רצוי. כי הוא לא יעמוד בהיתנגדות שאתה תיתן לא אם תגשר את 4 רמקולים ביחד רק ל2 ערוצים. אם תחבר אותם בטור כדי לתת היתנגדות נמוכה יותר אז כבר אין טעם ביכלל כי המגבר יעבוד חלש ובכללי הוספה של עוד זוג רמקולים לא אתן לך שום דבר. תחבר רמקולים בדלתות קידמיות ו 6על9 במגש, זה הפיתרון הטוב ביותר. אם המערכת שלך זה רק רדיו דיסק ו 4 רמקולים.

פורסם

קודם כל תודה רבה למשיבים.

אני רואה שבסופו משל דבר כו הבנתם אותי ואני הבנתי את התשובות.

בקיצור אם רוצים עוד זוג רמקולים אז כדאי כבר או יותר נכון חייבים מגבר ולשים סאב שזה ניראה לי הכי נכון.(בעיית תקציב)

סליחה לזה שכתב שהמיקום לטויטרים זה רק בנידמה,זה לא נכון לי יש אופטרה 5 (ספורט)יעני,ויש חורים ושם שמתי את הטויטרים.

פורסם

לשים 6 רמקולים ברכב זה לפי דעתי מיותר ואפילו לא רצוי מבחינה של מיקום סאונד..

תוסיף לזה את העובדה כמו שאמרו לך שחיבור שני רמקולים במקביל לאותה יציאה מוריד לך את ההתנגדות מ4 אום ל 2 אום..

זה לא מומלץ.

דעה אישית - שים קומפוננט 6.5 איכותי בדלתות , סאב טוב בבגאז' ,אקוסטיקה בדלתות (דיינאמט ושות'..) ותגביר את כל הסיפור עם מגבר 4 ערוצים / מגבר 2 ערוצים לקומפוננט + מונו לסאב..

ואתה מסודר.

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

שוב ,תודה למשתתפים.

עוד כוון להתקנה האם הוא נכון:להשאיר את הטויטרים בדלתות האחוריות,לבטל אתהמיד בדלתות האחוריות ולשים 6 9 בדש האחורי.

האם לשים רק מידים או 2 way או 3 way ? בזה אני מסיים את העיתיעצות הזו כך נידמה לי.

מחכה לתשובתכם.

• תוכן חדש...