Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30K לאדם רחב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

אני ובן דוד שלי התלבשנו על פרוייקט למצוא לסבי רכב.

יש לנו תקציב של 30K.

הדרישות הן רכב אוטומט, נוח ואמין מן הסתם - עד כאן הכל פשוט.

הבעיה שמדובר באדם מעל גיל 70 ודיי "גדול ממדים" לכן דרוש רכב גדול ומרווח.

עיניין הנוחות והמרחב חשובים מאוד, צריך להיות לו נוח ברכב, כנ"ל עיניין האוטומט, אלו לא דברים שניתן להתפשר עליהם בכלל, מה שפוסל את כל המסחריות למיניהם.

איזה רכבים אפשר למצוא בתקציב הנ"ל שיתאימו לדרישות הללו?

תודה מראש,

DaMN.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

מיצובישי כריזמה.

הוא יחסית מרווח לקבוצתו ויש לו מושב דיי גדול ונוח.

בעיר הנסיעה דיי נוחה, במהירויות גבוהות הוא נהיה קצת מתנדנד בסגנון סמי-אמריקאי, אבל אני מניח שרענון בולמ"ז יכולים לשפר את המצב באופן ניכר.

אמנם מורכב באירופה, אבל הוא "נהנה" מאמינות יפנית טיפוסית.

החסרון הכי גדול שלו לדעתי הוא בלמים פשוט גרועים.

פורסם

תראה אם תמצא פג'ו 406 מודל 2000 בתקציב הזה עם קילומטרז' טיפה גבוה או מליסינג לשעבר וכד' דבר שישחק לטובתך במיקוח על המחיר,המחירון גם ככה בקנטים אז אין כבר הרבה ממה להוריד אבל תנסה אולי יעלה בידך.(המחירון של 406 1.8 הוא בסביבות 38-39 של ה2.0 טיפה יותר)

לא תמצא יותר נוח ומפנק בתקציב הזה משנתון 2000, בערבון.

הרכב מאוד מאוד מאובזר,מתקדם,מרווח,נוח ובמחיר של לאנטיס.

וכן אם הרכב מטופל טוב ובאהבה הוא גם מאוד אמין.

הכותב נוהג על אחת כזו(מנוע 2000 הדגם SV הכי מפואר) מדי פעם,ונהנה כל פעם מחדש,ולחשוב שבתקציב דומה גם אנחנו שקלנו כריזמה:?

מנפלאות לוי יצחק.......

פורסם

מיצובישי כריזמה.

הוא יחסית מרווח לקבוצתו ויש לו מושב דיי גדול ונוח.

בעיר הנסיעה דיי נוחה, במהירויות גבוהות הוא נהיה קצת מתנדנד בסגנון סמי-אמריקאי, אבל אני מניח שרענון בולמ"ז יכולים לשפר את המצב באופן ניכר.

אמנם מורכב באירופה, אבל הוא "נהנה" מאמינות יפנית טיפוסית.

החסרון הכי גדול שלו לדעתי הוא בלמים פשוט גרועים.

:mm_yeah:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

רעיונות טובים בהחלט! תודה.

אשמח לשמוע עוד הצעות במידה ויש כאלו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

כמובן שאני אחשד מייד בחוסר אובייקטיביות (ע"ע הסמלון שלי), אבל... סיטרואן קסנטיה.

הרכב נוח ברמות שקשה להאמין עד שנוהגים/נוסעים בו, מרווח דיו לכל הכיוונים ומאובזר לא רע, בעיקר בדגמים של 2000-2001 (האחרונים שעלו על הכביש, למיטב ידיעתי. ייתכן שישנם מס' אקזמפלרים ממודל 02'). חסרונות? תכנון מיושן יחסית לרכבים מודרניים יותר (אבל מה כבר ניתן למצוא ב-30K?) וכן תדמית גרועה - ולא בצדק - בשוק הרכב ה"מתקדם" שלנו.

בתקציב שלך ניתן למצוא קסנטיה משנת 2000/2001.

מקווה שעזרתי.

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

• תוכן חדש...