Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה זאת לא נועדה לשמוע הצעות מאנשים שמוכרים 206/גולף אלא לשמוע חוות דעת על שתי המכוניות.

האוטו נועד לאחותי שאופי הנהיגה שלה הוא שהיא לא מדביקה את הדוושה + לרוב לא עוברת את ה100 קמ"ש.היא נוסעת פעם ביום לתל אביב וחזרה ושאר הנהיגה היא עירונית (בתוך תל אביב או בעיר שלי )

אני מתלבט בין שתי מכוניות פגו 206 ובין פולקסוואגן גולף

טווח השנים שאני מחפש הוא 2002 + .

אוטומטית מנוע 1.4 + (נוטה ל1.6 אבל לא משנה עד כדי כך) , בנזין בלבד

טווח מחירים עד 75 אלף שקל.

אשמח לשמוע את דעתכם על אופי הנהיגה של שתי המכוניות, אמינות , מוסכים, בטיחות, צריכת דלק ונוחות.

תודה רבה אשמח לתגובות והמלצות על המכוניות האלה לפי הנתונים שפירסמתי.

נ.ב אם למישהו יש אוטו אחר להמליץ ולהציע אני אשמח לשמוע.

פורסם

היי שלום לך

נתחיל בזה ששני הדגמים הנ"ל הם דגמים מצויינים. לי אישית יש 206 1.6 אוטומטית (שנת 2002), אמנם רק חודש אבל סך הכול אחרי 2000 קילומטר אני מאוד מרוצה. היא מראה אמינות (האוטו נקנה מאחותי - אצלה הוא היה 3 שנים והראה אמינות מעולה).

צריכת דלק ממוצעת , בערך 13 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת (גם עיר וגם בין עירוני)

מוסכים: עוד לא יצא לי לבקר , אבל מהצעת מחיר שקיבלתי ממוסך מורשה לישור קו , הסכום נראה הגיוני במיוחד שאני צריך להחליף טיימינג.

בטיחות: מדגמי 2003 4 כריות אויר סטנדרט. ABS סטנדרט בדגמים הפשוטים יותר.

אני ממליץ על ה206 בגלל שהיא יותר קטנה במימדים החיצונים במיוחד למי שמבלה בתל אביב כול יום. זה גם יתרון בחניות.

ואם כבר 206 אז לחפש את ה1.6.

אם יש לך עוד שלאות אתה מזומן לשלוח לי הודעה פרטית.

עמית.

1.6 206

פורסם
היי שלום לך

נתחיל בזה ששני הדגמים הנ"ל הם דגמים מצויינים. לי אישית יש 206 1.6 אוטומטית (שנת 2002), אמנם רק חודש אבל סך הכול אחרי 2000 קילומטר אני מאוד מרוצה. היא מראה אמינות (האוטו נקנה מאחותי - אצלה הוא היה 3 שנים והראה אמינות מעולה).

צריכת דלק ממוצעת , בערך 13 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת (גם עיר וגם בין עירוני)

מוסכים: עוד לא יצא לי לבקר , אבל מהצעת מחיר שקיבלתי ממוסך מורשה לישור קו , הסכום נראה הגיוני במיוחד שאני צריך להחליף טיימינג.

בטיחות: מדגמי 2003 4 כריות אויר סטנדרט. ABS סטנדרט בדגמים הפשוטים יותר.

אני ממליץ על ה206 בגלל שהיא יותר קטנה במימדים החיצונים במיוחד למי שמבלה בתל אביב כול יום. זה גם יתרון בחניות.

ואם כבר 206 אז לחפש את ה1.6.

אם יש לך עוד שלאות אתה מזומן לשלוח לי הודעה פרטית.

עמית.

תודה על תשובתך וקיבלת הודעה פרטית... אשמח לתגובה

פורסם

הגולף היא משפחתית 5 דלתות, בעוד שה206 היא סופר מיני.

הגולף יתר יוקרתית ויותר יקרה, לפי דעתי גם יותר יפה.

הכל קשור לדרישות שלך, הגולף מרווחת יותר, הפיג'ו זולה יותר, הכל תלוי בהחלטה שלך.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

תאמין לי שהגולף הרבה יותר מרווחת מה206.

ב206 של חבר שלי אני צריך להתקופף במושב האחורי כי הראש נוגע בגג :) (- 1.85 מטר)

וחוץ מזה, הגולף וה206 מכוניות שונות לגמרי, ובהתאם לכך המחיר.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אהלן ,

לי יש 206 , 1.4 סמ"ק , שנת 99' ידני ( ולא מתעתד למכור) אוטו מצוין נסיעה נוחה מאוד כמו שרק שפג'ו יודעים לעשות השבוע נסעתי מהצפון לאילת (5+ שעות נסיעה )ברצף ובאמת שלא הרגשתי את הנסיעה .

חלפים זמינים וזולים יחסית מנוע פשוט ולא מסובך בלי הרבה תקלות .

