Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוו"ד על גרנד ויטרה 1999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לוקח יום ראשון גרנד ויטרה לבדיקה

שנת 99 מנוע 2000.

מחפש חיזוקים והמלצות על האוטו, :roll: וכמובן לא בורח גם מתגובות שליליות.

כל אינפורמציה תתקבל בברכה.

תודות

פורסם

קצר? ארוך? ידני או אוטומטי? מה בדיוק אתה רוצה לדעת,לאיזה צרכים את קונה אותו? אם יהיו לך שאלות ספציפיות או שאלות על תוצאות הבדיקה אתה מוזמן לפרסם אותם פה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בשנת 99 ' נמכר רק הדגם הארוך, ברמת גימור אחידה, מנוע 2.0 בנזין או טורבו דיזל, תיבות ידניות ואוט' הוצעו בשני הדגמים.

אנחנו רכשנו 2 ליטר בנזין אוט' בשנת 2000 (126 כ"ס) , הרכב היה אמין לחלוטין, גמע במשך 4 שנים 50,000 ק"מ.

צריכת דלק ממוצעת עם מזגן (שלא היה חזק במיוחד) הייתה 1 ל 9 .

על הכביש הוא לא הרגיש יותר מידי יציב, כאשר הכבישים היו חלקים זה היה כבר לא נעים (באותם שנים ABS לא היה אופציה וציוד הבטיחות הסתכם בזוג כריות אוויר).

נסיעה ב 100 קמ"ש הייתה נוחה יחסית, ב120 רעשי הרוח כבר היו מורגשים.

בשטח טכני, הילוך הכח עזר להתגבר על הרבה מאוד מכשולים, אך הרכב יחסית נמוך ומרווח גחון מוגבל לא איפשרו יותר מדי משחקים.

בחולות לא עמוקים מידי המצב היה בסדר גמור , בכדי להכנס לחולות עמוקים כדאי לקחת מעט תנופה כי מעמידה לא היה מספיק כח בכדי לא להתחפר.

בזמנו הביטוח המקיף כולל נהג צעיר הסתכם בכ 5000 ש"ח בחודש והטיפולים במורשה סוזוקי היו זולים יותר מאשר המאזדה לאנטיס שקדמה לה.

בהצלחה.

גיא.

פורסם

תודה רבה....

עזרת לי... אומנם קראתי את זה אחרי שכבר קניתי.... (לא יצא לי להגיע למחשב לצערי)

אבל הנתונים שנתת לי טובים מאד!

תבורך

פורסם

אם כבר מזכירים גרנד ויטראה, למה בעולם הגדול נמכרה גם גירסת 7 מושבים ואילו בארץ היבואן טוען שיש איזו בעיה עם משרד הרישוי? האם מישהו יכול לשפוך יותר אור על הנושא?

• תוכן חדש...