Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיקר L7 VS קנווד KFCW3010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה אבל האמת שלא ענית לי חחחח ***נקה את מקש הח', נדמה כי הוא נתקע לך (ובאותה הזדמנות עבור על כללי הפורום)*** מה זה אומר שהוא דומה ל306?

ואיך אפשר להגיע לרמת דיוק גבוה? תיבה אטומה, מה עוד מוסיף לדיוק?

תודה

פורסם

חיפוש היה ענה לך לגבי הפיוניר (לא מדוייק בשיט)

ותיבה אטומה מתאימה מבחינת נפחים. עם צורה מתאימה. ומגבר איכותי שיכול להחזיק את הסאב טוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

למה בכלל אתה משווה סאב של 500 שקל לסאב של 1500 שקל ? זה כמו להשוות פרארי לסובראו DL :|

איפה ההגיון?

בדרך כלל בן אדם אם לבן אדם יש 1600 שקל או מעוניין בסאב באותה רמה ולא משווה לסאב ברמה ירודה.

פורסם

חשוב לי הדיוק מובן של שזה לא ישמע מוזר כבר..

אני לא רוצה משהו מדויק וזה אני רוצה משהו שישמע נורמלי, אז אם הוא די מויק זה סבבה בשבילי

פורסם

אני מבקש להפסיק עם הירידות על הסולובריקים בבקשה ,

אפשר להגיע איתם לתוצאות מעולות - הכל תלוי בתיבה וכיוונים שונים .

שמעתי סולובאריקים שסתם עשו רעש וגם שמעתי כמה כאלו שעשו עבודה מצויינת בדיוק .

אז זה אמנם מצריך יותר תשומת לב לתיבה אותה בונים וכאלה אבל אפשר להגיע לתוצאות מעולות עם L7 .

דרך אגב : +1 לגבי מה שאדי רשם על ההשוואה בין סאב זול ליקר .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מה זה דיוק בישליך? לא רוצה לזלזל בך, אך נירא לי שאתה לא ממש מבין מה זה. קיקר זה סאב מאוד, מאוד אבל מאוד חזק, אם מגבר יעודי. בשביל טרנסים זה אחלה דבר. ובכלל סאב לא רע, היה לי אחד.

הוא היה עובד על היפוניקס 1500D מחובר ל 2 אום וקיבל לפי הנייר 1000 וואט. היה עובד עד הסוף. להביא את הקיקר לעיוותים מכניים זה לא משימה קלה. תצתרך מגבר של 1500 ש"ח ויותר. קח בחשבון שמגבר 4 ערוצים זה לא בשביל קיקר. אתה חייב מונו מכובד ומחובר טוב.

• תוכן חדש...