ממליץ בחום

פורסם

הייתי ממליץ על ה206 מבין השתיים אך מנוע ה1.4 בצורתו האוטומאטית הוא פשוט עגלה והייתי ממליץ לך שאם כבר אתה רוכש 206 אוט'- כוון ל1.6.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לאחותי היתה 206 1400 אוטומטית שנת 01 דגם XT

כאחד שנסע ברכב הזה שבועות ארוכים (היינו מתחלפים הרבה ברכבים)

וכאחד שמחזיק היום גולף והיה לו בעבר גולף

רק דבר אחד : 2 מכוניות שונות לחלוטין, איכות החומרים בגולף עדיפה בהרבה התחושה הרבה יותר יוקרתית ונעימה,

בחניות ה206 פשוט מלכה ותענוג אמיתי, ה206 נוחה מאוד לנסיעה גם בנסיעות ארוכות וגם בקצרות,

מבחינת מרווח מחיה ה206 צפופה יותר מהגולף בצורה ברורה וחד משמעית - מספיק שתשב 3 דקות ב2 המכוניות ותדע זאת לבד, מקדימה ב206 המקום הספיק לי "בדיוק" בגולף יש לי הרבה מרחב למשחקים, אולם אני מניח שאחותך קטנה ממני פיזית אז כמו שלאחותי לא היתה בעיה בכלל בכלל ב206 גם לה לא תהיה

הספסל האחורי לא להיט בכלל ב206 ומאוד צפוף - עם זאת גם הספסל האחורי בגולף לא להיסטרי (אבל עדיף על ה206) תא המטען ב206 מעט קטן למרות שנכנסת בו עגלה תינוק (תלוי בדגם העגלה - לא יודע אם לאחותך יש ילדים ואם זה רלוונטי)

בתחום המנוע : כמו שציינתי לאחותי היה 1400 אוטומטית, והיא לא התקשתה לטפס לחרמון בקצב מעולה (בשיירה היתה גם פוקוס 1600 אוטומטית ולא היה שום קטע שהפוקוס נעלמה לה בעליה)

בהתנהלות עירונית המנוע הזה סבבה לגמרי ומספיק לחלוטין, בבין עירוני הרכב מגיע למהירויות לא חוקיות בצורה קלה והשיוט בו נעים, עם זאת לאור מעט ניסיון עם ה1600 עדיין הייתי ממליץ על ה1600, בתחום תיבת ההילוכים ל206 יש תיבה מוזרה שבבלימה מורידה הילוכים ומייצרת בלימות מנוע, כמו גם אם תמשוך 2 הילוכים את ההילוך הבא היא כבר לא תסכים להעביר לפני 4500 סל"ד גם אם תלחץ בעדינות על הגז - כי מבחינתה אתה ב"מווד" קרבי :D אני מאוד אהבתי את זה אחותי הסתדרה עם זה אמא שלי שנאה את זה. מסקנה = צריך לעשות סיבוב...סליחה : חובה!!! לעשות סיבוב לפני שרוכשים !

גולף : מנוע 1600 הרכב טיפה עגלתי וצריכת הדלק לא להיט, מנוע ה2 ליטר משפר בצורה מטורפת את נושא הכח, צריכת הדלק סבירה אבל ממש לא כמו ב206....

כמו שאמרתי קודם בבעלותי גולף 2 ליטר ובעבר היתה לי GTI ונסעתי כמה עשרות אלפי קילומטר על ה206 ככה שהניסיון בריא ויש לי "מילה" בנושא

לסיכום : אם אחותך מחפשת רכב חסכוני (דלק) להתנהלות עירונית וחניות מאוד מאוד קלות (הרכב הזה נכנס לכל חור :D) אז 206 זה הכיוון

אם אחותך מחפשת תחושת יוקרה איכות חומרים ורכב יותר "משפחתי" התשובה היא גולף (דבר נוסף כמה שאנשים פה ינסו להתחמק מזה יש גם איזה נגיעה קטנה של סמל סטטוס למי שזה חשוב לו)

בקשר לעלויות אני לא מסכים שהגולף "יקרה" וה206 "זולה" שתיהן לא זולות בצורה מופרזת וגם לא להפך....אותו דבר שתיהן פחות או יותר מבחינת עלויות זה קצת יותר פה וההיא קצת יותר שם

זהו...מקווה שעזרתי לך, בכל מקרה ממליץ לאחותך בחום לעשות סיבוב ולו בתור נוסעת על 2 הרכבים (ב206 חייבת בתור נהגת בגלל תיבת ההילוכים)

פורסם

עתיד: מסכים איתך ב100 אחוז לגבי תיבת ההילוכים של ה206 (יש כאלה שאוהבים יש כאלה ששונאים ולא מסתדרים). בלימת מנוע מאוד מאוד מוחשית (מזכיר לי הודרת הילוכים של גיר ידני לפני רמזור או צומת).

עוד משהו לגבי הגיר , גם בעליה הגיר ימשוך את ההילוך. ואין כפתור קיק דאון! , ברוב המכירים לא יתקבל קיק דאון אלה העלת סל"ד לתחום ה"יעיל" של ההילוך. לחובה יש לציין את כפתור "ספורט" שיכניס את התיבה ל"מוד" יותר ספורטיבי - כלומר העברת הילוכים בסל"ד יותר גבוהה תוך ניצול המומנט , אבל במקרה זה העברות יהיו מעט ברוטאליות.

באמת ממולץ לעשות סיבוב על שני המכוניות , ובסופו של דבר להחליט מי עומדת בצפיות.

עמית.

1.6 206

פורסם

תודה רבה על התגובות

יש לי הצעה על

פגו 206 שנת 2007 , 5683 ק"מ, יד ראשונה, אחריות מהיצרן על כל האוטו (לא רק גיר הגה ומנוע אלא מראות הכל הכל), עד פברואר 09, דגם PK ONELINE.

89,000 אלף שקל.

נ.ב הודעה זאת נרשמה פעמיים גם בנושא אחר אך מכיוון שלא הצלחתי לערוך את הכותרת שם ל3 הצעות החלטתי לכתוב פה.

מה דעתכם שווה??

• תוכן חדש...