Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי כל כל ממליץ לך על קליאו

לי היה בזמנו 205 ולחבר קליאו שנינו היינו מטפלים ברכב יותר טוב מהחברה וכמה שהוא השקיע בחלקים ובטיפולים

שגם בחברה עד שעלו עליהם לקח זמן ואילו ה205 שירתה אותי ברמה לכל רוחבה של ישראל רק לטפל בה כראוי

כיום הוא אם 205 אחרי שהקליאו גרמה לו לקרוס ואני אם גולף שכן ה205 החסכונית והייעילה עזרה לי לחסוך.:wink:

מקווה שתחליטי ותמצאי משהו יותר רלוונטי :-)

ו..שימי הגה קטן לא יהיה הרבה בעיה מבחינת הגה כח..ככה אני עשיתי שמתי הגה של 205GTI:lol:

:roll:

פורסם

קצת חורג מהתקציב שלי, האוטו שראיתי הוא קליאו a 98 יד 2 במשפחה (היה של אבא שלה) 130 ק"מ האוטו במצב פצצה מטופל במורשה כל חייו, הכול 10. מחר הבדיקה מקווה לטוב, קראתי בחיפוש את כל מה שהיה כתוב עליו ב6 הדפים שמצאתי והבנתי שהוא דווקא די טוב עם גיר ידני ומטופל, אעלה תמונות במידה ואקנה, ואם עד הבוקר יהיו תגובות אשמח :)

פורסם

הגה קטן רק יהפוך את הסיבוב בלי הגה כוח לקשה יותר.

הקלאו 98 היא אחלה רכב אבל כמעט 10 השנים שהוא על הכביש ניכרות בו.

די מרעיש מעל 110, טיפולים די זולים, נוח מאוד.

תבדקי אם ה1 נכנס חלק, האם כבר הוחלף קלאצ' ,נעשה טיימינג בפעם השניה, את מצב המנועים של חלונות החשמל (נוטים להתעייף) והאם הרכב עבר איזו התחממות קריטית.

סה"כ האוטו זריז ונוח וההילוך ה4 שלו מצוין.

*מניסיון של 20K בשנה וחצי האחרונות

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מה לגבי 106?

בתקציב שלך יכנס XS 1.4 שנת 97-98

המכונית לדעת רבים נראת טוב, נוחה, חסכונית בדלק (ובכלל, החלקים זולים) המנוע TU אמין ופשוט, יש נ"מ, ה"כ, ח"ח, 2 כריות אוויר ובחלק מהמכוניות יהיה גם ABS (זאת הייתה אופציה בזמנו)

ואם תמצאי מכונית שטיפלו בה כמו שצריך - היא גם תהיה אמינה.

פורסם

בסוף לא קניתי את הקליאו, כשבאתי בבוקר לקחת אותו לבדיוקה חשכו עיניי ולחשוב שלא ראיתי בלילה שכל הצבע במכסה המנוע שלו גמור, וכל הגג מתקלף בנוסף היחס של המוכר היה על הפנים אז החלטנו לוותר. לאחר מכן ראינו 106 לפי התיאור הכול היה טוב, הגענו הכול היה מחריד ממזגן שלא עובד, ועד למיליון דברים. אז החיפושים נמשכים. בדרך ראיתי הונדה סיויק שנת 92 במצב מדהים, גלגלי מגנזיום, בקליות שקופות, הסלון נראה כחדש מדהים הוא מוכן להתחייב על השאסי בבדיקה אבל אני לא יודעת הק"מ 200 ו- מה אתם אומרים ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא שווה לך יפה שלי

נראה לי אוטו של ערסים בטח חרוש טילים.

אני ממליץ לך ללכת על משהו קלאסי, אולי מרצדס שנת 80 כמו שלי יש

תשקיעי בו והוא יחזיר לך אהבה :twisted:

פורסם

דבר ראשון, אתה לא מתכתב ב ICQ, אתה כותב בפורום - ובפורום, לא נהוג לכתוב דברים כמו "יפה שלי" לבנות שבאו לקבל המלצה - ואתה לא מכיר אותן בכלל.

לא שאכפת לי, אבל בשבילך - בקצב הזה יחסמו אותך מהר.

דבר שני - גם לה אתה ממליץ על מרצדס (לא משנה איזה דגם) משנת 80 (לא משנה איזה מנוע, רמת גימור, גיר, כלום - העיקר שהיא שנת 80)?

בבקשה אל תמליץ לאנשים על דברים שלא קשורים אליהם בכלל, אתה סתם גורע מהתועלת של האשכול - ובנוסף, ככה אף אחד לא יקח אותך ברצינות אף פעם.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני רואה שלצערי הנושא גווע מעט, אשמח להצטרף אליו שכן אני בהתלבטות זהה...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

כבר היו המון נושאים כאלו, בדרך כלל בתקציב הזה הדרישות מהרכב הן דומות והאפשרויות שעומדות בפניך יהיו אלו שהתאימו להרבה לפניך.

תריץ חיפוש בפורום על "20K" או "20 אלף" ותמצא הרבה שרשורים עם הרבה תשובות.

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...