Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רכשתי כריזמה לפני כמה ימים, אתמול כשהייתי בדרך חזרה מהתקנה רדיו-דיסק וכו' (כולל גז במזגן), שעצרתי ברמזור ראיתי שהטורים עולים בין 200 ל-1000 . אחרי 2 דקות, זה עבר, ונהיה קבוע על 200-300 (וגם..לא בקביעות,לא בכל עצירה)..

אתמול בערב נסעתי, והטורים בעצירה עמדו על 200-300 ולא היה יותר השתלולות בין הטורים (כלומר זה עמד קבוע על טורים נמוכים)..

האם בזה שניתקו את המצבר (כנראה) האם משהו התאפס?

האם לאור העובדות זה עדיין יכול להיות מנוע צעדים? או שצריך ניקוי קטן והעלאת טורים?

פורסם

אם אני זוכר נכון דיברו על מצב דומה לזה בעבר.

לי אישית קרה אותו הדבר לפני קצת פחות משנה , וזה אחרי קצר שעשיתי כשניסיתי להוציא נורה בתא מטען.

בכל מקרה תנסה לנתק את המינוס מהמצבר למשך 15 דקות ותראה אם עזר.

בנוסף רצוי לעשות טיפול ליישור קו הכולל שמנים , פילטרים ופלאגים.

ניקוי בית מצערת , אינפוזייה יועיל ביותר , אצלי זה פתר את הבעיה.

יום טוב.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

עכשיו רציתי לבדוק שוב את הרכב,

אז ככה:

כשאני בנוטרול (בלי מזגן) הוא ממש לפני 0, משהו כמו 200 סל"ד,

כשאני מדליק את המזגן אז יש משחק בין200-500 סל"ד, האמת שלא שומעים את המנוע , רואים רק את המד סל"ד נע,

השאלה שלי , לאור כל העובדות, האם גם כשאני מדליק מזגן וגם כשאני בלי מזגן, אפשר להעלות את הטורים ככה שיהיה רגיל על 500 סל"ד?

פורסם

שמע ידידי בעל הכריזמה.

אתה צריך להבין שזה מאוד טבעי שהמנוע יעלה את הסל"ד שלו כשתפעיל מזגן, אל תשכח שמזגן צורך עד 5 כ"ס (תלוי בסוג המדחס).

לגבי הסל"ד סרק, כן צדקת. יש אפשרות להעלות את הסל"ד של המנוע, דרך אגב, מה שהמד סל"ד מראה, זה הסל"ד של המנוע, כיוון שכל המערכת הממוחשבת במנוע שלך עובדת על החיישן שבודק את הסל"ד.

אתה חייב להבין שיש צורך לבדוק את המנוע, ולבדוק את התערובת (למבדא) על מנת לדעת את הסיבה.

כיוון שיכול להיות שרק הכבל מצערת התרפה עם הזמן, ויכול להיות שהחישן מצערת שלך לא תקין, או הוסת לחץ דלק משחרר לחץ מוקדם מדי ואין מספיק ספיקה במערכת ההזרקה בסל"ד סרק. :twisted: וזה ממשיך וממשיך.

ברמה העקרונית, אם תפתח אתהמכסה מנוע אתה תראה את המצערת, המקום שמשם אתה לוחץ גז. תראה שיש

*או מוט הברגה עם 2 אומים שבהתחלה אתה פותח את האוממים, ואח"כ סוגר לכיוון המצערת, וכך באמצעות האוזן תשמע הבדל, ותאמת עם הצג של המד סל"ד.

*או כבל פלסטיק עם מגרעת בהיקפו לכל האורך שלו, וישנו כקליפס(תפס) שפשוט אתה שולף ומעביר מגרעת אחת קדימה לכיוון המצערת כמובן.

זהו תהליך פשוט, שנהוג לבצע אחת לשנה, בין המעבר לקיץ ולחורף.

בהצלחה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

שאלה: האם לפני ההתקנה של הרדיו הרכב היה תקין ולא היתה שום בעיה ?

אם כן,המתקין לא היה מקצועי וגרם לנזק, שכל ניחוש שלו יהיה פרוע בהחלט.

יש לחזור קודם למתקין המהולל,ולאחר מכן אם זה לא יעזור להיכנס למוסך/מכון להזרקות דלק ולנסות לאבחן את מקור התקלה בעזרת התחברות לסורק תקלות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לחבר טוב שלי יש כריזמה, גם אצלו יש בעיית טורים.

אצלו אבל הם בדרך קופצים כלפי מעלה מהמצב הרגיל-800 סל"ד כלפי מעלה.

ניקוי של בית המצערת והפרפר יכולים לעזור לך מאוד. תשתמש בספרי קרבורטורים עדין, או בספריי ניקוי בלמים.

בכל אופן תשתדל לא להשפריץ בכמויות כי זה הורס את חלקי הגומי במנוע.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אתה יכול לפגוע בחיישנים באמצעות ספרי קרבורטור, תשאיר למקצוענים את זה, הם יפרקו את המצערת וינקו אותה.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

שלום לך.

משהו עם מספרי הסל"ד אצלך לא מסתדר לי.

כנס למאבחן או מוסך וודא שהסל"ד שאתה רואה בשעון תואם לסל"ד המנוע האמיתי .

לאחר מכן ניתן היה לוודא האם ישנה בעייה עם יצוב הסרק עם או בלי מזגן והאם זה דורש התערבות של בעל מקצוע זה או אחר.

בברכה ושנה טובה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...