Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לפני שבוע רכשתי 4 ג'נטים ו4 צמיגים חדשים לרכב שלי (סיאט איביזה 95' 1600) ביום שישי האחרון הלכתי לאשר אותו במכון הרישוי ואמרו לי שרשום בספר שאפשר עד 13 ...??

ולמטה רשום

Seat diseal

14"

אבל אמרו לי במשרד הרישוי שזה נכון רק כלפי הדיזל. באותו היום היה שמה לא תאחרי אלה המחליף

אני לא יודע מה לעשות??

האם הוא טעה ואפשר לעשים 14 " ?

:roll:

תודה,

יום טוב

פורסם

לך תנסה ללכת למכון רישיוי אחר, לכל אחד יש ספר שונה של מידות צמיגים. תבדוק גם בפנצ'ריות.

ואם כל זה לא עוזר תפנה למחלקה הטכנית של סיאט או איך שזה לא נקרא בארץ ותברר איתם, ואם זה מתאים שישלחו לך אישור, ואז תאשר במכון רישוי בעזרת האסמכתא שלהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...