Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוספתי שרטוט של צומת כדי שהעניין ייראה מוחשי יותר.

הרכב הירוק נכנס באין כניסה ונוסע צמוד למדרכה השמאלית.הרכב האדום נכנס לצומת באותו רגע.האם האשמה מתחלקת בין שני הנהגים?

תמרורים.JPG

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

האשמה מן הסתם נופלת על הנהג שנכנס באין כניסה, מכיוון שהוא הפר את חוקי התנועה (באופן די חמור אם יורשה לי לציין), והתאונה היא באשמתו הבלעדית.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

הרכב שנכנס באין כניסה אשם, הרכב נסע נגד כיוון התנועה.

אני משערת שגם התמרור בכניסה לרחוב הוא חד סיטרי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ובכלל, תקנו אותי אם אני טועה, אבל תמרורי האזהרה מיותרים במקרה הזה, הרי לא אמור להגיע רכב מהאין-כניסה (אם כי אולי במקרה הזה הם היו דווקא נחוצים :? ). יש כזו צומת ברעננה, כשהיינו צעירים היינו עושים אותה בלי להאט בכלל...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

[quote=נהגת שודים;1395496

אני משערת שגם התמרור בכניסה לרחוב הוא חד סיטרי?

לא הבנתי לאיזה רחוב את מתכוונת.הרחוב שממנו בא הרכב האדום הוא חד סיטרי,והרחוב ממולו הוא דו סיטרי.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

כוונתי הייתה לרחוב שממנו הגיע הרכב הירוק, שנכנס באין כניסה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרכב האדום ציית לחוקי התנועה.

הרכב הירוק הפר בצורה גסה את חוקי התנועה.

השניים התנגשו.

נו, מי אשם ?

[ חבל על ההשקעה שלך בשרטוט, אבל סחטיין ].

פורסם
ובכלל, תקנו אותי אם אני טועה, אבל תמרורי האזהרה מיותרים במקרה הזה, הרי לא אמור להגיע רכב מהאין-כניסה (אם כי אולי במקרה הזה הם היו דווקא נחוצים :? ). יש כזו צומת ברעננה, כשהיינו צעירים היינו עושים אותה בלי להאט בכלל...
תמרורי האזהרה לא מיותרים, הם יכולים להיות מיועדים לנתינת זכות קדימה לרכב שבא ממול ופונה שמאלה. אבל ברור שרכב שנכנס באין כניסה יהיה אשם בכל נזק.
פורסם
הרכב האדום ציית לחוקי התנועה.

הרכב הירוק הפר בצורה גסה את חוקי התנועה.

השניים התנגשו.

נו, מי אשם ?

[ חבל על ההשקעה שלך בשרטוט, אבל סחטיין ].

אי אפשר לנסח את זה יותר טוב

פורסם

לרכב האדום יש תמרור של תן זכות קדימה.

הרכב הירוק נכנס באין כניסה.

2 הרכבים עברו על חוקי התנועה, לכאורה.

בפועל, אף נהג לא היה בודק שאין אדיוט בכביש שנוסע הפוך ובצד הלא נכון של הכביש, ורואה שאם אין מכוניות שלהם הוא צריך לתת זכות לפי חוק-נוסע וזהו.

נהג חכם היה מאט בכל זאת (ולו רק בגלל התמרור!!!)ובודק\מביט\מקשיב\מחפש את האדיוט שרוצה לרצוח אותו ו\או להשבית לו את הרכב.

אני חושש שמבחינת החוק היבש, הרכב האדום גם כן עשה עבירה (של אי מתן זכות קדימה), למרות שאני ממש לא יודע איך זה יראה מול האדיוט של האין-כניסה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא מצטרף לדעת הרוב.

יש לך תמרור האט ותן זכות קדימה וזה אומר להסתכל על כל הצומת כולל לקחת בחשבון הפתעות כאלה.

כמו שיצא משם רכב יכול היה להיות ילד עם אופפניים שירד מהמדרכה.

לדעתי האשמה העיקרית היא של הירוק ולאדום יש רשלנות תורמת די משמעותית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה מתכוון לרח גורדון שחוצה את ביל"ו כנראה. שם , כמו שנאמר כאן קודם, תמרור העצור הוא לטובת זכות הקדימה לרכב הפונה שמאלה ממול.

ובגלל שאתה כבר לא צעיר ולא עושה שטויות, אני מקווה שלא תקלקל לי את המוצר שעליו אני שוקד לאחרונה..

• תוכן חדש...