Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

אני מתעניין בהתקנת מערכת תאורת קסנון.

הרכב הינו טויוטה RUNX משנתון 2005.

קראתי מספר כתבות על התקנות של מערכות קסנון, בהם נאמר במפורש, כי ההתקנה צריכה להיות איכותית, עם רכיבים איכותיים!

אחרת, המערכות החשמליות ברכב עלולות להשתבש והתקנה של מערכת שאינה עומדת בתקן, עלולה לגרור הורדה מהכביש!

אי לכך, החלטתי לבדוק במוסך מורשה טויוטה, המחיר לסט מערכת קסנון+ התקנה (נאמר לי- H7) הינו 1800 ש"ח- כולל מע"מ!

השאלות שלי הן:

1. האם המחיר הנ"ל הינו סביר, יקר, זול למערכת קסנון?

2. האם תאורת הקסנון טובה משמעותית מהתאורה הרגילה? (מבחינת ראיית הלילה), או שזה עניין של "פוזה" בלבד?

3. האם כדי להתקין מערכת כזו, שאינה מקורית ברכב חדש יחסית (למרות שמדובר במסוך מורשה)?

4. אשמח לקבל תגובות/ הצעות מבעלי ניסיון בהתקנת מערכת קסנון.

בתודה מראש

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
קראתי מספר כתבות על התקנות של מערכות קסנון, בהם נאמר במפורש, כי ההתקנה צריכה להיות איכותית, עם רכיבים איכותיים!

חבל שלא קראת את כללי הפורום .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...