Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו יכולים ללכת לקראתך, זה נכון.

אבל ברוב המקרים אין כח\בעיה טכנית מינורית והמרשל רק רוצה לשלוח את הנאדם הביתה

ולצאת למקצה בעצמו\לקוות שלא ישלחו אותו לנקות את הויטרינה.

הכל תלוי בכמות המיקרובים שביקרו לפניך במסלול.

"I teach the fools some basic rules"

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המצב עוד נשמע מעולה ביחס לקארטינג לטרון..

שם הקארטים מתוחזקים כמו בננה רקובה.

כשהיינו בפעם הראשונה עף גלגל אחורי לאחי הגדול באמצע אחד הסיבובים המהירים.

בפעם השניה קיבלתי קארט פשוט גרוטאתי ברמות קשות גם לאחר ששיכנעתי ופתחו לי אותו .

עצרתי בצד ליד הPIT וחיכיתי שאחד המרשלים (מרשלים ממילת רשלנות הייתי אומר!) ייתיחס אלי ואבקש לעבור לקארט , לא היה יחס. קמתי, צעקתי ,אף אחד לא התייחס , המרשל היה עסוק באיזור ה"מוסך" של הדו מנועי..

המשכתי עוד איזה שני הקפות בבאסה עד שהמרשל קם לכיוון הפיט , עצרתי והסברתי את המצב, טוב הוא החליף לי קארט , הקארט המוחלף השפריץ דלק על הידיים והג'ינס אך הזמנים בשני ההקפות המדודות על אותו קארט שופרו במכה למינוס 4 שניות מקודמו! , בסוף ה10 דקות המטישות והמייאשות ביקשתי כמה הקפות על העיכוב והפאדיחה , הוא נתן לי מבט של ילד ואמר לי תן הקפה אחת וכנס לפיט (כולנו יודעים שהקפה אחת מעצירה לעצירה לא שווה זמנים..) .

המצב שם עגום מאוד וחבל! המסלול מאוד מעניין !

גם כשהסברתי בצורה בוגרת , רגועה ומקצועית על העיניין , הסתבר שאין עם מי לדבר !

התחזוקה נעשתה באותו ערב ע"י ילדים בני 16 ואני לא מגזים העיניין נבדק!

בקיצור המצב שם עצוב.

אני חייב לחזק את דברי עומר!

הייתי בלטרון אחרי כמה חודשים שלא הייתי שם והמצב, שלא היה מדהים בעבר, הידרדר ברמות שזה פשוט בזיון.

בקארט הראשון התחת שלי נגרר על האספלט (לא ממש נעים) ולמרות שאני לא צנום במידותי (110ק"ג של בריאות:wink:) זה לא הקארט הראשון בחיי...

כשבאתי אל המרשל לבקש אחר הוא טען שאין יותר טובים ושהוא לא עובד ב"החלפת קארטים לבחירתך", בכל זאת התעקשתי ועליתי על אחר שכל המסגרת שלו נגררת על האספלט (מגניב, ניצוצות בכל סיבוב, ממש כמו להשכיב אופנוע כבד).

יצאנו למקצה נוסף ובו אמרו לי לעלות על קארט ש"רק יצא מתיקון" והוא לא מוגבל.

הוא באמת לא היה מוגבל אבל לקחת סיבוב ימינה היה בלתי אפשרי, דוושת הגז לא חזרה והכליות שלי התבשלו לרמת "וול דאן" ואחים שלי ניסו לנגוס בי מהריח של המנגל :twisted: (שלא היה קל לזהות מהריח המזעזע של הזבל שיש שם).

אין פלסטיק אחד שלם, אין שיטוף פעולה וממש לא שווה את הכסף! בסך הכל זה לא זול 50ש"ח ל-10 דקות.

באף אחד מהמקרים לא פוציתי אף לא בסיבוב אחד ולא השאירו לי ביס מהכליות :lol:.

ברחובות באמת הרבה יותר טוב, בפער משמעותי ומורגש, אבל זה כיף להיות קצת בחוץ, אז אנשי לטרון, תתחילו לעבוד!!!

דרך אגב, לפנינו היו מס' חרדים וחרדות ולראות אותם היתה החוויה הגדולה בחיי...נסיעות בניגוד לכיוון התנועה חופשי ותאונות לרוב, חובה לראות, אדיר.

איך המסלול באשדוד? מישהו היה שם?

אולי צריך להתארגן, חברי הפורום, לאיזו הנחה לחברים? (מנהלים, רעיון, לא?)

ביי

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אין בכלל התחייחסות למסלול באשדוד, צא וחשוב מה הרמה שלו...

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...